marți, 28 februarie 2017

Recomandarea culinară a săptămânii: Lugo Lounge Restaurant


Imi place sa mananc! DA! Imi place mult sa mananc! Atat de mult incat saptamana trecuta cand am fost intr-o scurta excursie la Mamaia si am mancat, dupa o foame de vreo 20 de ore, paine prajita cu icre de crap, intr-o pescarie celebra, am exclamat din sufletul sufletului ca nu exista placere mai mare pe lume decat mancarea buna! Uneori am lacrimi in ochi cand mananc ceva bun! Adica, am fost asa dintotdeauna, doar m-am nascut Taur gurmand, insa parca abia in ultima vreme mi-am asumat cu adevarat placerea asta suprema! As putea s-o las mai moale, recunosc, nu sunt tocmai topmodela. Dar poate nici n-as vrea sa fiu. Nu as renunta la mancarea buna, la acele preparate gatite parca de zei, cu ingrediente atat de complet si perfect imbinate, intocmai ca o opera de arta, pentru nici un catwalk din lume! Bine, or fi la mijloc si chestiuni care tin de vulpea care nu ajunge la struguri, dar sa nu intram in detalii!

Deci, revenind, atunci cand vad mancare frumoasa - ca inainte de a fi buna este frumoasa, o vezi si o gusti cu privirea, in prima instanta!- ma anima niste sentimente tare placute! E cu emotie, cu drag, cu pofta, cu nerabdare, cu fiori, cu ochi inchisi si onomatopee fel de fel! 😃😍
Si acum va invit sa aruncati o privire asupra fotografiilor de mai jos, ca sa ma intelegeti mai bine!


 



Mancare frumoasa, da? 😍
Se intampla zi de zi la restaurantul LUGO LOUNGE aceasta mancare frumoasa! Savurand-o nu mai departe de aseara, pot spune ca este si delicioasa, nu doar frumoasa! Cu atat mai mult cu cat a fost prima mancare buna pe care am mancat-o dupa trei zile de orez fiert, afectata grav fiind din cauza unei toxiinfectii alimentare! Mi-am revenit, nu va panicati! PS: inca mai primesc flori, sa stiti, ca orice bolnav care se respecta, in caz ca aveti vreun gand! 😂
LUGO se afla chiar in Piata Romana - ma rog, la doi pasi!-, pe strada George Enescu, la numarul 23! Pe langa mancarea frumoasa si imi-ploua-in-gura-de-delicioasa, restaurantul are lumina calda in interior! Pentru mine conteaza mult detalii pe care altii poate ca nu le-ar observa! Apreciez florile naturale, tacamurile de buna calitate, vesela impecabila, fetele de masa impecabile, servetele, lumina, paharele, chiar si meniul! Grija pentru aceste "detalii" mie imi transmit respectul pe care mi-l poarta proprietarul acelui loc!
La LUGO le-am bifat pe toate! Ah, si mai conteaza mult si personalul! Mult de tot! Poate si voua vi s-a intamplat cel putin o data in viata sa parasiti un local din cauza personalului lipsit de maniere si ospitalitate. Nici nu pot savura mancarea, indiferent cat de buna ar fi, intr-un restuarant in care nu ma simt bine primita! La LUGO-i dragut si din punctul asta de vedere. Draguti, mai exact! 🙈




Lugo Restaurant & Lounge si-a deschis portile in vara anului trecut. Este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu linii si elemente de design vibrante. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge si de relaxare si mirosul imbietor de mancare mediteraneeana savuroasa, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurant un loc perfect pentru o iesire cu persoana iubita, prietenii sau familia.
Fiecare aperitiv, salata, fel de mancare principal sau desert este pregatit cu dragoste si migala. Fructele de mare sunt vedetele meniului insa la fel de importante sunt si pastele, pestele (dorada si somon), carnea de vita preparata cu grija in sos brun, de vin alb sau chimchurri. 
Deserturile ocupa un loc de cinste in bucataria Lugo, iar soufle-ul de ciocolata cu inghetata de vanilie este piesa de rezistenta.
 





Lugo propune clientilor sai in sezonul de primavara – vara, o terasa de vis, iluminata cu o bolta de lumini, unde puteti merge cu persoanele dragi, un interior cu separeuri dar si spatii open- space pentru grupuri mai mari, o servire impecabila iar piesa de rezistenta este reprezentata de mancarea de exceptie, unde retetele inovative ale unei experimentate echipe de Chefi face o nota aparte de alte localuri. 



Ce-am mancat eu la LUGO

Crevete cu guacamole
Rulou prosciutto cu gorgonzola
Rulou zucchini cu haloumi
Aoumoniera cu bacon si branza capra
Tartar ton
Tartar somon
Mini caprese 


credit foto pentru poza asta: Anne (www.lolasbox.com)

Muschi vita cu piure de morcov,anason si ananas
Ton crusta de susan  si sos butter lime
Paste primavera


Lugo Lounge Restaurant
Strada George Enescu, Nr 23
Rezervari: 0785 238 910
Facebook: https://www.facebook.com/LugoBucharest/
Instagram: https://www.instagram.com/lugo_bucharest/
Site: www.lugo.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search