duminică, 27 noiembrie 2016

Dior Addict fata in fata cu Dior Hypnotic Poison


Intocmai ca si Conu Leonida fata cu reactiunea s-a infruntat veteranul Addict cu fra-su nou asezat pe noptiera, Hypnotic Poison. Zilele trecute, o prietena veche scria pe blogul ei, amintind cateva parfumuri pe care le indrageste datorita persoanelor care le folosesc, ca Dior Addict o duce inevitabil cu gandul la mine. Sunt singura femeie pe care o cunoaste folosindu-l si asta de ani multi, mai cu seama ani pe care i-am petrecut impreuna in acelasi birou. Intocmai, Dior Hypnotic Poison ma duce pe mine cu gandul la primii ani de facultate, la noptile de distractie, la sesiuni, examene grele, ierni geroase. vacante pe partie. Il folosea atunci cea mai buna prietena a mea si, implicit, si eu, desi vanilia lui mi se parea mult prea dulce atunci!



 In goana permanenta dupa ultime aparitii, disperarea de a mirosi ce e nou, de a avea ce tocmai a aparut pe rafturile parfumeriilor, uitasem ca, fie ce-o fi, eu sunt Dior Addict. Indiferent ce parfumuri zeci, sute, mii au aparut de la facerea lui si pana astazi si vor mai aparea, cu nici un alt parfum nu ma confund mai bine decat cu acesta. Eu sunt Addict si Addict este al meu. 
Il simt atat de al meu, incat mi se declanseaza posesivitatea instant atunci cand cineva imi miroase a Dior Addict. Foarte rar, ce-i drept, mi se intampla acest lucru! De altfel, o singura persoana cunosc care sa iubeasca parfumul "cel pretentios" la fel de mult ca si mine, insa cu ea ma vad foarte rar
Ah, si acum imi aduc aminte ca in primavara am fost la un eveniment monden si o doamna asezata pe scaun, la doua randuri in spatele meu, ma bate pe umar la finalul conferintei si imi spune: "Doamne, cat de frumos miroase Dior Addict pe pielea ta!". Nu-mi mai incapeam in piele de bucurie! 😍😍

Acum o luna mi s-a facut dor de el si pentru ca ma aflam in Tenerife, intr-o noapte tarzie, in care mi-am zis "gata, trebuie sa il am din nou", sentiment care nu mai suporta nici macar amanarea pana la plecare, atunci cand as fi trecut prin duty free, am intrat pe NOTINO si l-am comandat. Si ce sa vedeti? L-am gasit chiar la un pret mai mic decat era in duty free, cum aveam sa constat ulterior!



Dior Addict a fost creat in 2002, bineinteles, de dragul meu cel mai drag dintre parfumieri - Thierry Wasser, acelasi care a nascocit si formula Shalimar Parfum Initial, un alt parfum pe care il ador. O sa va povestesc si despre el, desi sunt foarte trista ca Guerlain a decis discontinuizarea lui. 😒
Notele de varf ale Addict sunt mure si frunze de mandarina, arome puternice si dulci, usor amarui.  Mijlocul se deschide cu note florale: floare de portocala, iasomie, trandafir, care vin sa indulceasca putin impactul initial, moment care te-ar putea determina sa tragi aer adanc in piept.


Finalul lasa parfumului aromele pe care eu le iubesc de-a dreptul: vanilie, boabe de tonka si santal. De altfel, am observat ca iubesc majoritatea parfumurilor vanilate. Imi place vanilia si in prajituri si in lumanarile parfumate, insa cea din parfumuri ma exalteaza efectiv.
Imi place maxim cum imi miroase parul atunci cand il parfumez cu Addict, iar acum, ca este frig, notele lui se simt si mai preganant, iar senzatia pe care o am iarna, cand ies din casa, la primul contact cu gerul, este unica! Extrem, dar extrem de placuta!



Pe de alta parte, Dior Hypnotic Poison nu a fost creat de Thierry Wasser, asa cum m-as fi asteptat, ci de Annick Menardo in 1998 si este, de asemenea, un parfum de iarna. "De frig", cum imi place mie sa spun. Pentru vremea de acum este absolut perfect. Vara, insa, la 40 de grade, v-ar putea lasa cu dureri de cap! 😊
Este o otrava hipnotizanta, da. Una dulce-amaruie, foarte interesanta.
Formula parfumului cuprinde ca note de varf arome fructate de caisa, cocos si prune, mijlocul fiind floral: tuberoze, iasomie, lacramioare, trandafiri pentru ca finalul sa lase locul unor arome lemnoase: vanilie, santal, migdale, mosc.

In aceasta iarna, acestea doua sunt parfumurile pe care simt sa le folosesc exclusiv si ieri le aveam in geanta, pe amandoua, sticle de 100 de ml parfum la care se adauga greutatea suplimentara a ambalajului. Ma plangeam unei prietene ca am geanta foarte grea si s-a amuzat foarte tare cand a aflat ca ies pe strada cu doua parfumuri de 100 ml in geanta. 😁 Asa s-au nascut pozele de mai sus, mi-a spus ca trebuie sa imortalizeze momentul pentru a-si aminti de el cand va avea o zi proasta! :))
Ce sa fac daca le iubesc pe amandoua si nu ma hotarasc pe care sa il iau cu mine? :))


Ma bucur ca Aoro are inca promotii interesante pentru ca ma gandesc sa-mi refac stocul. Sa fie acolo, stiti voi vorba aia din batrani! 😂 Nu vreau sa patesc cu Dior ca si cu Shalimar Parfum Initial, cand am alergat disperata sa-l gasesc si intr-un final mi l-a adus o prietena tocmai din Portugalia! 


Yeeees! Acum vad, la inca o rasfoire a magazinului NOTINO ca se afla la oferta si Dior Poison Girl, cea mai noua creatie Dior. Il stiti? Imi place si el, poate va povestesc si despre el zilele astea, ca merita un loc pe blog, asa-i de misto!😍

Butterfly spunea...

Am sa il incerc si eu, poate ma indragostesc. Sunt foarte trista pentru ca l-au scos pe Midnight Poison, era genial, imi e tare dor de el. Ma consolez acum cu un Angel pentru care am facut o obsesie :D

Zuzele spunea...

Si mie imi placea la nebunie Midnight Poison :( Da, am avut si Angel, dar momentan nu mi-e dor de el. Nici de Alien. Sau poate doar putin :))

Anonim spunea...

Sunt originale cele de pe Aoro?Persista mirosul?Eu folosesc J adore,dar am folosit si pure poisson,pe care l-am adorat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search