luni, 10 aprilie 2017

CONCURS. Câștigă premii SANO #pentrudive!


Daca as spune ca imi place sa stau cu mopul intr-o mana si cu o carpa pentru praf in alta, zi de sambata pana-n seara, as fi ipocrita, din dorinta de a pacali o viitoara soacra, eventual. Nu, nu imi place deloc sa-mi petrec weekendul trebaluind prin casa, cand stiu ca in timpul acela as fi putut bea o cafea la Sinaia sau cauta scoici pe plaja, la Mamaia. Anyways, pe cat de mult urasc sa dau startul curateniei de weekend (mai des chiar imi este imposibil!), pe atat de mult iubesc sa am casa curata! De ceva timp, mai cu seama de cand locuiesc singura si controlez mai bine nivelul de curatenie din casa, precum si pe cel de dezordine 🙈, sunt si mai atenta la praf, depuneri de calcar, vase murdare si alte amanunte pe care as vrea sa le tin pentru mine, pentru ca m-ar da de gol ca nu sunt foarte ordonata!



Trecand peste aceste amanunte de ordin interior si mai mult decat intim, as vrea sa va impartasesc, totusi, unul dintre secretele casei curate a unei dezordonate care sta foarte prost cu timpul! Produsele de calitate! Si nu ma refer acum doar la fond de ten, sampoane sau creme in ambalaje sofisticate, ci si la cele pentru curatarea casei. Imi pare extrem de important acest aspect pentru ca pe mine ma ajuta foarte mult sa folosesc un spray care sa impiedice depunerea calcarului pe instalatiile sanitare, robinete, plita, oale si alte asemenea. Asta inseamna nu doar o mare parte a locuintei sclipind, la propriu, de curatenie, ci si economie de timp! 
Totodata, pe langa inoxurile impecabile, imi mai plac si pardoselile fara cusur! Si cum nu am timp sa pun mana pe mop foarte des, asta insemnand de trei ori pe zi pentru o obsedata de curatenie ca mine, aleg produse care sa curete foarte bine si sa protejeze podelile de lemn cu un strat de ceara. 
Singurul obicei casnic care imi face placere cu adevarat este spalarea hainelor. Imi place sa merg la raionul cu detergenti si balsamuri pentru rufe si sa le miros pe toate, sa-mi parfumez hainele tot timpul altfel. Mult timp am fost fidela detergentului Sano pentru bebelusi, cel de culoare alba. Prietena mea care locuieste in Israel mi l-a recomandat acum cativa ani si de atunci l-am recumparat de zeci de ori. Ador acel parfum!
In schimb, urasc sa spal vase! As face orice altceva decat asta, insa ma consoleaza faptul ca mananc foarte lejer, in mare parte salate si humus, iar ceea ce se aduna in chiuveta la final de zi sunt cani de ceai, storcatorul de citrice si eventual lingurita de miere! Orisicum, detergentul de vase este si el un pion foarte important in suita necesara curateniei in casa mea. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu il aleg si pe el in functie de parfum. Sunt pretentioasa, ce sa fac! Detaliile ma chiuiesc, detaliile ma rascolesc! 😂

Ah, iar ceea ce ma ajuta sa termin de parcurs si ultima suta de metri a curateniei generale si sa nu-mi dau duhul pe campul de lupta este gandul la baia de dupa! Imi place sa-mi pregatesc o cada cu spuma si uleiuri esentiale si sa stau acolo pana ma ia somnul! Nicicand nu dorm mai bine decat in noaptea aceea! 😀

Acestea fiind spuse, daca tot v-am impartasit un pont pentru a va descurca mai usor in misiunea de curatare a casei, fie ea inainte de Paste, dupa Paste sau oricand si, anume, sa alegeti produse de buna calitate, m-am gandit, impreuna cu SANO, sa va si ofer cateva astfel de produse carora eu le sunt fidela!

Habemus concurs, asadar! Sunt 3 premii formate, fiecare, din toate produsele prezentate mai jos!


Ca si conditii de participare, mi-ar placea:

- sa-mi spuneti, intr-un comentariu aici pe blog sau/si pe Facebook, in subsolul concursului, care este modalitatea voastra preferata de relaxare dupa curatenia generala
- sa apreciati paginile de Facebook PentruDive.com si Sano Romania
- sa distribuiti concursul pe pagina voastra


Joi, pe inserat, voi anunta cine sunt cei trei castigatori ai premiilor Sano!
PREMII


 
🔺Detergent de rufe
Sano Maxima Black Exclusiv  
  • Special conceput pentru rufe negre sau inchise la culoare 
  • Nu contine agenti de albire
  • Contine fixativi speciali in industria textila pentru protejarea materialelor textile
  • Pentru o spalare automata sunt necesare doar 36 g de detergent Maxima. O treime fata de orice alt detergent automat. 
  • Nu contine fosfati, astfel respecta ultimele recomandari si norme ale U.E.

🔺Balsam de rufe Sano Maxima Balsam Rufe Bio 1L

Este un produs 5 în 1: catifelează și protejează țesătura, parfumează, neutralizează mirosurile neplăcute, previne electrizarea și ușurează călcatul. Parfumare îndelungată cu o gamă largă de parfumuri aromatherapy.
Disponibil în urătoarele ambalaje: bidoane de 2L și 4L sau ambalaje economice de tip refill 1L.

🔺Detergent de vase Sano Spark Castravete și Lămâie 1L

Gama Spark conține cel puțin 24% ingrediente active si delicate ce curăţă în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor, chiar şi în apa caldă sau rece. O picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Formula este integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai înaltă calitate cu extracte vegetale naturale ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor.


🔺Detergent de parchet Sano Poliwix Parchet 1L


Protecție strălucitoare pentru podele din lemn natural sau parchet! Curăță și oferă strălucire lemnului natural sau parchetului. Oferă un strat protector de ceară, și astfel o strălucire naturală. Cu Ph neutru si parfum atragător. Foarte bun pentru ștergerea pardoselilor delicate, din marmura sau pentru dulapuri din lemn ori pal.

🔺Spray de mobila Sano Mobilă Spray


 Aduce la viață mobilierul! Protejează și reînnoiește aspectul mobilierului din lemn, redând strâlucirea naturală. Formează un strat protector și de durată împotriva depunerilor de praf.
4 în 1: Curăță, lustruiește, protejează lemnul cu un strat de ceară și respinge praful! Antistatic! Înlătură praful și amprentele. Ideal pentru curățarea și lustruirea suprafețelor mari de mobilă: uși, mese, dulapuri, etc. Utilizarea frecventă a produselor menține aspectul natural al mobilierului și îi prelungește viața.

🔺Odorizant de toaleta Sanobon 5 în 1 Blue


 Detergent și odorizant pentru vasul toaletei, curăță, oferă strălucire, igienizează, parfumează și culorează apa. Previne depunerile de calcar. Conține agenți antibacterieni puternici, care igienizează la fiecare utilizare.

🔺Detergent pentru baie Sano Anti Kalk Universal

4 acțiuni, 1 singur produs: îndepărtează calcarul, grăsimea, coroziunea și rugina, precum și petele provocate de apă! Excelent pentru robinete, instalații sanitare, inox, ceramică, oale, plite, suprafețe de lucru, din bucătarie, etc. Disponibil în recipient cu pulverizator 750ml.


UPDATE

Castigatorii premiilor Sano sunt:

1.  Gabriela Popescu
2. Mircea M.
3. Ioana Mioara

Felicitarii, dragii mei! Astept sa ma contactati la divedecarton@yahoo.com pentru a va trimite premiile!
Celorlati va multumesc pentru participare si  va asigur ca urmeaza si alte concursuri frumoase!

Paste Fericit tuturor! 
Filimon ioana violeta spunea...

Locuiesc la casa iar curatenia o fac pe camere si zile.
De aceea dupa o zii de curatenie ma relaxez o ora-doua in citte la soare.
Iti doresc SARBATORI FERICITE,alaturi de cei dragi!

Anonim spunea...

Mă relaxez cu o cafeluta după curățenie care este non stop în urma piticului de 2 ani și 3 luni ��
Facebook : Andrei Laura Si Catalin

Unknown spunea...

După curătenie imi place sa ies la plimbare cu băieții mei sau sa citesc.

Anonim spunea...

Să pun muzica și să contempez curățenia făcută,albul și scârțâitul papucilor pe gresie. Senzația de nou, de treabă bine făcută !

Nicolae Claudia spunea...

pfiuuu..tare mai stiu despre ce vorbesti. Dar de fiecare data dupa curatenie imi place sa beau un ceai sau o ciocolata calda, cuibarita intr-un fotoliu uitandu-ma la un film..ma relaxeaza maxim

Unknown spunea...

După curățenia cuvenită, visez la o baie relaxantă, nu neapărat cu spumă, dar sa stau până aproape ma ia somnul...relaxantă tată, relaxantă sa fie.

Unknown spunea...

Ascult muzică si savurez un cocktail.

Unknown spunea...

Să ascult muzică si sa savurez un cocktail

Dinu Maria Otilia spunea...

Sunt in zodia Fecioara si se spune ca noi suntem ordonate, organizate si ne place curatenia...de preferat facuta de altcineva :)) Tinand cont ca am momente cand imi place treaba facuta de mine, ador sa fac curat in camera copilului, sa dezinfectez, sa aerisesc si ca o prelungire a binelui,sa termin curatenia in toata casa. Imi place sa fac curatenie dupa masa, pe inserat. Atunci ma simt plina de energie, indiferent cat de obosita as fi fost pe timpul zilei. Dupa toata nebunia, ma asteapta o baie fierbinte si un ceai cald daca e iarna sau un ceai rece daca e foarte cald. Pun putina muzica in surdina , cat savurez ceaiul si apoi adorm ca un ingeras langa copilul meu.Sotul a prins ideea, dupa curatenie e musai sa imi incarc bateriile langa copil. Rasfatul e placut cand casa e curata si ordonata...pana se trezeste cel mic, apoi o adevarata jungla :)) Mie imi place, e casa mea..jungla mea si ne simtim bine cand suntem impreuna si casa e curata si dezinfectata, chiar daca nu sunt toate la locurile lor.

Anonim spunea...

Ascult muzica

Unknown spunea...

Dupa ce termin curățenia, ma relaxez cu o baie din cap până in picioare si apoi mă joc cu îngerașul sau iesim afară la plimbare, depinde de ora la care termin.Inainte sa vina bebe in viața noastră, relaxarea însemna o baie fierbinte cu multă spuma si un pahar de vin cu gheață.

condurat crina spunea...

Ma relaxeze cu o cafea si o muzică bună .

Unknown spunea...

dupa o munca grea ce consta in curatenie generala deobicei ma relaxez cu o baie fierbinte cu spuma,cel mai placut mod de relaxare pentru mine ,iar daca sotul e acasa ma relaxeaza cu un masaj :)

Mihaela Grigoras spunea...

Modalitatea mea de relaxare, dupa curatenia generala, este , in mod invariabil, o baie fierbinte si inspumata in care ma odihnesc cel putin 30 min.

Rodica Granpier spunea...

Dupa curatenia generala facuta in casa ,ma gandec si la mine....ma relaxez facand o baie cu multa spuma,insotita de betisoare si geluri parfumate,muzica in surdina.....imi da mereu o senzatie de bine si ma relaxeaza la maxim.

Unknown spunea...

Mie una îmi place să fac și curățenie în casă dar mai ales să spăl vasele, și la noi in casa de gătește în multe vase, dar este o plăcere apoi sa fac ordine și să pun fiecare lucru la locul lui...După aceasta îmi fac o baie fierbinte și apoi mă relaxez jucandu-ma cu fetițele mele în curățenie.

Unknown spunea...

Ascult muzica intr o cada plina cu apa spuma si saruri

Unknown spunea...

Dupa curatenie imi place foarte mult sa stau linistita in pat si sa urmaresc noutati pe fbk!

Anonim spunea...

Ghizdavu Iuliana ;Dupa ce termin curatenia imi place sa ma relaxez iesind in natura, tinand cont ca am muntii aproape dau o fuga in mijlocul naturii si ascult linistea padurii care ma relaxeaza foarte mult, daca nu este vremea buna de iesit afara atunci imi place sa ma uit la un film bun .Sarbatori fericite !!!

Unknown spunea...

Dupa curatenie imi place foarte mult sa stau linistita in pat si sa urmaresc noutati pe fbk!

Unknown spunea...

Ma uit la un film de dragoste !!!

Unknown spunea...

In timp ce fac curatenie imi place sa ascult muzica, iar dupa fac un dus revigorant si mananc ceva dulce pentru plus de energie :)

Unknown spunea...

In timp ce fac curatenie ascult muzica, iar dupa prefer un dus revigorant si un dulce nevinovat pentru plus de energie :)

Unknown spunea...

In momentul de relaxare dupa curatenie servesc o cafeluta,admir tot ce a facut prin casa si stau la povesti cu sotul si nepoteii

Anonim spunea...

Mă relaxez cu o baie o cafea

floricica spunea...

Dupa curățenie,întotdeauna fac o baie fierbinte cu uleiuri aromate si pe urma stau in pat cu cei 5 pisoi.torsul lor e cel mai bun relax!

Anonim spunea...

Relaxarea mea dupa o curatenie generala: ascult muzica, beau un suc natural de fructe, fac un dus revigorant , aplic o crema cu uleiuri aromatice.
diplomatnp@gmail.com Am dat like cu Pina Colada pe FB

Gantoi Alina Tatiana spunea...

Ador sa beau ceva gustos după curățenie, gen un frappe sau o ciocolată caldă, alături de un fursec sau un croissant ��

elissaingerash spunea...

După o curățenie generală ma relaxez cu o muzică de relaxare si o cafeluta alături de soțul meu.

Suciu Clementina spunea...

O baie cu multa spuma,apoi un ceai cald si muzica in surdina!

Pusa Raisa spunea...

Draga mea ,cum se spune: Dupa munca si rasplata.... un dus relaxant cu un gel hidratant si parfumat, putina odihna pe un fundal de muzica buna si eventual un mic somnic .

Unknown spunea...

Modalitatea mea de relaxare dupa ce imi.termin curatenia este un dus fierbinte,o cafea si navigarea pe internet!!

rus florica Fb floricica rus spunea...

Dupa munca si rasplata, dupa ce termin curatenia prefer un masaj de relaxare :)

Unknown spunea...

Dupa o zi de curatenie ma relaxez cu o baie fierbinte si o carte buna, si poate un pahar de vin.

Stefania Gheorghe spunea...

FB: Stephanie Stef
Dupa curatenie o baie fierbinte si o cafea buna!

Dumitru Alexandra spunea...

Dupa o curatenie ca la carte, cu toate lucrurile puse la punct, o baie si lenevitul in pat, citind sau ascultant o muzica buna este cea mai buna relaxare.

Lucica Lazar spunea...

Dupa curatenie fac o baie cu multa spuma si apoi ascult muzica.
Fb. Lucica Lazar

Unknown spunea...

Avand in vedere ca suntem femei si curatenie facem in fiecare zi,nu prea avem momente de relax.Cand prind momentul imi fac o cafea fierbinte si o savurez tot cu gandul la ce am de facut.

Pantelimon Ionela spunea...

Curatenie generala faca fac in fiecare saptamana. Dar inainte de sarbatori fac si mai generala. Spal totul perdele, covoare, paturi, spal tot ce nu poate fi spalat in fiecare saptamana apoi bineinteles ca strang peste tot sterg praful si curatenie la baie peste tot calc totul ce am spalat, si multe altele.... Mult succes si spor la munca tuturor <3

Pantelimon Ionela spunea...

Curatenie generala faca fac in fiecare saptamana. Dar inainte de sarbatori fac si mai generala. Spal totul perdele, covoare, paturi, spal tot ce nu poate fi spalat in fiecare saptamana apoi bineinteles ca strang peste tot sterg praful si curatenie la baie peste tot calc totul ce am spalat, si multe altele.... Mult succes si spor la munca tuturor

Unknown spunea...

Relaxare intr-o casa curata care miroase a Sano,80%din produsele mele de curatenie sunt marca Sano.Multimim pentru aromele imbietoare

Unknown spunea...

Relaxare in casa curata care miroase a prospetime datorita produselor Sano

Unknown spunea...

Relaxarea mea dupa curatenia generala consta intr-o baie fierbinte iar dupa ma bucur de un aer curat si proaspat .

Unknown spunea...

Ma .relaxez seara, la televizor, impreuna cu familia! .E cea mai buna relaxare!

Nicoleta Georgescu spunea...

Dupa curatenia generala ma relaxez ascultand muzica si savurand o cafea aromata.

Lupu Nicoleta spunea...

Dupa curatenie generala imi place sa stau in pat cu o carte in mana,nu prea citesc in momentul acela ,doar stau si admir praful care nu mai este ,dar se v-a aseza imediat ,si sa simt din plin mirosul de aer proaspat si curat ,dupa atata munca .Pentru mine asta este o relaxare si o bucurie ca am terminat curatenia

Unknown spunea...

Dupa curatenie ma relaxez in primul rand cu o baie prelungita! Dupa baie savurez o cafea in mirosul acela de proaspat,de curat, si gata...sunt fresh s pentru a ma juca cu Stefanut,baietelul meu de 10 luni.Cel mai important pentru mine este faptul ca el este protejat de microbi si poate explora in voie fiecare coltisor din casa! :)

Cristina spunea...

Dupa o curatenie bine pusa la punct, ma apuc si cant sau citesc !

Unknown spunea...

Ma relaxez citind o carte buna sau ma joc cu fetita mea.

Petraru Elena spunea...

Dupa ce termin curatenia ma relaxez cu o baie la cada cu gel de dus Dove pt catifelare si apoi vizionez un film bun.

SIMONA SICA spunea...

Dupa munca urmeaza relaxare cu o cafea buna,muzica si o baie fierbinte care te va face sa te simti ca un nou nascut.

SIMONA SICA spunea...

Dupa munca urmeaza relaxare,si cum mai bine decat o cafeluta buna,muzica si o baie fierbinte,apoi vei fi din nou pregatita de o zi lunga.

Unknown spunea...

imi place sa ies pe terasa si sa stau in hamac la un suc.

s spunea...

Imi place sa ma uit la un film, pe canapea

Marilena Rosioru spunea...

Dupa curatenie ma relaxez cu o baie cu multa spuma si lumanari parfumate in jur...o muzica buna in surdina ...si un somn luuung..iar a doua zi o iau de la capat cu alta treaba :)

Valeria Chertes spunea...

Modalitatea mea de a ma relaxa este un masaj, un dus fierbinte, un capucinno si o carte romantica.

Unknown spunea...

Sa ascult muzica și o cafea delicioasa

Florina G spunea...

Dupa o zi intreaga de curatenie,clar Sambata, imi pun un film bun si un bol de popcorn.Sarbatori pline de bucurii!

Sava Iulia spunea...

dupa curatenie imi place sa ma relaxez cu o carte

Cristina Iftime spunea...

O baie fierbinte si un somn pe masura

Deea spunea...

muzica, o carte si un pahar cu vin ;), o plimbare cu familia

Deea spunea...

muzica,o carte si un pahar cu vin. o plimbare cu familia

Unknown spunea...

Dupa o curatenie generala ma relaxez cu o baie ferbinte si apoi ma odihnesc 15min apoi ies la plimbare cu iubitul

Delicii de orice fel spunea...

După curățenia cuvenită, visez la o baie relaxantă si un ceai .

NADIA CANDREA spunea...

Odata ce am facut curatenie generala, ma relaxez pur si simplu bucurandu-ma de rezultatele muncii! Ma incanta suprafetele lucioase, desprafuite, covoarele curate, vesela aranjata frumos la locul ei.
pana si florilor de interior le fac baita, le place atat de mult sub dus!
Imi place sa am locuinta curata si am ajuns la concluzia ca e mai usor sa fac o tura de curatenie serioasa, apoi sa incercam sa o mentinem zi de zi.

florina spunea...

Un relax cu o baie fierbinte, o cafeluta si mirosind aerul proaspat al lui #sano !! Paste fericit inttegii echipe!!

Anonim spunea...

Mă relaxez cu o baie parfumată,un ceai și o carte.

Unknown spunea...

Dupa ce termin curatenia, daca este vara, imi place sa ies in curte si sa beau un ceai verde, rece, cu gheata. Daca este iarna, imi fac o ciocolata calda si ma cuibaresc pe canapea :)

drila abigaiela spunea...

Tinad cont ca am baietelul de 4 luni, curatenia o fac doar cand imi permite ea iar relaxare de dupa vine la pachet cu smotoceala si joaca 👼😍😍😘💗👼

Unknown spunea...

După curătenie imi place sa ies la plimbare cu băieții mei sau sa citesc.
Adina Ficea
FB Adina Adinuta
Share https://www.facebook.com/adinaadinuta89/posts/1029047373892138?pnref=story

OPRISONI DANA spunea...

Dupa ce termin curatenia ma relaxez facand o baie cu multa spuma si ascultand muzica relaxanta.

Unknown spunea...

Curățenia ptr mn în general este o relaxare ptr ca atunci knd fac curățenie dau drumul la muzica și mă apuc de treaba iar după ce am terminat mă relaxez cu o ceașcă de cafea și un pahar de suc rece spor la treaba tuturor.

Unknown spunea...

O baie relaxanta si odihna sunt binevenite dupa o zi de munca!!!

Damian Andreea spunea...

După o curățenie ca la carte imi place sa ma relaxez intr-o cada plina cu apa firbinte si multa, multa spumă... Daca mai e si muzică e perfect, doar ca trebuie sa aduc CD - player- ul in baie si prelungitorul si asta înseamnă iar deranj ( dacă e la o ora potrivită dau volumul mai tare)...

mihaeanu nicoleta spunea...

ma relaxez dupa curatenie cu o cafea buna

Unknown spunea...

Când toată casa este lună, toate lucrurile ordonate la locul lor şi totul sclipeşte de curăţenie mă duc la SPA saună, înot în piscină, apoi masaj terapeutic, ca după un tur de forţă.

Unknown spunea...

deobicei dau play la un joc video sau urmaresc un film

Unknown spunea...

Beau o bere rece

Unknown spunea...

Beau o bere f rece

Unknown spunea...

O cafea tare, o muzica buna, o carte interesanta..

Larisa Ailoae spunea...

Ma uit la un film de aventura sau fac o baie cu spuma de obicei.

Ailoae Larisa spunea...

Ma uit la un film de aventura sau fac o baie cu spuma de obicei dupa curatenie.

Tiliuta Aurelia spunea...

Dupa ce termin curatenia generala ma relaxez cu o baie calda cu mult spumant si gelul de dus favorit cu aroma de lamaiE.
Am dat like pe facebook cu numele:Aurelia Aura
Link share al articolului :https://www.facebook.com/aurelia.stelista/posts/765842860240242?pnref=story

Serban Aurora spunea...

Ma relaxeze cu o cafea si o muzică bună .

Unknown spunea...

Dupa ce termin curatenia , imi place sa beau o cafea si sa urmaresc un film bun la televizor

alina corodescu spunea...

Dupa curatenie imi place sa ascult muzica ori sa ies la o plimbare

Anonim spunea...

Fb Constantin Daniel

ascult muzica

Unknown spunea...

Ma relaxez cu un dus,o muzica sau un film si aprind o lumanare parfumata

Unknown spunea...

După curățenia generala de obicei pun flori prin casă în ghiveci sau în vază ,mă relaxez și savurez ceva bun în companie plăcută și cu muzică buna

Unknown spunea...

După curățenia generala de obicei pun flori prin casă în ghiveci sau în vază ,mă relaxez și savurez ceva bun în companie plăcută și cu muzică buna

Anonim spunea...

Fb Constantin Aurora după ce fac curat ma relaxez ascultând muzica si făcând o baie cu spuma

Alexa spunea...

ma relaxez cu plimbari lungi in par si bai calde cu spuma.

Alexa spunea...

ma relaxez cu plimbari lungi in par si bai calde cu spuma.

Valentin Grigore spunea...

Ascult muzica

anca spunea...

o plimbare sau un film bun sunt metodele mele de relaxare...

CIUFU MARIA spunea...

ma uit la o telenovela sau la o emisiune culinara

Unknown spunea...

Dupa ce termin curatenie, ma relaxez, facand un dus, imi fac o cafea si pe o muzica relaxanta am locsorul meu in balcon unde uit de oboseala acumulata.

Aghinitei Maria spunea...

Dupa ce termin cuatenia imi place sa ma relaxez stand la soare pe fotoliul din balconul meu , citind o carte, ascultand muzica si privind florile mele dragi

Unknown spunea...

Buna intrebare,de multe ori nu prea am acordat atentie acestui aspect,adica eram prea obosita dupa curatenie si ba ieseam afara pt ca mai aveam ceva de cumparat ba mai trebuia sa mai pun ceva la punct.Dar in ultimul timp,dupa ce terminam de facut curatenie,ieseam undeva in oras la un restaurant si apoi imi faceam un autocadou,pt ca am fost harnica,nu-i asa?

Butnaru Cristina spunea...

Dupa curatenie urmeaza un cappucino si o navigare pe net:)

marti spunea...

dupa oboseala acumulata ma relaxez cu o baie calda in cada cu uleiuri esentiale,spumant,lumanarele...

corodescu costel dan spunea...

Dupa ce termin de facut curatenia,imi place sa ma uit la un film

Adrian Lazar spunea...

Dupa curatenie prefer sa stau in pat si sa ma uit la tv :) de preferat sa fie meci! si de preferat sa bata Steaua :p

Cristina spunea...

Dupa curatenie imi place sa citesc apoi sa fac o baie relaxanta.
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10209533257027830?pnref=story

Unknown spunea...

Ma relaxeze cu o cafea si o carte bună .

Unknown spunea...

Dupa ce termin curatenia sau gatitul imi iau carticica si cafeaua langa mine si ma "resetez"...

smarandache daniela spunea...

Ma relaxeze cu o cafea si o muzică bună .

claudia hossu spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
SHARE; https://www.facebook.com/claudia.hossu.7/posts/403367456710269
IMI PLACE SA MA RELAXEZ CIND FAC CURATENIE SI ASCULT MUZICA

drondoecristina spunea...

I baie calda e cea mai buna relaxare!!!

Violeta Mihaela BIRTEA spunea...

Ma relaxez cu o cafea si o melodie care sa ma faca sa ies din priza

Dani Dragomir spunea...

Ma relaxez privind natura in timpul plimbarii , citind o carte buna si ascultand muzica.

Suta Lavinia spunea...

După curățenia generala, ma relaxez făcând o baie cu spuma, aprind niște lumânări parfumate și ascult muzica - asa îmi revin

Anca Vulcu spunea...

Un pahar de vin rosu si un film bun

Natura este viata mea spunea...

dupa curetenie merg la gradinita mea de la margine de oras si privesc cerul,folorile,animalutele si natura in toata splendoarea ei si cum primavara este minunata si plina de culori,ma incerc de energie si de relaxare!

Vilceanu Ecaterina spunea...

Dupa curatenie imi place sa savurez o cafea!

danababei spunea...

Un duș rapid și-un șpriț de vin fac minuni,mă energizează la loc.

Unknown spunea...

Pictez.Fără telefon,familie,mâță.

Mirela-Liliana Ion spunea...

Dupa o zi obositoare de facut curatenie ,fac un dus relaxant , imi fac o cana de ceai si urmaresc un film bun,de obicei o comedie romantica si apoi ma asteapta cateva ore bune de somn,pentru a fi in forma ziua urmatoare.

Unknown spunea...

Dupa ce-am "trebăluit",
Si casuta mi-am facut
Sa sclipeasca de curata,
Ma'ntind si eu "o leaca"
O cafea am langa mine
Muzica se'aude bine
Si'un picut, ma relaxez,
La vacanta eu visez
Dar nu mult, cam 5 minute,
Treburile sunt cam multe
Dar cu Sano langa mine,
Totul mai usor devine
Scap de praful, inamic,
Îl exterminez va zic
Caci cu'asa un ajutor,
Muncesc, cu drag si cu spor! 😉😊

dorina spunea...

aproape epuizată de interminabila curătenie (care rareori e perfectă...), mă relaxez cu un duș fierbinte (treptat din ce in ce mai rece....), urmat de o lectură în șezlong sau în pat...

raucescu elena georgeta spunea...

Dupa curatenia generala,privesc cum toate lucrurile scartaie de curatenie,respir aer curat si parfumat,traiesc din plin.

Anonim spunea...

Nici eu nu am timp decat pentru o curatenie generala pe saptamana. Am gemeni, au 1 an si 2 luni si trebuie sa stau tot timpul dupa ei. Nu prea am timp de relaxare, dar am facut o conventie cu sotul si vineri seara el sta cu fetele, iar eu am 2 ore doar pentru mine. De regula merg in parc sa alerg si apoi imi fac o baie fierbinte, cu spuma. Cam asta e relaxarea mea dupa curatenie si mamiceala :)
Paste fericit!
Ioana Mioara

Anonim spunea...

Ma relaxez cu o baie firbinte si parfumata dupa care ma arunc an pat la un film bun.

Unknown spunea...

Ma relaxez cu o baie firbinte si parfumata dupa care ma arunc an pat la un film bun.

Unknown spunea...

Citesc o carte buna! :)

Unknown spunea...

Citesc o carte buna! :)

Goleanu Anisoara spunea...

Dupa curatenia generala, ma relaxez intr-un fotoliu, ascultand muzica preferata si completand integrame.

suzana marc spunea...

Ascult muzică si savurez o cafea .

Anonim spunea...

Stiu ca poate suna cliseistic, insa eu ma relaxez ajutand-o pe sotia mea! De regula ea face curat in casa, dar e greu pentru ca avem 4 camere si un bebelus de 5 luni, asa ca nu pot lasa totul in carca ei. Facem cu schimbul. Cand ea il ingrijeste pe cel mic, eu spal vasele si bag aspiratorul, iar cand ies eu cu el in parc, o las pe ea sa mai deretice. Sau sa faca o baie si sa se relaxeze. Are nevoie de timp cu ea si eu respect asta.
Cand sunt obosit, este suficient sa adorm putin langa Matei cel mic si imi revin. Parca ma regenereaza. Inexplicabila energia pe care o degaja.
Sarbatori luminate!

Mircea M.

Dogaru Goncea Anelia spunea...

Bine v-am regăsit. Am hotărât sa-mi " trag o tara sufletul" și sa fac o scurta pauza ca de.....pregătirile sunt în toi și cum sa-mi încarc bateriile mai bine decât participând la minunatul concurs ce-l organizați. Așadar mi-am propus sa termin în acest an mai repede curățenia de Paște pentru a-mi aloca mai mult timp copiilor mei ce vor veni acasă de sărbători. Relaxarea mea după munca istovitoare se va concretiza în vizionarea unui film serial polițist cuibărit în fotoliul preferat cu un pahar de suc de lămâie alături , o lumina difuza și sa mă abandonez plăcerii de a urmări acțiunea filmului.Pare banala metoda mea, însă filmele polițiste au pentru mine efectul de a mă deconecta total , de a-mi incarca bateriile instant.Folosesc aceasta practica din adolescenta și funcționează.
Va doresc tuturor SĂRBĂTORI PASCALE minunate alături de cei dragi!

Unknown spunea...

Dupa curatenia generala,ador sa beau o cafea tolanita pe canapea alaturi de o carte buna! Cand inspir mirosul curateniei imi revine starea de bine!

Unknown spunea...

Paiii...dupa ce termin curatenia generala,imi pun muzica placuta mie,imi fac un suc natural,ma arunc pe canapeaua din living si savurez sucul meu,ascultand o muzica buna,si visand la...cai verzi pe pereti.😂😂❤

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search