joi, 28 ianuarie 2016

Winter essentials: mastile STARSKIN



























Imi place cum suna mai mult "winter essentials", decat "trebuincioasele iernii" :-)) sau cum vrea fiecare sa traduca, insa mesajul pe care vreau sa vi-l transmit in acest sezon geros, neprietenos, hâtru, hain, uscator de piele si distrugator de chef de viata (ma rog, acum se facu mai frumos afara si nu mai e chiar atat de nasol, dar am exagerat ca sa intelegi mai bine ideea :-)) ): tenul vostru plange dupa mastile STARSKIN. Si voi nici nu realizati asta! Dar, dupa ce le veti folosi, veti sti ca fix asta va lipsea din rutina zilnica/saptamanala de ingrijire/infrumusetare!



Mastile STARSKIN se gasesc exclusiv in parfumeriile Douglas (costa 45 lei), din cate stiu eu, si ar fi urmatoarele: 
  • RED CARPET READY
  • BEHIND THE SCENES
  • AFTER PARTY
  • CLOSE-UP
  • LEADING MAN
  • EYE CATCHER
  • GLOWSTAR
  • HOLLYWOOD HAND MODEL
  • MAGIC HOUR
  • WALK OF FAME


Eu am testat, pana acum, Glowstar (cea cu ambalajul galben) si Red Carpet Ready (albastrica). 


GLOWSTAR are efect de peeling si este sen-za-ti-o-na-la!!! In interior se gaseste un buretel ca cel pentru pudra, imbibat cu produs, iar in contact cu pielea umeda se transforma in spuma. Se face un masaj de 2-3 minute al tenului, cu ajutorul buretelui, insistand in zona barbiei, frunte, nas, acolo unde salasluiesc, de regula, cele mai multe puncte negre. 
Atentie! Dupa folosire nu spalati buretele, ci lasati-l in punguta pentru ca il veti mai folosi de cateva ori. Eu de patru ori mi-am facut peelingul, o data pe saptamana, si a fost suficient produs pentru fiecare operatiune. Desi pare uscat, in contact cu pielea umeda, se activeaza spuma! :)
Dupa clatirea tenului cu apa calduta veti avea senzatia ca ati schimbat pielea! Eu nu ma puteam opri din pipait, parca cineva venise intre timp, cat eu nu am fost atenta, si mi-a facut transplant de ten! :-))
Pielea ramane atat de neteda, curata, extrem de fina si de intinsa, luminoasa, usor rozalie in obraji, sanatoasa, iar efectul se pastreaza zile bune.
Solutia cu care este impregnat buretele este o combinatie de acid lactic natural care dezintegreaza pelicula de celule moarte de la suprafata pielii si un amestec de ingrediente naturale extrase din morcov, aloe vera, rosie, brocolli pentru a catifela, curata, lumina si purifica pielea!

Este miraculoasa, va spun!


RED CARPET READY este considerata si ea revolutionara! Este de unica folosinta si se prezinta ca o mascuta din bumbac (cred!) moale, imbibata cu un gel hidratant, un serum care se pastreaza 25-30 de minute pe fata si cu adevarat, rezultatul este wow.
Are efect de hidratare intensa si nu este nevoie sa clatiti serumul dupa expirarea timpului si nici sa mai folositi crema dupa aceea.
Se adreseaza tenurilor uscate si deshidratate, dar mie mi-a facut foarte bine chiar daca am tenul normal. Nu am simtit ca imi ingrasa pielea si nici un alt efect neplacut, ba dimpotriva.
L-a lasat luminos, catifelat, efectul de a doua zi fiind chiar mai apreciat decat cel imediat. Tenul meu arata odihnit, luminos si curat, de parca dormisem 20 de ore, facusem 10 injectii cu acid hialuronic si ma intorsesem din Maldive.
Minunat! 
Inca ma mai mir de nivelul la care a ajuns industria de frumusete si ce produse senzationale apar pe piata, chiar atunci cand crezi ca nimic nu te mai poate suprinde!


Daca ati folosit si voi vreuna dintre mastile STARSKIN, sunt curioasa sa-mi spuneti cum vi s-au parut!
xoxo





DanielaB spunea...

Am folosit GLOWSTAR de cateva ori dar de fiecare data tenul meu se inrosea putin. Poate nu imi prieste mie...

Cherry Queen spunea...

par foarte interesante.. mai ales prima despre care ai scris.
pretul e un pic cam mare pentru mine dar cred ca din cand in cand mai meritam cate un rasfat. :D
pupici!

http://cherryqueendee.blogspot.com/

Zuzele spunea...

@Daniela, chiar daca aplici crema hidratanta dupa aceea? Si eu am patit-o prima data, dar am aplicat lotiune tonica si apoi o crema hidratanta si a fost ok!

Zuzele spunea...

@Cherry Queen, fa-ti un cadou de 1 martie sau pune-o pe lista lui Ghiocel :)) Ca acum nu mai avem Mos Craciun, dar poate se sesizeaza cineva din jurul tau sa-ti faca o supriza in prag de ghiocel :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search