sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Pachetele de sarbatori Tesori d`Oriente


Maine, poimaine incepe goana dupa cadouri si, ca de fiecare data, facem si refacem liste, stergem, adaugam, ne razgandim, intram in panica. Preferabil ar fi sa stim din timp ce gasim pe piata si cui anume dintre cei dragi i se potriveste acel lucru. Astazi, eu va propun pachetele speciale de sarbatori Tesori d'Oriente! Si va mai spun ceva: se potrivesc oricarei Eve pe care o cunoasteti, sigur nu veti da gres cu un astfel de dar! Trust me! :)


Pentru a sărbători spiritul iernii, brandul de inspirație orientală a creat trei pachete speciale - Hammam, Mosc Alb și Floare de Lotus, fiecare format din apă de toaletă (100ml) și deo body spray. Fiecare se va găsi în magazine la prețul de 29,96 lei. 

Gama Hammam şi-a găsit inspiraţia în labirintul de străduţe pitoreşti ale Marocului. Floral-orientală, aroma Hammam este irezistibilă datorită senzualei iasomii de Sambac. Aceasta oferă un siaj puternic feminin, dinamizat de strălucirea flo rilor de portocal şi prospeţimea clementinelor jucăuşe. Parfumul este înnobilat cu ulei de argan şi creează cadrul perfect pentru o iarnă călduroasă.


Atemporal, moscul alb mângâie pielea cu o senzaţie ameţitoare şi seducătoare. Acesta este armonios împletit cu notele strălucitoare, pregnante şi perene ale ambrei. Parfumul învăluie în mister şi senzualitate şi imprimă pe piele arome de poveste. 

Din ape tumultoase, răsar flori surprinzătoare de lotus. Gama ce poartă numele acestora împrumută din delicateţea şi frumuseţea lor. Notele calde, pregnante şi lejere îmbracă simţurile într-o stare de bine. Puterea florilor de lotus te transpune într-un spaţiu luminos ce te îmbie, iar parfumul fascinant şi intens aromat porneşte călătoria simţurilor.


 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search