duminică, 24 ianuarie 2016

"Calatoreste cu Henkel" in Rio de Janeiro, Tokyo si New York






Henkel Romania ne da ocazia sa mergem intr-o vacanta la care eu, cel putin, doar visez acum. Rio de Janeiro? Oh, Doamne! Si tocmai ce am vazut pozele din vacanta la Rio in care a fost o prietena! La toate testele pe care mi le-am facut in ultima vreme pe Facebook, mi-a iesit drept oras de suflet - Rio de Janeiro, orasul in care trebuie sa ajung - Rio de Janeiro, orasul potrivit zodiei mele - Rio de Janeio si tot asa. Prea multe coincidente, zic eu! :) Asa ca eu ma inscriu in competitia Henkel, nu stiu ce faceti voi! Aflati, asadar, ca p
ana pe 6 martie 2016, daca veti cumpara cel putin un produs Syoss, Fa, Vademecum sau Schwarzkopf puteti castiga una dintre cele 3 vacanțe pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro sau Tokyo. 



Puteti alege sa va bucurati de experientele senzoriale oferite de Fa pe faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, in ritmuri de samba.

Daca iubiti experientele cu stil, Syoss va aduce o vacanta în Tokyo - capitala contrastelor si a modei, in care iau nastere toate trendurile lumii.

Daca sunteti firi cosmopolite, puteti sa va bucurati de o vacanta inedita in celebrul New York, orasul care nu doarme niciodată - destinatie oferită de Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) sau Vademecum.

Cum puteti participa:

1. Cumparati cel putin un produs (oricare) din gamele: 

- Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) si Vademecum pentru destinatia New York
- Fa pentru destinația Rio de Janeiro
- Syoss pentru destinația Tokyo

2. Inscrieti pe site-ul www.calatoresticuhenkel.ro sau prin SMS la 18082 numarul bonului de casa/numarul facturii, numele magazinului si destinatia corespunzatoare produselor cumparate.

3. Castigati una din cele 3 vacante pentru 2 persoane de 5 zile la New York, Rio de Janeiro si Tokyo prin tragere la sorti sau multe alte premii in magazinele partenere.

Pentru mai multe informatii accesati siteul: www.calatoresticuhenkel.ro

Campania Henkel Beauty Care se desfasoara on principalele hypermarket-uri si supermarket-uri din toata tara si magazine partenere selectionate pana pe 6 martie 2016.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search