miercuri, 10 august 2016

Primul sampon uscat care trateaza excesul de sebuum

Vara, temperaturile ridicate sporesc cantitatea de sebum secretata de glandele sebacee de la nivelul scalpului, motiv pentru care deseori crestem frecventa de spalare a parului. Pentru cele mai multe dintre noi, acesta este un prim factor in degradarea lui, mai ales daca samponul contine sulfati, parabeni si alte substante chimice care conduc la aparitia matretii si descuamarea scalpului. Samponul uscat de la Natulique (Danemarca) este parte a unui concept complet de ingrijire si colorare cu cele mai protective formule organice, primele produse profesionale certificate cu Ecocert si USDA Organic, cu un continut de peste 98,02% ingrediente organice certificate care trateaza parul si regenereaza scalpul sensibilizat, fiind un antiaging avansat pentru firul de par, samponul uscat fiind special creat pentru zilele toride de vara.




Samponul uscat a aparut in uzul omenirii inca din cele mai vechi timpuri, atunci cand pudra de argila sau faina de orez erau folosite pentru absorbtia sebumului. Tehnologia si cercetarile in materie de frumusete au adus la suprafata produse de styling revolutionare, cum este cazul samponului uscat Natulique ce nu numai ca reda volum parului, ci actioneaza si in sensul curatirii lui la nivelul firului de par, absorbind reziduurile de alte produse de coafat.
Natulique sampon uscat este perfect pentru un refresh in caz de urgenta sau daca se doreste diminuarea frecventei de spalare. O intalnire neprevazuta, o iesire neplanificata dupa sala sau un city break pot fi provocari pentru femeia moderna al carei look trebuie sa fie mereu impecabil. In lupta pentru o imagine perfecta si o ingrijire de calitate, Academia GWS Organic Beauty Center Spa a gasit solutia perfecta pentru ingrijirea parului pe timp de vara, in mod natural.
„Beneficiul suprem al samponului uscat Natulique este compozitia sa care hidrateaza de la scalp pana la cuticula de par pentru ca are la baza extracte din fructe, cum ar fi goji – recunoscut pentru cantitatea insemnata de antioxidanti. Total opus altor sampoane, acesta este invizibil si nu lasa urme albe si mai mult decat orice alt sampon el este de fapt un tratament, care regleaza sebumul, da volum si il putem folosi chiar si in loc de fixativ. Pentru ca la Global Wellness System punem accent pe abordarea ecosustenabila prin orice serviciu prestat, doresc sa afirm faptul ca agentul de propulsie folosit este gaz BIO DME, obtinut din surse 100% regenerabile de biomasa. Este incolor si non-coroziv. Grija pentru mediu este si grija noastra, de aceea prin formula sa si ambalajul reciclabil 100%, acesta nu contamineaza apa si nici solul, prin urmare si factorul uman este in siguranta”, declara Aurelia Dumitru, Director Global Wellness System – Centrul de Frumusete Organica, Recuperare si Medicina Integrativa.


De ce se ingrasa parul la doar o zi dupa spalare?
De cele mai multe ori, a doua zi dupa spalare, parul isi pierde vizibil din volum si asta se intampla pentru ca glandele sebacee se activeaza si incep sa produc uleiuri hidratante naturale. Hiperactivitatea glandelor sebacee este cauza spalarilor frecvente si utilizarea apei de la robinet cu continut de clorura, precum si utilizarea unor produse de ingrijire neadecvate podoabei capilare, care contin saruri (SLS, SLES) si care degreseaza agresiv scalpul, care fiziologic produce sebuum, creandu-se astfel un cerc vicios. Ecosistemul de la nivelul scalpului are nevoie de protectie sporita, de aceea stilistii recomanda utilizarea samponului uscat intre doua spalari, pentru ca astfel scalpul are timp sa se regenereze, samponul uscat Natulique fiind o veritabila metoda de protectie impotriva spalatului in exces. Un studiu referitor la timpul alocat de o femeie pentru ingrijirea parului relateaza faptul ca aceasta aloca 23 de minute pe zi pentru spalare si uscare. Iar un calcul matematic simplu arata ca aplicarea unui sampon uscat dureaza in medie 5 minute pentru a obtine un efect similar.
Samponul uscat Natulique se aplica de la o distanta de aproximativ 30 de cm de radacina firului de par, dupa ce parul a fost impartit in carari. Apoi se trec degetele prin par masand usor scalpul, ca la o spalare normala, pana ce se absorb toti nutrientii si aminoacizii necesari. Cu aceasta metoda se poate amana spalarea cu 1-2 zile, insa specialistii recomanda ca folosirea samponului uscat sa nu inlocuiasca rutina de toaletare a podoabei capilare.
Metode la indemana oricui de a pastra parul proaspat cat mai mult timp 

- Folosirea unui sampon cu ph neutru cu extracte organice ajuta la echilibrarea secretiei de sebum 
- Clatirea cu apa din abundenta, cel putin 10 minute, ajuta la eliminarea impuritatilor 
- Utilizarea unei temperaturi moderate. Temperatura ridicata, atat a apei cat si a feonului sporeste secretia de sebum 
- Evitarea pieptanatului des si toaletarea periei si a pieptanului. Grasimea depusa poate afecta parul la noua spalare
Pentru parul gras sau cu tendinta de ingrasare, Natulique este un instrument perfect pentru a reimprospatare.
„Stilistii modelelor ce defileaza pe Catwalk folosesc adesea samponul uscat pentru a estompa orice urma de sebum generata de lumina puternica a reflectoarelor. De asemenea, chiar si coafurile rezista mai bine ca urmare a tratamentului antisebuum. Prin continutul premium de aloe vera, produsul Natulique devine un antialergen minunat, mai ales vara cand temperaturile crescute determina aparitia mancarimilor la nivelul scalpului ce pot cauza serioase inflamatii. Proprietatile curative ale plantei Aloe Vera sunt cunoscute inca din Egiptul Antic, deoarece aceasta contine enzime ce sustin cresterea firului de par. Dermatita seboreica poate fi combatuta prin utilizarea samponului uscat Natulique, mai ales prin refacerea ph-ului natural al scalpului”, adauga Aurelia Dumitru, Director Global Wellness System – Centrul de Frumusete Organica, Recuperare si Medicina Integrativa.
Intrucat acum avem si alternativele protective de infrumusetare, cu impact favorabil asupra sanatatii noastre si ecosustenabile, ce reprezinta viitorul in industria frumusetii, Academia GWS Organic Beauty Center & SPA a inclus in gama de produse distribuite, brandul Natulique din Danemarca, ce contine atat vopsea pentru uz profesional, cat si produse de styling, ce ofera un concept complet de ingrijire si colorare cu cele mai protective produse organice, primele produse profesionale certificate cu Ecocert si USDA Organic. Vopseaua nu cauzeaza alergii sau sensibilizarea scalpului, este fara amoniac, fara PTD, fara DEA, fara TEA, singura pudra fara amoniac, fara PPD, fara Resorcinol! Produsele Natulique sunt netestate pe animale, ambalajele sunt din materiale reciclabile, produsele de styling sunt pe baza de gaz propelant BIO DME derivat 100% din deseuri de biomasa, iar productia are la baza energie eoliana, intregul concept fiind unul ecosustenabil!
Global Wellness System reprezinta un CONCEPT lansat in Romania in 2014 si implementat ca un centru model cu mai multe departamente: un centru de excelenta in domeniul recuperarii si de medicina integrativa cu abordare holistica in preventia, recuperarea si mentinerea sanatatii, un centru organic de infrumusetare GWS Organic Beauty Center, o Academie pentru promovarea produselor profesionale organice de colorare si ingrijire din portofoliu catre saloane si un Departament de Promovare, Vanzare si Distributie a produselor si tehnologiilor din portofoliu in calitate Distribuitor autorizat pentru Romania!
Academia GWS Organic Beauty Center promoveaza in Romania conceptul de „Frumusete Organica Certificata” ce are la baza cele mai protective formule de ingrijire, colorare si tratamente, primele produse profesionale organice certificate cuEcocert, USDA Organic si Green Salon: Natulique, Mastey, Lisfactor Paris, Naturigin, Dermorganic.
Global Wellness System SRL 
Str. Economu Cezarescu nr. 31B, sector 6, cod 060757, Bucuresti 
Tel: +4031-226-1200; +0753-315-096 
Email: office@gwsconcept.ro; 
www.gwsconcept.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search