sâmbătă, 16 ianuarie 2016

#DBBM4


#DBBM4 vine de la December Beauty Bloggers Meeting, a patra editie, intamplata pe 6 decembrie 2015. Deja suntem in 16 ianuarie, alt an, evident, si mi-e cam rusine ca abia acum am terminat de povestit despre minunata intalnire pe care am avut-o cu fetele, chiar de Mos Nicolae. Data fiind coincidenta (sau nu!) de evenimente, am primit, ca niste blogger-ite cuminti ce suntem, si foarte multe daruri, asa incat sa nu plangem nici una ca am gasit in ghete doar o nuia. Sau nici pe aia!



Entuziamata maxim in urma #DBBM4, m-am apucat sa scriu despre "acea intalnire mult-asteptata din an" chiar a doua zi dupa intamplarea ei, cand inca eram inconjurata de multe pungi si pungute, creme, farduri si parfumuri pe care m-am chinuit - si nu am reusit!- sa le pozez. N-am reusit sa termin, evident, ca o persoana extrem de prost organizata cu timpul ce sunt. Sunt asa de cand ma stiu, dar as vrea ca anul asta sa schimb treaba asta. Nu-mi aduce nici un beneficiu si am cam obosit sa functionez sub stres.
Anyway...
Le-am felicitat si personal, si cu vorbe, si cu pupaturi, pe Cristina, Larisa si Ioana pentru ca organizeaza, pentru al patrulea an deja, unul dintre cele mai frumoase evenimente din an, dar o fac si aici. Asa ca, felicitari, dragile mele pentru ca reusiti sa ne adunati an de an, ca putem bea o cafea impreuna, indiferent de coltul de tara in care traim, ca puneti atata pasiune in organizarea acestei intalniri, fara nici un alt avantaj (material sau de alta natura) decat dorinta de a cladi o frumoasa prietenie intre noi toate, cele din spatele lui ".com", o lume care, din cauza unora - care nici nu conteaza, de altfel!- miroase a invidie, a rautati gratuite si barfe hranite de timpul si energia celor cu adevarat urati, desi poarte Chanel pe buze si Dior pe piele!



#DBBM este cu de toate!

Este gazduit intotdeauna de o locatie frumoasa (Caffe Tabiet, anul acesta, pentru a doua oara), toata lumea este nu doar frumoasa, dar si relaxata, intocmai ca o intalnire intre prietene, desi nu toate ne cunoastem foarte bine intre noi. Fiind intalnire de bloggerite de beauty, evident ca, in prima instanta, toate ne intrebam una pe alta despre nuanta rujului, despre tipul fondului de ten, a blushului sau fardului de pleoape... Discutii din astea dragute, dintre fete pasionate de tot ce misca pe piata de beauty. Aseman o astfel de intalnire de cateva ore cu o vizita la SPA. Sau la psiholog. Fiecare unde se cere in momentul cu pricina :) Atat de relaxant este totul si curatator de energii urate, descretitor de frunti si fabricant de zambete. E frumos de tot, va spun cu mana pe Dior Addict! Chiar nu pot minti intr-un astfel de context! :-))

Din grija pentru blogosfera de beauty, NIVEA a organizat un workshop despre succes în blogging, susținut de Ana Morodan, devenind astfel partenerul principal al December Beauty Bloggers Meeting 4. Subiecte precum blogging-ul ca business, construirea unui brand personal, detalii despre campanii, momente cheie în evoluția unui blog, managementul unei echipe și multe alte detalii au fost prezentate participanților de către Ana Morodan, într-un decor de Sărbătoare, cu multe surprize oferite de NIVEA.



O alta supriza a #DBBM4 a fost lansarea în premieră a colecţiei L’Oréal Paris Collection Exclusive La Vie en Rose. Fiecare dintre noi am primit cate un ruj si o oja din aceasta colectie, impreuna cu un fabulos aranjament floral de la Maison Dadoo, pe care, la randul meu l-am daruit a doua zi, pe post de cadou de la Mos Nicolae, celei mai bune prietene. L-a primit cu lacrimi in ochi, emotionata maxim ca L'Oreal i-a oferit, indirect, cele mai frumoase flori "de pe planeta". E expresia ei favorita si atunci cand o foloseste stii sigur ca acel lucru este cu adevarat cel mai cel, fara egal, fara comparatie, lacrimogen de frumos, de bun, de wow. 
Asa ca, draga #DBBM4, ai facut fericit inca un om, desi este paralel cu blogosfera! :)



Si Topline, reprezentat de Corina Kristaly, a baut o cafea cu noi, pe 5 decembrie, la a patra intalnire a blogger-itelor de beauty. Ca si acum doi ani, subsemnata a castigat din nou la tombola, un calendar Alessandro de data asta, cu multe oje, tratamente pentru unghii, creme si cremute! 




Un moment al intalnirii il constituie prezentarea fiecareia dintre noi. Bineinteles ca, enervant de vorbareata cum sunt in general, cand ma ridici in picioare si ma pui sa spun doua cuvinte, ma blochez de parca sunt la scoala si m-a prins profa cu lectia neinvatata. Uram momentul in care eram scoasa in fata clasei si toata lumea era cu ochii atintiti spre mine. Cred ca de atunci am ramas cu sechele :))
Nici nu mai stiam de cati ani exista blogul, atat de varza eram!
Insa mi-am adus aminte cu precizie ca Anda Zelenca, Iguanitza si Special Koko au fost primele bloggerite pe care le-am citit, atunci cand s-a nascut blogul, cu numele lui Dive de carton initial.  A pornit ca un blog pentru comentat barfe mondene, stiri cu si despre divele de carton ale planetei, dar atat de mult imi placeau articolele fetelor despre creme, farduri si alte minunatii din astea de beauty, incat am simtit nevoia sa ma reprofilez. Nu pot intotdeauna sa fiu prezenta pe blog atat cat mi-as dori si le admir sincer pe toate cele care acorda atat de multa atentie blogului lor, care fac poze superbe produselor pe care le prezinta minutios, care sunt atat de atente la detalii, care scriu frumos. Mi-ar dori sa gasesc mai mult timp nu doar sa scriu pe blog, dar sa si citesc mai mult si sa si inteleg, eventual, despre metodele care m-ar ajuta sa am un blog pus la punct. Nu ma pricep absolut deloc la acest aspect si mi-am propus pentru acest inceput de an sa apelez la ajutorul unui specialist!

M-a ambitionat si mai tare Denisa Luntraru (Fashion in my eyes), care ne-a vorbit despre optimizarea si monetizarea blogurilor. Spre rusinea mea, pentru ca este inacceptabil asa ceva, mie imi vorbea intr-o limba straina. Erau acolo prezente bloggerite care chiar stiau despre ce vorbea cu atata pasiune Denisa, eu ma uitam pe pereti, iar asa ceva NU trebuie sa se intample. Nu este suficient sa-ti placa sa scrii si uneori sa te pricepi sa pui niste litere pe foaie. Un blog de succes inseamna mai mult de atat, iar din respect pentru cei care te citesc, TREBUIE sa iei masuri si sa le oferi un spatiu frumos! Chiar imi doresc foarte mult sa bifez sfaturile pe care ni le-a dat Denisa, sper sa-mi gasesc timp si bani sa o fac! As vrea sa dau blogului o imagine mai frumoasa, mai luminoasa, sa am rubrici frumos aranjate in pagina, sa existe optiuni usor de folosit de catre cititori, sa fie casete si casetute, sa am poze care se plimba pe homepage. Nu stiu sa ma exprim in zona asta, dar as vrea sa am un blog asa frumos ca al lor!:)
Va admir sincer si din suflet pe voi, toate cele munciti atat de mult la blogurile voastre, care nu va limitati la putin, care va doriti sa evoluati si o faceti de la un al la altul si va felicit (si putin invidiez) pentru aprecierile pe care le primiti atat de la cititori, cat si de la brandurile mari! Bravo! Sunteti un exemplu pentru mine si pentru oricine si-ar dori sa aiba un blog!



Atunci cand pui pasiune si multa munca in joc, chiar poti sa-ti indeplinesti visele si sa ajungi tot mai sus pe an ce trece! Cam asta am invatat eu, pe scurt, din blogosfera de beauty! Si este extrem de placut sa cunosti astfel de oameni, sa vezi fete si fetze frumoase si zambitoare, relaxate si impacate cu ceea ce fac, desi stii sigur ca muncesc mult. Chiar daca nu dorm multe nopti pentru ca le dedica blogului, au o stralucire in privite, data de satisfactia ca muncesc pentru sufletul lor! Iar asta este mare lucru!

Le multumesc si sponsorilor acestei editii: NIVEA, Tesori d’Oriente, STR8, elmiplant, B.U., C-THRU, Inglot, Topline, Ziaja, Wella, Pure Shapes, I love.., L’Oreal Paris, Benefit, Collistar, Melkior, Kay Pro, Kardashian Beauty, CHI, Rimmel London, Guess, Yves Rocher, VivaNatura, Ivatherm si Morph Mecanics. 

Am primit cadouri multe si frumoase si promit ca va voi prezenta fiecare produs in parte! Pe unele dintre ele am inceput sa le folosesc (ador SoSkin - gel de curatare, masca si crema regeneranta de noapte!!!), altele asteapta cuminti pe raft sa le vina randul, dar toate vor primi un loc aici, pe blog, mai devreme sau mai tarziu!

Pentru fotografiile frumoase multumesc:
























































































Va felicit, dragilor, pentru inca o intalnire perfecta!
xoxo



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search