duminică, 24 ianuarie 2016

beauty news AMWAY: Artistry Hydra-V, pentru un ten catifelat si luminos





















Amway a lansat in urma cu cateva luni, cand inca era cald si soare, iar eu am fost la evenimentul cu pricina in fustita si sandale, gama Artistry Hydra-V, o gama de produse destinate hidratarii in profunzime a tenului. Am amanat sa va povestesc despre aceste cosmetice exceptionale pentru ca am vrut sa vad cum se comporta si pe timp de iarna, acum cand gerul ne deshidrateaza ingrozitor pielea, si am ajuns la concluzia previzibila, de altfel: cremele, lotiunile, produsele de curatare a tenului din aceasta colectie sunt fabuloase.





Avand la baza stiinta inovatoare de îngrijire a tenului inspirata de descoperirea Aquaporinelor, laureata a premiului Nobel, gama Artistry Hydra-V ofera o gama larga de formule menite sa raspunda nevoilor fiecarui tip de ten. 
Produsele gamei ofera hidratare în profunzime pentru toate tipurile de ten, la varste diferite, inclusiv tinerelor cu varste sub 35 de ani, ale caror nevoi sunt mai putin cele legate de prevenirea sau ameliorarea semnelor imbatranirii tenului, cat mai ales sunt interesate sa ofere tenului lor hidratarea echilibrata de care au nevoie.
De altfel, o hidratare corecta a tenului reprezinta primul si, cred eu, cel mai important pas pentru intarzierea imbatranirii tenului. O piele deshidratata, care sufera din pricina uscarii excesive, atat la nivel intern, cat si extern va imbatrani mai rapid decat una ingrijita corespunzator pe termen lung.

Ingredientele pretioase din compozitia produselor care formeaza gama Artistry Hydra-V, promit sa:
  • Reîmprospateze: apa norvegiana pura de fiord confera hidratare profunda la nivelul celulelor de suprafata ale epidermei.
  • Îmbogateasca: Bogate în substante nutritive, mineralele din sarea roz de Himalaya ajuta la îmbunatatirea circulatiei apei, la înmagazinarea si retentia acesteia.
  • Revitalizeze: Extractul din fructele de acai faciliteaza retentia apei pentru o hidratare cat mai îndelungata si ajuta la mentinerea barierei naturale de hidratare a tenului.
 ***

Atentie!


Trebuie facuta distinctia între pielea uscata – care este rezultatul mostenirii genetice, a unor boli cronice, a îmbatranirii sau a altor circumstante, si pielea deshidratata, care este o afectiune a tenului ce apare atunci cand straturile exterioare ale pielii nu primesc suficienta apa. 

***

Oamenii de stiinta de la ARTISTRY au descoperit ca o hidratare de durata înseamna mai mult decat supraabundenta de apa la nivelul pielii. Descoperirile specialistilor se concentreaza pe sustinerea si îmbunatatirea procesului de hidratare naturala a pielii, actionand direct asupra celulelor. În timp ce îngrijirea locala confera efecte benefice, rezultatele pot fi temporare daca ingredientele nu sunt retinute în epiderma.

Asemenea unui sistem de irigare, Aquaporinele sunt canale la nivelul celulelor pielii care transporta apa prin membranele celulare. În acest mod, Aquaporinele controleaza volumul de apa, reglajul si stocarea acesteia, si ajuta la eliberarea de substante nutritive. Aceasta descoperire a condus la dezvoltarea tehnologiei HYDRA Complex, secretul care permite dezvaluirea hidratarii echilibrate, exclusiv prin intermediul Serului Concentrat Vital ARTISTRY HYDRA-V.
Colectia ARTISTRY HYDRA-V contine sapte produse, care pot fi vazute ca un sistem ce hidrateaza, revitalizeaza si catifeleaza tenul. Acesta va arata si se va simti mai fin, mai moale si mai elastic în doar trei pasi.

Pasul 1: Pregatire

• SPUMA DEMACHIANTA REVIGORANTA ARTISTRY HYDRA-V
• LOTIUNE TONICA REVIGORANTA ARTISTRY HYDRA-V

Pasul 2: Infuzie

• SER CONCENTRAT VITAL PENTRU TEN ARTISTRY HYDRA-V

Pasul 3: Hidratare

Fata
(alege unul dintre produse în functie de tipul de ten)

• GEL REVIGORANT ARTISTRY HYDRA-V (pentru ten mixt spre gras)
• GEL-CREMA NUTRITIV ARTISTRY HYDRA-V (pentru toate tipurile de ten)
• CREMA HIDRATANTA REGENERATOARE ARTISTRY HYDRA-V (pentru ten normal spre uscat)

Ochi

• GEL-CREMA REVIGORANT PENTRU OCHI ARTISTRY HYDRA-V

Puteti cumpara produsele de la distribuitori autorizati sau online, de AICI

Voi reveni cu detalii despre fiecare produs in parte, pe masura ce il descopar!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search