marți, 16 februarie 2016

Salvatore Ferragamo prezinta Signorina Misteriosa




Signorina Misteriosa este un parfum îndrăzneț care eliberează secretele tinerei femei ce joacă după propriile reguli, o tânără imprevizibilă al cărei mister constă, în primul rând, în parfumul pe care îl poartă. Deja stiu ca mi se potriveste! :)


Signorina Misteriosa este o interpretare olfactivă inovatoare de accente negre cu o inimă gurmană intensă, descoperind secretele pe care le păstrează cu grijă tinerele femei.
Aroma neașteptată și jucăușă de Mure Sălbatice este luminată de o notă strălucitoare de Neroli ce creează notele de top atrăgătoare și diferite ale noului parfum.
Notele chic moderne și catifelate de Flori de Portocal se topesc în opulența și senzualitatea Tuberozei, eliberând o vrajă subtilă și seducătoare.
Un acord dulce irezistibil de Spumă de Vanilie Neagră semnează notele de bază, iar Patchouli oferă o atingere elegantă și stilizată.


Ambalajul exterior este incredibil de atrăgător, negru lucios cu accente de aur roz și detalii ton-pe-ton.
Cutia este decorată elegant cu legendara panglică gros grain embosată în negru și aur roz, și pare a fi cusută în jurul cutiei.
O tânără, o “Signorina”, emană o bucurie de a trăi molipsitoare și poartă un zâmbet obraznic, chiar și atunci când seduce. Viața sa este ca o piesă de teatru. Și ea este cea care alege întotdeauna ce rol interpretează. Campania publicitară, regizată de Sebastien Grousset, are în prim plan top modelul international Grace Hartzel, o tânără chic, imprevizibilă care își ascunde latura misterioasă.
Noul parfum Signorina Misteriosa este disponibil in parfumerii la pretul de 364 lei/ 50 ml.
Unknown spunea...

Nu am incercat niciodata un parfum Ferragamo, insa s-ar putea sa incep cu asta, suna foarte bine :)


Fashionably,
Patricia
http://www.wingsforliberty.com/

Dana spunea...

Mi-au placut toate domnisoricile lui Ferragamo, in frunte cu Eleganza. Dupa note, pare sa imi placa misterioasa asta mica. Astept sa miros ca sa imi dau cu parerea.

Cherry Queen spunea...

sunt curioasa sa descopar noua aroma. imi plac parfumurile de la Ferragamo asa ca am asteptari si pe de aceasta. :)
pupici!

http://cherryqueendee.blogspot.com

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search