marți, 16 februarie 2016

Despre Biotissima, cu drag!


V-am mai povestit acum aproape un an despre produsele bio pentru machiaj de la Biotissima (regasiti AICI textul). Intre timp am avut ocazia sa si testez fondul de ten, fardul de obraz, pe cel de pleoape si un ruj Biotissima, asa ca va pot povesti din proprie experienta despre ele. Asadar, sunt bio, adica au la baza ingrediente obținute din culturi organice, prin procedee precum uscarea plantelor, filtrare și purificare, extracție prin distilare sau presiune la rece, care păstrează proprietățile și principiile active.

Daca ar fi sa fac un top al celor mai bune rujuri folosite de mine vreodata, rujul de la Biotissima s-ar afla pe primul loc al preferatelor mele din toate timpurile si apartinand tuturor brandurilor. Atat de hidratant, rezistent si extrem de intens pigmentat este! Formula rujului conține unt de cacao organic, ceară de măsline, Viamerin (extract organic din legume cu efect emulsionant), ulei de ricin și de măsline organic, ceară din caise și vitamina E, o combinație de ingrediente care hidratează și hrănesc buzele în profunzime.
Asadar, gama de machiaj Biotissima contine produse certificate bio, cu ingrediente organice, de la uleiuri organice de porumb, argan, caise la apa organica de salcie sau vitamina E.



Fondul de ten Biotissima este un produs de make-up pe care ar trebui sa-l ai in portfard daca ai un ten normal sau uscat, care are nevoie si de hidratare, nu doar de camuflare a imperfectiunilor. Poti chiar sari peste aplicarea cremei de fata, fondul de ten fiind suficient de hidratant si am observat ca se intinde chiar mai bine pe piele, in lipsa unei creme. Contine ulei de argan, apa de Salvie Sclarea (contine flori, frunze si tulpina de salvie distilate; este cultivata in California de Nord si este de origine biologica 100%; are proprietati analgezice si antispastice, iar uleiul esential are o actiune anti-infectioasa, antibacteriana si antifungica.)
Printre ingredientele acestui produs se mai gasesc ZEMEA PROPANEDIOL (prima alternativa din lume de glycol, natural 100%, aprobat de ECOCERT si certificat de catre Asociatia produselor naturale). Acesta hidrateaza, imbunatateste calitatea pielii si nu irita. Este folosit in intreaga lume pentru produse de ingrijirea pielii, ingrijirea parului, deodorante, parfumuri, precum si alte produse cosmetice si personale. 
TOCOPHEROL-ul, cunoscut si sub numele de vitamina E, este unul dintre cei mai importanti antioxidanti. Neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza pielea de imbatranirea prematura. 
Il gasiti AICI, pe site-ul life-care.com, la pretul de 50 ron.
Setul de pensule Biotissima este absolut minunat si el! Contine o pensula pentru aplicarea pudrei compacte, o pensula pentru fardul de obraz, o pensula de blending pentru machiajul ochilor, care face posibila trecerea graduala de la o nuanta la alta, pentru o finisare perfecta a machiajului si o pensula pentru aplicarea fardului de pleoape. 
Pretul setului este 40 de lei.

Fardul pentru pleoape Biotissima contine ulei organic de caisa- bogat in vitaminele A si E, ulei organic de argan - previne uscarea si imbatranirea pielii, neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza tesutul conjunctiv, ulei organic de porumb - cu efect emolient si tocopherol (vitamina E), care previne imbatranirea prematura a pielii. 
Il regasiti AICI, in tot felul de combinatii de culori, la pretul de 58 ron.






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search