vineri, 1 septembrie 2017

7 PARFUMURI NOI pe care mi le doresc

sursa foto
E deja un fapt divers ca imi doresc toate parfumurile din Univers. Aproape pe toate, pentru ca sunt cateva pe care nu le pot tolera sub nici o forma, Womanity de la Thierry Mugler fiind unul dintre ele, parfum de la care efectiv mi se face rau. Insa, printre cele care imi plac, se numara cinci noi aparitii in parfumeriile din Romania.


 #1 COACH


Apa de parfum COACH se deschide cu zmeura luminoasa si stralucitoare, continua cu trandafir Turcesc cremos, inainte de a se usca pe piele intr-o nota sensuala de mosc catifelat la baza. Aroma este creata de parfumierii Anne Flipo si Juliette Karagueuzoglou.

Apa de toaleta COACH se deschide cu note de pere proaspete, continua cu nemuritorul si elegantul trandafir Alba, inainte de a se usca senzual pe piele in nota de baza de lemn de cedru. Parfumierii care semneaza aceasta creatie sunt Sonia Constant si Natalie Gracia-Cetto.

Aceste doua creatii se afla deja in parfumeriile Douglas.



#2 JUST ROCK! by Zadig & Voltaire



Dupa THIS IS HIM! si THIS IS HER! pe care le-am prezentat AICI si vi le-am si oferit cadou, Zadig & Voltaire lanseaza JUST ROCK!. Nu cunosc aceste doua creatii, recunosc, insa iasomia si vanilia neagra din compozitia variantei pour elle m-a cucerit deja din descriere.

Pour Elle -  o aroma lemnoasa, gurmanda si florala
Creata de Sidonie Lancesseur si Michel Almairac.

O nota alba. Electrica si rebela. Fara indoiala feminina. Pentru ea, "cantecul" incepe cu patchouli floral si se propaga in tămâie. Tuberoza absoluta aduce o nota hipnotică de top, aprinsa în inima sa de catre iasomie alba absoluta. O inimă gurmanda de vanilie neagra. Florile si notele din lemn creeaza o dependenta de putere, atat provocatoare, cat și atragatoare in contrastele sale. Senzual si intens. Doar Rock! Pour Elle.

Pour Lui, o aroma lemnoasa, picanta si orientala
Creata de Nathalie Lorson and Aurelien Guichard
.
O nota neagra. Subteran si intunecos. Rezonanta masculina. Nota neagra unica de la patchouli ambrat, maturat in tamaie. Inima de vanilie neagră si boabele de tonka imbibate cu note picante fuzioneaza armonios. Intens și lemnos, acesta este parfumul unui mister, un om fermecător cu o nonsalanta evidenta. Doar Rock! Pour Lui.



#3 L’Eau d’Issey Majeure by Issey Miyake

V-am spus ca-mi plac si aromele masculine, deopotriva. Nu toate, evident, insa am cateva parfumuri de suflet pe care le tin acolo, undeva, intr-un colt de etajera si pe care le folosesc atunci cand ma simt puternica. Haha. L'eau Majeure D'Issey este unul dintre ele. Toate Issey Miyake-urile masculine imi plac, de altfel.
La fel precum sticla L’Eau d’Issey Majeure reaminteste de sticlirea marii in valurile tumultoase, aroma este evocarea unui lemn plutind pe apa, sculptat pana la perfectiune de apa marii. 
Aroma originala din 1994 a fost inspirata de caderile de apa si cascade. Pentru a o reinventa, Aurélien Guichard si Fabrice Pellegrin isi iau inspiratia din puterea oceanului si izbitoarea planare a acordului de sare si lemn.
Asa cum lumina soarelui este prinsa pe creasta unui val, bergamota luminoasa si grepfruitul aduc stralucire imbratisand notele aromate. Un vant uscat sufla aroma de mare pe o nota lemnoasa inovativa, saturata cu acorduri de sare si minerale.
Conectand aroma cu L’Eau d’Issey Pure, o supradoza de Cashmeran evoca delicatetea si senzuala plutire a unui lemn netezit de apa marii. Lemnul de ambra vibranta intensifica aroma acestei noi creatii.

#4 GIRL of NOW by ELIE SAAB
L-am cunoscut aseara, in Douglas, pe acest nou minunat parfum al casei Elie Saab si pot spune cu certitudine ca este, in momentul de fata, parfumul care imi place cel mai mult dintre toate ES-urile testate pana acum. Nu stiam absolut nimic despre el si am simtit din prima ca miroase a migdale. Am crezut ca poate este doar o senzatie, dar acum citesc descrierea oficiala a parfumului si aflu ca, intr-adevar, parfumul este "un elixir unic ce reflecta toate fatetele migdalei".

Sophie Labbe si Dominique Ropion sunt maestrii parfumieri care au redat extrem de bine notele de migdala invaluite de floarea de portocal si Patchouli, semnatura Elie Saab.
Asemeni broderiilor care imbogatesc creatiile designerului, para si mandarina confera aromei stralucire. Fisticul proaspat copt subliniaza aroma de migdala.  
Inovatia aromei vine de la floarea creata exclusiv pentru Girl of Now: Floarea Ormond. Croita cu gratie si precizie asemeni unei rochii, dezvaluie treptat fatetele sale gurmande: Absolut de Floare de Portocal si Esenta de Migdale.
Alaturata unui buchet bogat de Iasomie Alba si Flori de Magnolie, noua floare are un efect de amplificare a stralucirii, bucuriei si feminitatii aromei. 
Casmeranul care invaluie Boabele Tonka si cremosul Lapte de Migdale fac ca nota de baza sa fie una luxoasa si calda, in timp ce notele de Patchouli prelungesc misterul aromei ce ramane bine imprimata pe piele.

#5 My Buerberry Blush by BURBERRY
 
My Burberry Blush este fascinant, doar este creatia minunatului Francis Kurkdjian. De regula nu-mi plac parfumurile florale, insa aceste este unul special, care mi-a intrat in gratii din primul moment. Notele de deschidere sunt lamaie si rodie, cele de mijloc - trandafir, mar verde si muscata, aroma culminand glorios cu note de iasomie si wisteria.
L-am testat aseara in Douglas si am adormit cu el in par. Am visat frumos, da! :)

#6 BOSS THE SCENT INTENSE
 
 
Construit pe succesul BOSS THE SCENT si BOSS THE SCENT For Her, BOSS THE SCENT INTENSE reprezinta urmatorul capitol in povestea seductiei, in care puterea intensificata a aromei se dezvaluie Barbatului BOSS si Femeii BOSS pe masura ce simturile lor raspund puterii atractiei.
Este un parfum condimentat, ca doar nu degeaba il cheama "intense" :), ale carui note de varf sunt ghimbir si cardamom. Cele de mijloc domolesc usor aroma - lavanda si fruct de maninka. Vanilia de la final, aromatizata cu note lemnoase si de pielarie confera o nota dulce, insa masculina parfumului. 
Acesta nu-i foarte potrivit pentru pielea mea, insa cu siguranta l-as indragi pe pielea unui barbat, mai cu seama daca-i drag si el, la randu-i! :) 
 
 
#7 GUCCI BLOOM
 

GUCCI BLOOM este primul parfum realizat în întregime sub viziunea creativa a lui Alessandro Michele si înglobeaza aceasta filosofie moderna care ghideaza viziunea Casei Gucci. Gucci Bloom sarbatoreste autenticitatea, vitalitatea si diversitatea femeilor pentru care creeaza, si a celor care se identifica cu aceasta viziune.  

Parfumul incapsuleaza arome de sambac, tuberoza si radacina de stanjenel.
Printre vedetele care promovează parfumul sunt actrița Dakota Johnson, Petra Collins, precum și modelul Hari Nef.  
 
 
 
Cristina Sterie spunea...

Articolul se mai poate numi : un cadou potrivit ! :))
Foarte faine. Eu sincer de undele nici nu am auzit, dar descrierile par atragatoare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search