duminică, 27 noiembrie 2016

#BelsugLaPretRedus la Miniprix


Inspirata de campania #BelsugLaPretRedus a Lianei Popa pe care va invit sa o cititi pe avetisiperoz.ro pentru ca este foooarte draguta, scrie excelent despre haine, calatorii, mancare, home & deco si ofera idei super mega cool despre cum sa te imbraci misto si ieftin, m-am gandit sa va recomand si eu cateva hainute din celebrul magazin Miniprix! 😃




M-am intalnit zilele trecute cu Liana la un eveniment monden si evident ca ii admiram hainutele, ea pe ale mele nu 😄 si am discutat una, alta despre fashion pe bani putini. Ma rog, discutia a pornit de la un pulover misto, Only, verde si pufos pe care il aveam pe mine, cumparat din Miniprix cu doar 39 de lei. M-am gandit daca sa-l dau fetelor in vileag sau nu pentru ca unele au conceptia aia veche, proasta si snoaba ca daca te imbraci cu bani putini esti fraier, iar prin fraier a se citi taran, sarac, amarat, nefashionist. Ma rog, apelative din astea de imbogatiti peste noapte, care nu muncesc pentru banii aia multi pe care ii cheltuie pe o pereche de sosete. Dar m-am gandit ca eu nu cunosc astfel de lume, n-as pastra-o in anturaj nici doua zile, iar oricum fetele cu care eram la masa erau toate destepte si misto, asa ca le-am spus de Miniprix.
Evident ca Liana m-a incurajat sa merg si in magazinul ăl mai mare din Otopeni. N-am timp deocamdata, dar i-am promis ca ma pun in excursie cat de curand.
Intre timp, am la indemana internetul si cum stau eu asa la caldura, cu un ceai alaturi, m-am pus pe scotocit sertarele Miniprix-ului, in cautare de haine misto si ieftine.


Ah, nu mai tarziu de acum doua zile mi-am cumparat ghetele astea care imi plac maxim! Sunt Hot Ice, un brand necunoscut la noi, insa foarte scump. Pe net vad ca ghetele mele costa 195 de euro. Eu am platit 148 lei. Afacere, nu? :)
Sunt foarte multe modele misto din piele sau imitatie, ghete cu toc inalt sau mai mic, talpa joasa sau ortopedica, pantofi sport, tot ce vreti, la preturi decente!
Intrati AICI pe link direct spre incaltaminte si convingeti-va! Imposibil sa nu gasiti ceva de cumparat!
Zilele trecute mi-am mai cumparat din Miniprix si cateva pulovere foarte dragute, Only si Jacqueline de Yong, brand foarte apreciat pe afara. Observ ca pe un site de shopping strain puloverele si jachetele celui din urma brand costa in jur de 30-40 de euro. Eu am platit la Miniprix intre 29 si 49 lei pe ele! 😊 

Le gasiti voi pe aici, care cum va place!

Oricum, pozele de pe site-ul Miniprix sunt usor varza, nu pun in valoare foarte bine frumusetea hainelor. Vad ca puloverele mele pufoase arata destul de naspa la ei in poze. In fine, daca aveti un ochi format in domeniul acesta pretentios al fashionismului 😎 sigur veti ochi o haina frumoasa intr-o poza uratica!
Trecand peste, va mai spun ca mai gasiti in magazinul cu pricina si accesorii dragute, de la portofele si genti si pana la fulare, manusi, caciuli.

Au si rochii frumoase, chiar de gala unele, geci si paltoane interesante.
Nu va mai spun eu, mai bine aruncati voi o privire!

miniprix.ro%20

miniprix.ro%20

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search