miercuri, 1 martie 2017

beauty news ELMIPLANT: Skin Moisture cu extract de nufăr


Mergem cu incredere (#WalkTall) pentru că bine cunoscuta gamă elmiplant Skin Moisture se extinde – se lansează două noi creme pentru ten, de zi şi de noapte, cu Nufăr 100% natural. Pielea devine catifelată şi este hrănită în profunzime datorită formulelor pe bază de extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.


Skin Moisture rămâne la aceleaşi principii şi in cazul noilor produse, fiind o gamă ce reprezintă un sistem complet de îngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere în profunzime a puterii naturii. 

Secrete dezvăluite – Nufărul şi HYDRA FUSION 360

Nufărul este recunoscut pentru proprietăţile calmante şi revigorante, iar prezenţa sa în compoziţia celor două lansări Skin Moisture ajută tenul să dezvăluie un aspect radiant, suplu, neted, strălucind de sănătate.
HYDRA FUSION 360 – un complex avansat de ingrediente hidratante și antioxidante –
ajută la susţinerea echilibrului natural de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare
necesare pentru o senzaţie de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile de la ultima aplicare.
În același timp, stresul oxidativ este prevenit, iar pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature.
Tenul este răsfăţat de la prima atingere – cremele au o textură uşoară, care se absoarbe rapid în piele, oferind tenului hidratare imediată.Crema de zi revitalizantă & 24h hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

Datorită texturii uşoare, crema pătrunde rapid n piele şi ȋngrijeşte eficient tenul încă de la prima aplicare. 
Conţine filtre UVA/UVB care protejează tenul de razele dăunătoare ale soarelui. Mulţumită acestor calităţi, aplicată pe faţă şi gât pe pielea curată, crema de zi devine o excelentă bază pentru machiaj. 
Testul clinic efectuat sub control dermatologic demonstrează că imediat după aplicare tenul se simte hidratat, revigorat şi catifelat. Ȋn 24 de ore, tenul şi recapătă supleţea, fermitatea şi strălucirea, pielea devenind mai netedă. 
Senzaţia de hidratare se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei.

Crema de noapte revitalizantă & hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

Aplicarea cremei de noapte elmiplant în fiecare seară, pe tenul curăţat, asigură imediat senzaţia de hidratare, catifelare şi de piele revigorată, aşa cum arată rezultatele demonstrate clinic. 
Testul sub control dermatologic arată şi că începând cu prima dimineaţă după utilizarea cremei, pielea şi recapătă supleţea şi prezintă un aspect odihnit ca după un somn odihnitor. 
Pielea este hrănită şi hidratată în timpul somnului, iar efectul se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei.
Potrivite pentru toate tipurile de ten. 
Fără parabeni, parafine sau coloranţi.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search