duminică, 14 februarie 2016

#NinaPopParty: 10 ani cu parfumul Nina by Nina Ricci




Are forma de mar, dar nu este fructul oprit, iar acest lucru este dovedit de vanzarile record pe care le inregistreaza in lumea intreaga acest parfum Nina by Nina Ricci, celebrul mar pe care fiecare dintre noi l-am purtat pe piele cel putin o data in viata. 
Pentru a celebra 10 ani de cand se afla pe piata, casa de parfumuri Nina Ricci a croit haine noi celebrului parfum, pastrandu-i, desigur, notele. Nina Pop este un parfum in editie limitata, unul care completeaza de minune colectia merelor colorate Nina.


Parfumierul Olivier Cresp este geniul din spatele Eau de Toilette Nina din 2006, pentru ca in 2009 sa creeze Nina Precious, a carei sticluta magica a fost decorata cristale Swarovski, reprezentand o adevata bijuterie pentru colectionari.  
În 2010, ne-am bucurat de Eau de Parfum Nina L’Elixir, iar in 2012, Nina a fost inspirata de cultura japoneză cu o ediție kawai – Nina Fantasy.
In 2013, am adorat-o pe proaspata Eau Fraîche Nina L’Eau, iar în 2014 ne-a arătat cât de delicioasă poate deveni – La Tentation de Nina
În 2015 Les Délices de Nina ne arată și partea jucăușă, lansându-se împreună cu un joc pentru mobil.
In 2016, Nina are haina alba, cu buline colorate, este vesela si este nelipsita de la petrecerile pe acorduri de muzica pop. Este moderna, feminina, sigura pe sine, puternica, indrazneata, sofisticata, iese in evidenta si nu trece neobservata nici macar atunci cand lumina este difuza pentru ca lasa in urma ei nu doar mister, ci arome delicate si dulci de mar caramelizat si citrice. 
Este fix femeia 2016, femeia care spune taios ceea ce isi doreste, fluturand din gene, este delicata si feminina, dar puternica si impune respect.

Marul Nina, aceasta sticla devenită iconică este o reinterpretare a mărului cristalin creat de Maison Lalique în 1952 pentru Fille d’Eve de Nina Ricci.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search