miercuri, 13 aprilie 2016

O dimineata printre noutatile de make-up L'Oreal



Dintr-un curaj inexplicabil (avand in vedere ca intarzie mereu) sau, sa fiu sincera, pentru ca mi-e draga, ma intalnesc cu Cristina intr-o dimineata foarte devreme cu scopul clar si precis de a bea o cafea cu L'Oreal intr-o locatie pe care nu o cunosteam nici eu, ea nici atat. Eu banuiam pe unde ar fi, Cristina se tinea dupa mine! :)) Ne-am propus sa o luam la pas dintr-un punct incolo, desi era frig de crapau pietrele, dar profitam de fiecare metru parcurs impreuna pentru a mai despica in sapte... zeci toate firele din lume, de la machiaje, la blog si d'ale vietii. Si intram pe prima la stanga, si apoi la dreapta si apoi hai inapoi, si scoate GPS-ul si intoarce-te. Ba nu, era bine, hai in fata. Si fa dreapta, si iar stanga, si traverseaza pe rosu, si ia-ti claxoane in urechi (si altele). Si razi, si vaite-te de frig. Si uita-te la ceas si vezi ca ai intarziat si, evident, rusineaza-te in mintea ta pentru ca MM e atat de draguta ca nu-ti vine sa o superi nici cu o secunda de intarziere. Dar na, noi n-am vrut, pe bune, dar asa se intampla cand doua ametite se incapataneaza sa se descurce singure in jungla orasului, ca niste Feline ce sunt! :))

Cred ca este util sa precizez ca zona in care eram noi ratacite este la doi pasi de Piata Unirii, deci nu in vreo cine stie ce zona in afara orasului sau chiar a tarii. Anyway, am ajuns intr-un final si, din fericire, fix inainte sa stinga Alexandru Abagiu luminile pentru ca urma sa ne prezinte noutatile de make-up L'Oreal si tendintele mondiale in materie de machiaje. Cred ca as putea sa-l ascult/ urmaresc in actiune pe Abagiu trei zile, doar cu pauza de toaleta, si nu m-as ridica din loc. Este un foarte bun vorbitor, cursiv si coerent, povesteste atat de frumos despre arta machiajului si apoi o exemplifica minunat cu propriul sau talent. Este simply wow!
Dupa ce ne-a vorbit Alexandru despre cate-n luna si-n stele ale machiajului, tendintelor 2016, nuantelor Pantone, despre ce se poarta sau nu pe pleoape, ochi sau pometi si a machiat sub ochii nostri cei mirati o topmodela frumoasa foc, ne-a lasat sa ne jucam si noi cu noutatile de make-up L'Oreal!
Lesne de spus ca am admirat fara sa clipesc felul in care a machiat Abagiu-cel-cu-maini-de-aur, in ideea ca mi-as putea insusi intr-un viitor optimist miscarile lui. 
Deocamdata nu pot scuplta pometii cum o face el - poate si pentru ca NU am acei pometi ai fetei celei frumoase machiate de ei!- dar sunt atat de usor de utilizat primerul, fondul de ten, pudra, blush-ul, sprayul fixator, rujul si restul minunilor abia lansate de L'Oreal, incat aproape reusesc! :-))
Momentan va las cu fotografiile pe care le-am facut la evenimentul cu pricina (cadrul era absolut superb, MM a facut minuni la Beauty District), iar zilele astea promit sa prezint in detaliu fiecare minune de machiaj cu care ne ajuta L'Oreal sa fim mai frumoase decat ne-a lasat Mama Natura. Cu unii mai darnica, iar cu altii mai zgarcita. Dar asta este alta poveste!
Tschussss!!!


























Cristina Shopping Therapy spunea...

Si mie imi face placere sa mergem impreuna la evenimente :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search