miercuri, 10 august 2016

Beneficiile uleiului de argan pentru par

Numit si „aurul lichid”, uleiul de argan, bogat in substante nutritive, in special acizi grasi si vitamina E, este deosebit de benefic pentru par si piele, avand rol de sustinere a elasticitatii pielii, deoarece contine antioxidanti care ajuta celulele sa fie cat mai sanatoase. Piata produselor de ingrijire ce contin ulei de argan este extrem de variata, insa ceea ce scapa din ochi consumatorilor este continutul de ulei de argan calitatea acestuia, intrucat in marea majoritate a acestora, procentajul este infim.

Academia GWS Organic Beauty Center & SPA aduce pe piata din Romania gama DermOrganic, gama ce are la baza uleiul de argan organic certificat , fiind destinata ingrijirii parului in intimitatea casei. Nu intamplator a fost ales acest nume, intrucat produsele gamei sunt certificate de USDA Organic , ceea ce da garantia unui continut in procent de 70% pana la 100 % materie organica. Inventatorul acestei game este nimeni altul decat cel care a revolutionat piata produselor cosmetice, Stephen Mastey, ce vine dintr-o familie ce de 4 generatii se ocupa de ingrijirea profesionala a parului. Tatal sau este chiar renumitul chimist si hairstylist Henri Mastey, inventatorul samponului fara sulfati inca din anul 1980, sulfatii (SLS,SLES) fiind detergenti responsabili pentru numeroase afectiuni ale scalpului.
Vopsirea parului, excesul produselor de styling, ustensilele de coafare dar si conditiile din mediul inconjurator pot duce la probleme ale parului, precum uscaciune, par aspru si fragil si varfuri despicate. 
DermOrganic este mai mult decat o gama de ingrijire, este un tratament sub forma de produse de ingrijire si styling, imbogatit cu ulei de argan, Omega-6, acid linoleic, vitamina E, Panthenol, aminoacizi din orez si plante antioxidante precum extractul din sambure de strugure si seminte de floarea soarelui, fiind ideal pentru tratarea parului vopsit, oferind totodata si o ingrijire delicata pentru scalpul sensibil inclusiv al copiilor .
„Ne place sa numim uleiul de argan drept aurul lichid, acesta fiind o adevarata descoperire. E uimitor cum un ulei poate sa curete, sa hidrateze, sa intareasca si sa reconstruiasca firul de par in acelasi timp. Adevarata frumusete este doar cea naturala, de aceea am creat noul concept de abordare protectiva a ingrijirii chiar si pentru acasa, cu produse la cel mai inalt nivel de calitate. Alternativele protective de infrumusetare, cu impact favorabil asupra sanatatii noastre si ecosustenabile reprezinta viitorul in industria frumusetii”, explica Aurelia Dumitru, director general Global Wellness System – Centrul de Frumusete Organica, Recuperare si Medicina Integrativa.
DermOrganic cuprinde o gama de curatare dar si o gama completa de styling sub forma de tratament „leave-in”, care introduce in firul de par ,toate ingredientele valoroase continute, odata cu folosirea acestora.
Samponul profesional pentru conditionare zilnica a parului este realizat cu agenti de curatare faciala, derivati din lipide si aminoacizi care hidrateaza si fortifica parul supus tratamentelor in salon. Delicat cu parul, scalpul si pielea, creeaza o spuma bogata, luxurianta care starneste "invidia" altor sampoane fara sulfati, fiind recomandat pentru intreaga familie , inclusiv pentru copii .
Conditionatorul zilnic hidratant lucreaza la nivel molecular pentru neutralizarea aspectului incalcit al parului, fara folosirea siliconului, propilenglicolului sau glicerinei. Bogat in factori naturali de hidratare, lipide si Panthenol B5, acesta creste absorbtia, imbunatateste alunecarea parului, elimina aspectul incalcit si previne descuamarea.Acesta poate fi folosit si ca spuma de ras cu beneficii majore la nivelul pielii .
Masca profesionala intensiva de reparare pentru par cu ulei de argan organic copiaza structura cheratinica a parului uman. Repara parul deteriorat, inchide cuticula, neutralizeaza ph-ul si restabileste rezistenta parului supus tratamentelor din salon. Nu contine silicon, propilenglicol sau glicerina, se poate utiliza ori de cate ori se doreste pentru un par matasos si neted, fara senzatia de incarcare.
Ca si produse de styling exista uleiul tratament leave-in care ofera protectie si stralucire, reparand firul de par in acelasi timp, sprayul tratament leave-in care ofera un luciu de invidiat, sigileaza cutila si protejeaza culoarea sau gelul de styling pentru sustinere, spuma de fixare si fixativul cu uscare rapida, toate acestea fiind odata cu utlizarea lor un tratament veritabil cu ulei de Argan organic !
„Gama DermOrganic contine produse 100% vegane, fara gluten, netestate pe animale, fara coloranti sintetici, fara sulfati, fara clorura de sodiu, fara MEA sau DEA, fara parabeni & propilen-glicoli si cu pH echilibrat 4.5-5.5. Formula DermOrganic este imbunatatita cu ulei de argan certificat organic, extract din seminte de floarea soarelui si extract din samburi de struguri. In plus, vitamina E este extrem de benefica pentru par si se gaseste in uleiul de argan in cantitati mari. Numita si vitamina tineretii, aceasta confera elasticitate si suplete. In cadrul GWS Organic Beauty Center & SPA oferim zilnic solutii integrative femeii moderne, acest tratament cu ulei de argan poate fi un tratament complementar in tratarea anumitor afectiuni care isi au radacina mult mai adanc infiltrata in corp”, explica Aurelia Dumitru, director Global Wellness System – Centrul de Frumusete Organica, Recuperare si Medicina Integrativa.
Tratament intensiv cu uleiul de argan
Specialistii dermato-cosmetici recomanda aplicarea uleiului de argan in stare organica pe suprafata firului de par. Aparatul de indreptat parul sau placa pot duce la matuirea firului de par, degradand cuticula si facand posibila electrizarea in scurt timp. Printre beneficiile gamei tratament DermOrganic se numara: protectia parului impotriva sterilizarii la cald si a razelor UV, excelent hidratant pentru parul casant, deteriorat sau vopsit, absorbtia rapida, toate produsele fiind un veritabil tratament pentru par.
Chiar daca soarele nu este la fel de puternic ca cel din Maroc, el are aceleasi efecte daunatoare asupra sanatatii firului de par si a scalpului. De aceea, specialistii recomanda alegerea produselor de ingrijire organice care ofera garantia calitatii si ale caror efecte se observa chiar si in cazul ingrijirii de acasa.
Global Wellness System reprezinta un CONCEPT lansat in Romania in 2014 si implementat ca un centru model cu mai multe departamente: un centru de excelenta in domeniul recuperarii si de medicina integrativa cu abordare holistica in preventia, recuperarea si mentinerea sanatatii, un centru organic de infrumusetare GWS Organic Beauty Center, o Academie pentru promovarea produselor profesionale organice de colorare si ingrijire din portofoliu catre saloane si un Departament de Promovare, Vanzare si Distributie a produselor si tehnologiilor din portofoliu in calitate Distribuitor autorizat pentru Romania!
Academia GWS Organic Beauty Center promoveaza in Romania conceptul de „Frumusete Organica Certificata” ce are la baza cele mai protective formule de ingrijire, colorare si tratamente, primele produse profesionale organice certificate cuEcocert, USDA Organic si Green Salon: Natulique, Mastey, Lisfactor Paris, Naturigin, Dermorganic.
Global Wellness System SRL 
Str. Economu Cezarescu nr. 31B,sector 6, cod 060757, Bucuresti 
Tel: +4031-226-1200 ; +0753-315-096 
Email: office@gwsconcept.ro; 
www.gwsconcept.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search