luni, 21 noiembrie 2016

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock, tratament intensiv pentru par

Nu demult, i-am intalnit in cadrul unui eveniment Joico gazduit de Topline pe Lewis Moore- Creative Artist Joico si Casey Coleman- Creative Color Artist Joico, care ne-au prezentat culorile vedeta pentru par la sfarsit de 2016/ inceput de 2017, realizate cu
cele mai noi game Joico, VERO K-PAK COLOR VIOLET si GO FASHION-FORWARD, dar si tunsorile in trend ale anului care se apropie cu pasi repezi. Totodata, am cunoscut produsul-vedeta Joico, K-Pak Color Therapy Luster Lock.


K-Pak Color Therapy Luster Lock este un tratament instant pentru reparare si stralucire, care are puterea exclusiva de restabilire a culorii Bio-Advanced Peptide Complex™. 
De ce este acest tratament unul minune:
  • Tehnologia QuadraBond sigileaza si hraneste parul, iar β-stratul etanseaza culoarea.
  • In compozitia acestui tratament regasim extracte de matase, soia, alge, care isi unesc puterile pentru a regenera parul deteriorat, uscat, distrus in urma coafarilor frecvente, decolorarii, expunerii necontrolate la soare.
  • Tratamentul miraculos de la Joico special creat pentru parul vopsit, ofera reparare instanta fibrei capilare, actionand din interior spre exterior. Parul devine puternic, rezistent si instant mai moale si placut la atingere. Ofera stralucire parului devenit tern de la vopsiri repetate, in special la parul blond. 





  • Parul tern, lipsit de stralucire, aspru si uscat isi revine ca prin magie si, dupa uscare, devine matasos si stralucitor. Parca si culoarea este mai intensa. Pe mine ma intrebau colegii la serviciu daca mi-am vopsit parul, atat de schimbat pare in ochii celorlalti. Eu il vopsesc saten inchis, dar tratamentul ii intensifica nuanta, o apropie de negru, ceea ce nu-mi displace deloc. Iar atunci cand ma aflu in soare sau lumina puternica, probabil ca ai putea sa-ti aplici mascara oglindindu-te in parul meu! 😊
  •  L-am folosit atat in combinatie cu samponul Joico din aceeasi gama, dar si dupa spalarea parului cu sampoane de branduri diferite si este la fel de wow. Eu am oricum parul drept, "pisicos", insa dupa acest tratament, parul pare ca a fost atent intins cu placa sau peria. Este perfect drept, lucios si foarte matasos. 

  • Atentie! Da dependenta! Ganditi-va foarte bine inainte sa-l utilizati pentru ca va veti indragosti atat de mult de parul "after Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock" incat nu veti mai putea folosi altceva! Orice alt produs pe care il veti compara cu acest tratament va primi bila neagra. Eu nu am intalnit un alt produs pentru par, fie el ulei, serum, masca, whatever, care sa-mi faca parul mai frumos de-atat! Parol!
Mod de utilizare: Aplicati pe parul umed proaspat spalat si zvantat, lasati sa actioneze 3-5 minute si clatiti cu apa din abundenta. Tratamentul se recomanda minim o data pe saptamana. 



Toata gama de produse K-PAK Color Therapy confera o bariera impotriva factorilor de mediu si face astfel ca durata de viata a culorii sa fie de doua ori mai lunga.


Gasiti produsul-minune, precum si altele asemenea din gamele Joico in magazinul Topline din bulevardul Regina Maria, nr. 14, Bucuresti 
sau online, 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search