joi, 4 august 2016

Va invit la COOL SATURDAY BEACH PARTY pe plaja KUDOS din Mamaia!



Abia m-am intors de la soare, mare si plaja si pe cuvant daca m-am saturat! Daca nu mi-as vedea pielea bronzata, as putea jura ca nici n-am parasit biroul. Planuiesc deja urmatoarea escapada la mare care, insa, nu va fi weekendul acesta, ci la final de luna. Insa, daca va aflati la mare pe 6 august sau intentionati sa plecati spre Marea noastra Neagra, va invit la petrecerea COOL SATURDAY BEACH PARTY de pe plaja KUDOS din Mamaia!




Este o petrecere de zi, fara fite si haine analizate cu lupa, asa cum ati putea crede, ci doar cu muzica buna, chef de distractie, mancaruri rafinate si bauturi cate-n luna si-n stele servite direct pe plaja.
Petrecerea incepe, asadar, la ora 13.00, pe 6 august si dureaza pana tarziu in noapte sau atat cat vreti voi si cat va tin picioarele! Daca nu aveti chef de dans sau poate ca in mintea voastra nu v-ar sta tocmai bine miscandu-va pe plaja, in lumina zilei, nu este nici o problema! Sunteti de asemenea bine primiti la Kudos!
N-ar strica sa va rezervati un sezlong, o canapea sau un baldachin!
Gasiti informatii pe pagina lor de Facebook, aici, adica.


La petrecerea trecuta au intretinut atmosfera Mara & The Chill Deal (cea care colaboreaza cu Subcarpati) si saxofonista Sela Frei.



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search