joi, 9 noiembrie 2017

Dance for Kindness. Cum poți să dansezi în scop umanitar




Pe 12 noiembrie, Mega Mall va găzdui cea de-a șasea ediție a evenimentului internațional Dance for Kindness, ocazie cu care va celebra Ziua Internațională a Bunătății printr-un flash mob la care sunt așteptați peste 200 de iubitori de dans și fapte bune. Organizat în parteneriat cu Fundația Verița și Școala Internațională Verița, Flash Mob-ul Faptelor Bune este prima manifestare de acest gen susținută de un centru comercial din România și va avea loc duminică,începând cu ora 17:00 la nivel 1, în Mega Mall.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Bunătății, oameni din peste 120 de orașe, din peste 50 de țări, vor dansa în același timp, pentru a celebra bunătatea și faptele frumoase de pretutindeni. Reprezentanții organizației Life Vest Inside, care coordonează la nivel mondial acest proiect vor filma secvențe din toate reprezentațiile din ziua evenimentului, iar materialul va fi difuzat în New York, în Times New Square.

Dacă vrei să faci parte din echipa celor care danzează duminică pentru bunătate, trebuie să te înscrii pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.danceforkindness.com/register-to-dance/

Ulterior înscrierii vei primi o serie de informații, precum data și ora la care se organizează repetiția coregrafiei.

Nu îți face griji, poți susține cauza acestui eveniment și în calitate de spectator. Fie că vei dansa sau îi vei susține pe cei care vor performa, vei ajuta la transmiterea mesajului acestui flash mob și inevitabil la schimbarea pe care ne-o dorim. Ziua Internațională a Bunătății este o ocazie perfecta pentru oameni să privească mai departe de ei înșiși, de cultură, etnie sau religie și să realizeze că bunătatea este elemental care ne unește pe toți.

Păstrând tradiția, evenimentul Dance for Kindness va avea si anul acesta o componentă umanitară. Vizitatorii Mega Mall vor putea dona, contribuind astfel la realizarea unor cutii cadou pentru copiii bolnavi de cancer. Cei mici vor primi cadourile de Moș Nicolae.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search