miercuri, 3 august 2016

Ai gustat XS Power Drink de la Amway?


Vara este anotimpul în care te bucuri cel mai mult de vremea frumoasă, când te trezești cu mai multă energie dimineața și încerci să profiți la maximum de zilele lungi. Posibilitățile de sport și mișcare în natură sunt nenumărate în timpul verii, anotimpul cald fiind, totodată, recunoscut și pentru cele mai reușite petreceri, fie că au loc la malul mării sau în aer liber. De aceea, ai nevoie de un plus de energie care să te mențină în cea mai bună formă, astfel încât să faci față oricărei provocări. Băuturile energizante XS Power Drink de la Amway îți colorează vara, astfel încât să fii în formă tot sezonul, fie că alegi să faci mișcare în aer liber sau te pregătești de o seară în oraș, alături de prieteni, până noaptea târziu. 

Vei descoperi în băuturile energizante XS o sursă excelentă de energie pozitivă, spirit de aventură și vitalitate, astfel încât să rămâi în formă și să uiți de calorii. 
Băuturile XS Power Drink nu conțin zahăr, au doar cinci calorii într-o doză de 250 ml și conțin un complex de vitamine B care contribuie la metabolismul normal și la reducerea stării de oboseală și de extenuare. Amestecul din plante cu ginseng chinezesc și acai berry, oferă băuturilor un gust deosebit de bun, fără a avea caloriile din zahăr. 
Vitamina C, a cărei concentrație reprezintă 100% din Valoarea Nutrițională de Referință (VNR), contribuie la revitalizarea sistemului imunitar și la menținerea unui nivel normal al metabolismului energetic. Explozie de energie în ambalaje viu colorate

Cu un design modern inspirat din plajele însorite din Laguna Beach, California, în culori vibrante și luminoase, dozele XS emană o explozie de energie, făcând din această băutură accesoriul perfect vara aceasta, care va scoate din monotonie orice apariție. Aroma delicioasă a fructelor îți va trezi simțurile și te va transporta în cele mai exotice locuri, încă de la prima înghițitură.
  • XS Tropical Blast cu aromă de fructe exotice, 
  • XS Wild Berry Blast cu aromă revigorantă de fructe de pădure, 
  • XS Pink Grapefruit Blast cu un gust deosebit și răcoritor de grepfrut roz, 
  • XS Power Drink Dragon Fruit Blast într-o combinație răcoritoare de fructul dragonului și suc de pere
  • XS Power Drink Electric Lemon Blast cu un gust concentrat de lămâie sunt sortimentele XS Power Drink care pot fi achiziționate exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway din România. 
Băuturile energizante XS™ Power Drink sunt create pentru persoanele ambițioase, dinamice și care își doresc să se bucure de performanță la fiecare pas, iar efectele lor benefice sunt și mai evidente atunci când sunt consumate ca parte a unei diete variate și a unui stil de viată sănătos și responsabil. 


*****
Despre XS™ Power Drink


În 2011, David Vanderveen și Scott Coon au dezvoltat băuturile energizante XS Power Drink, în Laguna Beach, California. La început, băutura era disponibilă în două arome, Citrus Blast și Cranberry Grape Blast, iar în ziua de astăzi băutura poate fi savurată în peste 20 de arome diferite în Statele Unite ale Americii, acolo unde în ultimii zece ani au fost vândute peste 500 de milioane de doze. 
Începând cu anul 2013, XS Power Drink este distribuită exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway și are o contribuție importantă la continuarea poveștii de succes a companiei. Din anul 2012, băutura este disponibilă în Europa în aromele Tropical Blast, Electric Lemon Blast, Pink Grapefruit Blast, Dragon Fruit Blast și Wild Berry Blast. Amway, liderul industriei de vânzări directe la nivel mondial, a achiziționat în anul 2015 brandul XS® Energy.
Rokolla spunea...

Nu am gustat pana acum aceasta bautura. Am incercat sa evit in ultimul timp bauturile enegizante

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search