joi, 9 noiembrie 2017

BABOR Advent Calendar 2017


In fiecare an, Babor ne rasfata timp de 24 zile cu suprize fabuloase, pentru ten desavarsit si frumusete la superlativ!

Anul acesta, BABOR Advent Calendar contine 24 fiole cu efect fabulos:

2 x Hydra Plus Active Fluid: un cocktail special pentru pielea care are nevoie de hidratare. Contine acid Hyaluronic care confera hidratare din abundenta.

3 x Algae Active Fluid: un val fresh de hidratare ce scoate in evidenta puterea din adancurile marilor. Contine plancton natural si extract de alge care curata tenul.

2 x Triple Booster Fluid: personal trainer pentru ten ce confera acestuia un “reboot”. Actiune tripla: imbunatateste functiile de protectie ale pielii, reinnoire celulara, creeaza un rezervor de hidratare pentru perioade critice.

3 x Active Night Fluid: somnul de frumusete – extractul de alge negre regenereaza fibrele de colagen din derma, extractele din trufe negre imbunatatesc productia de colagen natural si remodeleaza conturul facial; extractele de salcie neagra maresc activitatea celulara.

3 x Collagen Booster Fluid: stimuleaza productia naturala de colagen - reorganizeaza fibrele de colagen intr-o matrice fixa.

3 x Youth Control Bi-Phase-Ampoule: descoperire revolutionara in cercetarea lipidelor: o fiola cu efect instant- imediat dupa aplicarea fiolei si a cremei zilnice, tenul isi recapata amplutudinea.

2 x 3D Lifting Fluid: trei dimensiuni de combatere a procesului natural de imbatranire. Ridurile sunt reduse, tesutul este mult mai ferm, la fel si conturul fetei.

3 x Lift Express Fluid: reduce ridurile adanci provocate de gravitatie dar si pe cele de expresie. Netezeste ridurile imediat si previne pierderea hidratarii.3 x SeaCreation The Serum: ingrijire de lux cu ingredienti activi cu eficienta maxima; rasfata tenul si ii scoate in evidenta frumusetea! 


BABOR Advent Calendar 2017 poate fi cumparat din magazinul Topline (B-dul Regina Maria, nr.14, sector 4, Bucuresti) sau online de AICI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search