miercuri, 9 august 2017

De ce ai nevoie de cremele de duș și baie Tesori d'Oriente


Citricele sunt sursa de energie pură a naturii și un adevărat răsfăț pentru pielea supusă stresului cotidian. Oricând este nevoie de o doză de energie și prospețime, mai ales în sezonul estival. Cinci din cele șapte game Tesori d’Oriente aduc proprietățile de revigorare ale citricelor în ritualul zilnic de îngrijire, prin utilizarea cremelor de baie şi a cremele de duş. 
🍑Cremele de baie se disting prin designul elegant al sticlelor metalice si prin textura bogată a conținutului, dând un aer regal ritualului zilnic de îngrijire.

🍑Ele vin într-o cantitate generoasă de 500 ml și pot fi folosite atât la duș, cât și în cadă.

🍑Cremele de duș sunt ambalate într-un recipient ergonomic, ușor de folosit. Acesta prezintă un sistem de prindere cu ajutorului lanțului de plastic care permite depozitarea ușoară a produsului sau agățarea sa în baie. Textura fină mângâie pielea și o menține hidratată.

🍑Fiecare dintre cele cinci game vine cu o poveste diferită a citricelor aflate în componența produselor cu rol de revigorare a corpului în lunile caniculare.

🍑Una dintre cele două game lansate anul acesta, gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals, aduce în prim plan filozofia antică japoneză de purificare a corpului și a minții.

🍑Parfumul gamei are în componența notelor de vârf un amestesc vibrant de citrice, grapefruit și bergamotă, care ajută la împrospătarea și relaxarea trupului, un prilej de escapism din agitația cotidiană. Gama Tesori d’Oriente Aegyptus este inspirată din Egiptul Antic, o civilizație luxuriantă care aduce mai aproape grija și dedicarea egiptenilor pentru îngrijirea corpului, o practică ridicată la nivelul de artă.

Notele de vârf ale parfumului includ și bergamota, o specie de citrice mai puțin cunoscută, dar la fel de importantă precum citricele renumite. Este recunoscută pentru proprietățile antibacteriene, iar în aromaterapie este folosită pentru tratarea stărilor psihice negative.

Având în vedere că în societatea antică egipteană parfumurile erau considerate o formă de comunicare între om și zei, ingredientele aromei acestei game nu sunt alese la întâmplare și ajută la stabilirea unei stări de bine și la ridicarea nivelului de energie.
Ritualul băilor termale din istoria antică a culturii arabe dă numele acestei game exotice - Tesori d’Oriente Hammam - care se află la confluența culturilor elene, romane și bizantine în ceea ce privește curățarea și purificarea trupului.

Lămâia și mandarinele sunt primele note resimțite după utilizarea produselor de duș și baie, iar aroma florilor de portocal se regăsește în inima fructat-florală a parfumului gamei.

Toate aceste esențe dezvăluie un amestec exuberant al seducției, un mix între energia femeii moderne și delicatețea femeilor din Antichitate. 


 
Parfumul gamei Tesori d’Oriente Royal Oud are în componența sa notele de mandarină, fruct folosit în calmarea sistemului nervos și relaxarea simțurilor.

Încă de la prima folosirea cremei de duș sau de baie, parfumul prețios al gamei persistă și emană o aromă puternică, exotică, care își are originile în arta milenară a parfumurilor arabe.

Nopțile seducătoare de vară sunt conturate olfactiv de mirosul senzual al gamei, care trezește simțurile cu o aromă misterioasă, fascinantă, unică și inimitabilă. Corpul este învăluit timp îndelungat în această aromă care devine imposibil de uitat.

Gama Tesori d’Oriente Floare de Lotus, inspirată din legendele Greciei Antice, aduce în lumina reflectoarelor notele de vârf de portocale.

Mirosul acestora duce cu gândul la plimbările prin străzile înguste și pitorești ale insulelor grecești și ale Atenei regale, inima civilizației elene.

La fel ca majoritatea citricelor, portocalele au rol în păstrarea frumuseții pielii prin protejarea de radicali liberi. Ele sunt bogate în vitamina C, antioxidantul puternic care ajută la întreținerea unei pieli frumoase, elastice și curate.

Fiecare cremă de baie Tesori d’Oriente (500 ml) costă 19 lei, iar fiecare cremă de duș (250 ml) are prețul de 12 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search