marți, 6 octombrie 2015

beauty news Maybelline: Baby Lips Electro, 4 balsamuri de buze delicioase




Pepene, portocala, fructe de padure si piersica, acestea sunt aromele celor patru balsamuri de buze din colectia Baby Lips Electro care nu au speriat Vestul, dar sunt un deliciu pentru buze, din cel putin patru puncte de vedere: culoare, aroma, hidratare, pret. Cele patru noutati Maybelline sunt Pink Shock, Oh, Orange!, Berry Bomb si Strike a Rose.


Am doua milioane de rujuri si tot pe-atatea glossuri, insa imi colorez buzele cu ele de cinci ori pe luna! Cred. Da, stiu, am mai auzit: "cum, draga, te dai beauty blogger, dar nu te rujezi? ce inseamna asta?". Uite ca inseamna! Retrageti-mi insigna, ce sa zic... Puneti-ma la panoul rusinii! Care cum vrea sa ma pedepseasca pentru neiubirea la bine si la rau a rujului. 
In schimb, am tot timpul, dar absolut tot timpul in geanta, indiferent de marimea ei (poate fi si de dimensiunea unui portofel), un balsam pentru buze, colorat sau nu.
Ador senzatia de buze hidratate, catifelate, "curate". Nu pot sa spun ca sunt fan culoare si asta in urma sechelelor dobandite in urma folosirii, pe vremuri, a unor balsamuri de buze colorate care nu faceau altceva decat sa-mi usuce buzele si sa-mi lase urme de culoare stranse in pliurile buzelor, o imagine cu atat mai urata cu cat buzele erau uscate rau si pline de cojite inestetice cu urme de roz sau rosu. Bleah!
De aceea, am ales in ultimii ani doar balsamuri de buze fara culoare si, de cele mai multe ori, fara aroma!
Pana intr-o zi cand mi-au ajuns pe birou, frumos impachetate, cele patru balsamuri de buze din colectia Baby Lips Electro de la Maybelline care au reusit sa "sperie" teama mea pentru astfel de produse colorate si aromate. 
Totul a inceput cand am ridicat capacul fiecaruia dintre ele si le-am simtit aromele. (si acum imi ploua in gura cand imi amintesc)
Nuanțele disponibile la noi sunt: OH! ORANGE, cu aromă de portocală, STRIKE A ROSE, piersică parfumată, BERRY BOMB, un mix savuros de fructe, și PINK SHOCK, cu aromă delicioasă de pepene verde.
Berry Bomb-ul mi-a fost "imprumutat" de o prietena chiar in ziua cu pricina. "Pentru o secunda", mi-a zis ea tuguindu-si buzele.  Si pentru totdeauna, completez eu acum. I-a ajuns in geanta la trei secunde dupa contactul cu buzele, evident, cu scuza ca "iti ajung trei"!
Ce era sa mai zic?! :)
In ultima perioada am folosit zi de zi Pink Shock, ca sa-mi aminteasca de vara, de aroma de pepene, de soare si de cald si bine. Il pastrez pe birou, asa incat sa-l am si la vedere, nu doar pe buze, si din... 10 in 10 minute il reaplic. Il simt cumva si dulce, dar poate ca-i doar in imaginatia mea. Am tendinta sa-mi induc arome si gusturi doar imaginandu-mi-le!
Sau poate ca sunt cu adevarat dulci, avand in vedere ca au in compozitie si miere, pe langa unt de Shea si colagen!
Alegeti-va si voi unul sau chiar pe toate patru, avand in vedere pretul mai mult decat prietenos de doar 13 lei, si imi dati de veste cum vi se pare, daca-i dulce sau nu, ce aroma preferati, ce culoare, cat de sarutabile va sunt buzele de cand le folositi... Din astea de-ale fetelor! :)
Va trimit pupici cu aroma de piersica!
(da, am baby lips electro - strike a rose pe buze)


Unknown spunea...

Si eu prefer de cele mai multe ori balsamul de buze in detrimentul rujului. Multumesc noutatile pe care le gasesc pe blocul tau care chiar sunt utile si tentante. Revin cu o parere dupa ce incerc balsamul, suna tentant si chiar o sa il achizitionez. Cred ca pepene rosu o sa incerc ��

Unknown spunea...

Saptamana trecuta au fost la reducere in DM (8,90 lei parca) si avand in vedere pretul super tentant, mi le-am achizitionat pe cel portocaliu si pe cel mov. Si sunt extrem de multumita de ele. Ai dreptate, au un gust dulceag si foarte aromat si imi place ca imi si coloreaza buzele (am buze deschise la culoare si e ca si cand as folosi un ruj, nu balsam... lucky me ;D )Dar trebuie sa recunosc ca nu doar eu le iubesc, ci si mama mea, care m-a "lasat" fara cel mov de prima data cand l-a vazut pe buzele mele :D Asa ca, cat de curand trebuie sa-mi reinnoiesc stocul de Baby Lips si cu siguranta o sa incerc si celelate doua variante (piersici si pepene).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search