vineri, 4 septembrie 2015

Smiley si Pavel Bartos ne invita sa ne distram luni, in Arena Fanilor, inaintea meciului Romania-Grecia


Ce treaba aveti luni? E prima zi din saptamana, cea mai nasoala dintre toate, stiu, dar poate Smiley si Pavel Bartos reusesc sa va binedispuna, asa incat sa capatati energie si voie buna pentru toata saptamana. Asadar, inaintea meciului de fotbal Romania-Grecia, care are loc luni, la Arena Nationala, Federatia Romana de Fotbal a pregatit o zona speciala pentru fanii echipei nationale si nu numai. Tatici, mamici, copii, nepoti si chiar bunici sunt asteptati cu mic, cu mare, in Arena Fanilor, pentru a-l asculta pe Smiley, pentru a rade copios la poantele lui Bartos, pentru a face poze la minut in cabinele special amenajate. Totodata, microbistii vor avea ocazia sa-si faca picturi pe piele, sa joace foosball, human foosball, bubble football si sa se bucure de toate suprizele pregatite de organizatori.





Evenimentul, organizat de Federația Română de Fotbal împreună cu Bergenbier, Telekom, Coca Cola și Joma, se desfășoară înaintea meciului România – Grecia, preliminariile Euro 2016, din data de 7 septembrie 2015, găzduit de Arena Națională din București.

Toți suporterii asteptați la meci sunt invitați să exploreze Arena Fanilor și să descopere surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru ei. Aceștia vor fi primiți de gazdele evenimentului, Pavel Bartoș, care va asigura antrenamentul la distracție, alături de Smiley, care va susține un concert incendiar înainte de începerea meciului.

Amenajată în exteriorul stadionului, Arena Fanilor va avea pregătite o mulțime de activități pentrumicrobiștiide toate vârstele: meciuri de Bubble Football, Human Foosball, mese de Foosball, teren minifootball gonflabil. 

Totodată, fanii își pot face poze cu jucătorii Echipei Naționale de Fotbal reprezentați pe cartoane în mărime naturală sau își pot desena diferite mesaje în zona de facepainting.
Pe lângă toate acestea, toți cei prezenți vor avea ocazia să asiste la un show de freestyle football oferit de Ștefan Florescu, unul dintre cei mai talentați artiști în jongleriile cu mingi.

În cadrul Arenei Fanilor vor fi amenajate și zone speciale de relaxare și de catering, precum și puncte de unde suporterii își pot cumpăra echipamentul “naționalei” și diferite accesorii.

Activitățile din cadrul Arenei Fanilor se vor desfășura pe tot parcursul serii, până la începerea meciului România-Grecia (ora 21:45), când fanii vor fi rugați să își ocupe locurile pe stadion, acolo unde vor fi așteptați de alte surprize din partea organizatorilor.

Am gândit Arena Fanilor ca un spațiu unde suporteriipot veni împreună cu familia, prietenii, vecinii și să-și petreacă timpul distrându-se înainte de meci. Aici se vor relaxa și vor forma adevărata comunitate a fanilor pasionați. Prin acest eveniment, ne dorim să oferim fanilor ceea ce merită - o experiență completă, concentrată în jurul acestui meci atât de important, de la care, indiferent de rezultat, sperăm ca toți să plece cu amintiri plăcute”, a declarat Răzvan Burleanu, Președinte al Federației Române de Fotbal.

Accesul în Arena Fanilor se va face pe baza biletului de intrare la meciul România – Grecia, în ziua de 7 septembrie, începând cu ora 17:00, toate activitățile desfâșărându-se până la ora 21:45, ora începerii partidei.

De asemenea, la solicitarea Federației Române de Fotbal, Metrorex a prelungit intervalul de circulație al metroului pentru ziua de luni, 7 septembrie, până la ora 24.00.

Susține Echipa Națională a României din Arena Fanilor și, apoi, din stadion!

Intră pe www.biletefrf.ro și www.bilete.ro pentru a achiziționa bilete la meciul România – Grecia!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search