miercuri, 20 aprilie 2016

Guinot Hydraderm Cellular Energy


Cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy - o alternativa modernă la medicina estetică, pentru un ten tânăr și strălucitor- a fost lansată în România, în premieră la centrul Silhouette Dorobanți. În prezența a numeroase vedete din showbiz, precum Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoiță, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Cristina Cioran, Adina Buzatu, Ela Crăciun sau Alexandra Ungureanu, bloggeri și reprezentanți Mass Media, invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat avantajele și efectele excepționale ale noului tratament. Acesta reprezintă o alternativă non invazivă la medicina estetică.




Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu ionizare dinamică, ce stă sub semnătura Guinot, oferă soluții anti-aging revoluționare si furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea.
Îmbătrânirea pielii este dictată de ceasul biologic și accelerată de factorii externi. Nu putem lupta împotriva trecerii timpului, însă putem atenua semnele îmbătrânirii din ce în ce mai eficient odată cu inovațiile științifice.
Avem două alternative: estetica medicală dureroasă și costisitoare sau tratamentele revoluționare non invazive ce oferă un efect uimitor și natural, fără riscul de a ne altera trăsăturile chipului. 



Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevărată alternativă la medicina estetică, prin cele două tratamente de regenerare:

1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse , ce oferă regerare vizibilă a tenului prin stimularea activității celulare.
Chiar din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.
Noul tratament GUINOT activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare.
În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

2. Tratamentul Celluar Energy Lift acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant.

Odată cu vârsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga trăsăturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine să stimuleze mușchii feței și să revitalizeze activitatea lor, conturul feței fiind astfel redefinit. 


Aceste tratamente GUINOT sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.
Aparatul și noile tratamente GUINOT se efectuează, în premieră pentru România, la Centrele Silhouette din București, Unirii și Dorobanți ( www.silhouette.ro), precum și în saloanele partenere TopLine, Toscana Spa, Salon Trestiana și Sunshine Club Salon (București), Floarea de Colț (Bacău), Annaspa (Piatra Neamț), Salon Ambiance (Târgoviște), Poem Studio Estetic (Alba Iulia), Centrul Gioconda Medical SPA (Iași). 



Lansarea în România a Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost precedată de o nouă realizare a echipei TopLine. Mai exact, în cadrul evenimentului internațional GUINOT, susținut la Paris, echipa TopLine a câștigat locul I pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare în 2015. 

 










Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search