vineri, 16 februarie 2018

Ce fac atunci când nu-mi pot cumpăra toate parfumurile care îmi plac + GIVEAWAY Infinite Love


... toate parfumurile care imi plac insemnand 98% din tot ce exista pe piata mondiala a parfumurilor. Aseara am fost intr-o parfumerie, sa vad ce mai e nou, ce-mi mai place, de ce sa ma mai indragostesc, ce sa mai iau acasa... Si am plecat cu buza umflata pentru ca lista scurta a ceea ce mi-a placut asa, la o prima strigare, costa peste 100 de milioane. Lei. Vechi, din fericire, dar si din pacate. Nu, n-as cheltui atat de multi bani pe parfumuri chiar de i-as avea. Mi se pare o aroganta pentru care nu sunt nascuta. Nu am in ADN risipirea banilor. Imi place luxul, imi place tot ce-i frumos, tot ce straluceste - doar sunt Taur!-, tot ce striga "scump!" de pe rafturi si din vitrine, insa am si un mecanism de aparare foarte eficient. Din fericire! Ma opresc atunci cand trebuie, sunt responsabila si atenta cu finantele mele pentru ca eu sunt cea care le munceste. Si atunci, le respect cu atat mai mult! Acesta este si unul dintre motivele pentru care m-am oprit la standul INFINITE LOVE din Afi Cotroceni. 

Al doilea motiv este pentru ca Pure Poison de la Dior, unul dintre parfumurile tineretilor mele si de care ma leaga atat de multe amintiri frumoase NU mai exista in parfumeriile de la noi. Sau, cel putin, eu nu l-am mai vazut de mult timp. Si oricum era foarte scump. Daca mi-as dori un parfum, acel "foarte scump" ar fi mai usor de acceptat, insa visul meu este sa locuiesc intr-o parfumerie.  😃 Sau macar sa am una acasa. O camera mare, cu rafturi pe toti peretii si acelea sa fie ticsite cu parfumuri. Sa pufai cu generozitate cate cinci odata si sa ies in lume, incantata ca toata lumea din jurul meu va mirosi niste opere de arta. HaHa. 

Si pentru ca Universul m-a ascultat si de data asta, cand plangeam cu lacrimi amare dupa cateva parfumuri care ar costa mai mult decat cele doua city break-uri prin Europa in care voi pleca in primavara asta, imi iese in cale, intr-un din plimbarile mele prin mall-ul de langa casa (Afi Cotroceni, repet) o fata foarte draguta, care ma intreaba, zambind, daca vreau sa testez un parfum.
La testat parfumuri sunt prima, v-am mai spus! 
Culmea, stiam standul lor din mall, am mai trecut de zeci de ori pe langa el, insa nu s-a intamplat sa ma opresc. 
Acum cateva zile, insa, totul s-a sincronizat perfect. 
Intind incheietura mainii, fara sa intreb ce anume se afla in sticluta pe care scria Infinite Love, duc la nas si raman asa cateva secunde bune. Recunosteam parfumul, dar nu stiam de unde sa-l iau. Si tot adulmecand si adulmecand, ma trezesc exclamand cu un mare ranjet (nu zambet!) pe fata: Puuuuuure Poison!!!
 
Mesagerul parfumului rade si ea si ma lamureste: Este, de fapt, parfumul SOLEDAD, cu codul  K 150, care, DA, are note similare cu parfumul Pure Poison de la Dior. Felicitari pentru nas! 😃

Inca mirosindu-mi pielea, multumesc pentru amabilitate si trec mai departe. V-am zis ca sunt Taur, adica am picioarele pe pamant, sunt sceptica, greu de pacalit si niciodata nu cheltui aiurea. 
Pe masura ce notele de varf ale parfumului - bergamot, iasomie, mandarin, portocale- faceau loc celor de mijloc - gardenie, portocale- recunosteam tot mai mult parfumul pe care l-am iubit atat de mult in timpul facultatii, pe care il foloseam cand ieseam in cluburi, cand eram lipsita de griji si singura drama a vietii mele era sesiunea. Ma plimbam prin mall si mi se derulau in minte amintiri. 
Atat de intens si de placut a fost sentimentul ca am lacrimat de drag. Atunci am stiut ca trebuie sa ma intorc la insula aceea cu parfumuri si sa-mi iau Soledad-ul! 
Nu concepeam sa plec din mall fara el! La urma urmei costa doar 65 de lei la 50 de ml! 
Si asta am facut!


 Numai ca, odata ajunsa acolo, curiozitatea s-a extins si spre alte sticlute. Eram atat de incantata de ceea ce tocmai descoperisem, incat mi-am spus ca trebuie sa investighez amanuntit.
Astfel am petrecut jumatate de ora acolo tot mirosind si verificand parfumuri, pana cand nasul meu n-a mai suportat si refuza sa mai simta ceva. Am tot ales, schimbat si iar ales si iar mirosit si iar schimbat pana cand am decis sa plec acasa cu trei parfumuri.
Le am acum pe birou, cand va scriu aceste randuri si sincer va spun ca le ador si sunt foarte incantata sa vi le prezint! Sunt o suprinza mare pentru mine, in acest inceput de an si deja mi-am terorizat prietenele cu bucuria asta a mea! 😃 Nu stiu ce faceam daca nu aveam blog. Cred ca scriam pe pereti pe strada! HaHaHa.  
Asadar, pe langa parfumul Soledad care este similar iubitului meu, Pure Poison, am mai luat parfumul Granada - cod 159, ale carui note sunt similare unui alt iubit al meu, Dior Addict si parfumul K 211, care este atat de nou incat nici nu se afla momentan in magazinul online INFINITE LOVE, asa ca nici nu stiu ce nume are, insa tipa de la stand mi-a spus ca seamana izbitor cu parfumul Scandal de la Jean Paul Gaultier.


Cand am ales parfumurile, credeti-ma ca am stiut exact ce iau. Addict de la Dior am avut de cel putin cinci ori, este unul dintre parfumurile mele emblematice. Toti prietenii mei ma asociau cu el, de cate ori le mirosea prin oras a Dior Addict ma cautau in jur, prin multime, convinsi ca sunt in zona. 😃
Cu notele lui de varf - mandarina si mure, cele de mijloc - portocala, trandafir, iasomie si cele de baza, note care persista cel mai mult pe piele - santal, tonka si vanilie, Dior Addict este o minune, o opera de arta, o creatie maiastra, o reusita in lumea parfumeriei. Il ador si il voi adora forever. De aceea, cand am mirosit Granada de la INFINITE LOVE am stiut ca trebuie sa fie al meu!
Cat despre Scandal, cea mai noua creatie a casei Jean Paul Gaultier, ocupa cu brio un loc in tiparul meu de parfumuri. Este un parfum senzual, oriental-dulce, puternic. Notele de varf sunt portocala rosie si mandarina, cele de mijloc - miere, gardenie, iasomie, piersica si se finalizeaza cu paciuli, caramel si lemn dulce. Va imaginati combinatia, da? Este un parfum care te trezeste la viata, va spun! 
L-am adorat din prima clipa in care l-am mirosit si mi-am propus ca intr-o zi va fi si el al meu! Si iata ca, intr-un fel sau altul, este. K 211 de la Infinite Love ii seamana 99%. 
Pe langa aceasta mare calitate a lor, aceea de a se apropia atat de mult de parfumurile celebre, aceste parfumuri de la Infinite Love sunt si foarte rezistente si raman pe piele si dupa dus! Cu foarte mare sinceritate va spun lucrul asta. Nu am nici un motiv sa exagerez sau sa va pacalesc pentru ca eu voi fi aici si dupa ce voi veti mirosi parfumurile si chiar nu vreau sa va suparati pe mine!




GIVEAWAY

Si acum surpriza!
Pentru ca sunt atat de happy de descoperirea mea, vreau sa va bucurati si voi odata cu mine.
Asa ca, iata cum facem:
  • intrati pe site-ul Infinite Love si spuneti-mi ce parfum va doriti intr-un comentariu aici sau/si pe Facebook
  • mi-ar placea sa apreciati si pagina de Facebook a blogului meu (link AICI) si sa distribuiti concursul, asa incat sa afle si prietenele voastre ca exista aceste parfumuri adorabile, o alternativa pentru buzunarele tuturor la parfumurile scumpe


Pe 20 februarie voi alege o castigatoare, urmand ca norocoasa sa primeasca parfumul care ii place!


UPDATE

Castigatoarea parfumului Verona de la Infinite Love este  Elena Cluceru.
Felicitari, draga mea!
Celorlalte va spun ca pregatesc noi concursuri, asa ca nu fiti foarte suparate! 💓


Claudia D spunea...

Chiar interesant! Sigur o sa incerc si eu ceva! Neaparat, mai ales ca persista! Eu iau de la cineva niste copii care costa 120 lei insa nu prea persista... deci multumesc pentru alternativa! 🤗

Moc Anda spunea...

Intamplarea a facut sa castig un parfum Infinite Love K152 la un concurs. M-am indragostit pe loc de el, l -as cumpara acum dar din pacate vad ca lipseste din oferta! Tare as vrea sa stiu unde-l mai pot gasi???

Cristina spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-valencia/p24

Avramescu Evelina Mihaela spunea...

OMAHA

Adrian Lazar spunea...

Banuiesc ca acest concurs este valabil si pentru barbati atata timp cat pe site sunt si parfumuri pentru noi :)
http://infinitelove.ro/parfumuri-barbati/infinite-love-tonga/p140
Mulumim pentru concurs si pentru ca am descoperit aceste parfumuri care sper sa fie grozave!

Roxana Săndoi spunea...

Daca persista, devin clienta fidela, parol! :D Si eu sunt foarte prudenta din punct de vedere economic, incerc mereu sa fac achizitii inteligente si o astfel de varianta ar fi foarte avantajoasa, fara sa fie nevoie sa fac rabat de la calitate. Eu ador parfumurile fresh asa ca mi-am ales Capri K-132, care are note similare cu Aqua di Gioia de la Armani! :) FB Roxana Sandoi

Radu Cristina Claudia spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-bora-bora/p34

Carmen spunea...

Tokai sau Sierra suna bine ptr mine, sau amandoua!!! Si pretul. e genial de rezonabil.

Andreea Badea spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-barcelona/p64,ador aroma Burberry Weekend insa nu l-am avut niciodata!

Ciofu Monika spunea...

Parfumul" Boston for men" deoarece vreau sa- l surprind pe sotul meu cu un cadou.

Gavriloi Adina spunea...

Aș dori: http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-lyon/p69

slly spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-arizona/p9

Hermina Babau spunea...

k-079
fb Mina Hermina

Mary_Lena spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-ibiza/p89 cred ca este parfumul ideal pentru mine

Caress spunea...

Mda, si eu sunt Taur, si eu ador parfumurile, iar parfumul meu de suflet este Addict. Si am cumparat copia asta ieftina de la Infinite Love ieri, dupa ce am citit postarea ta. Si pot spune cu dezamagire ca NU SE COMPARA cu originalul, ii lipseste finetea, rafinamentul si persistenta. Inca o dovada ca nu tot ce zboara se mananca si ca nimic dai, nimic iei...

Unknown spunea...

Intrucat unul din parfumurile mele preferate e Lacoste pour femme, mi-as dori sa incerc Roses K-112.

Sava Iulia spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-barcelona/p64

Radu Adina spunea...

https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/1710243225719736?pnref=story
fb adina radu
imi place http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-mystras/p149
MYSTRAS

Monika spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-granada/p17

Georgiana C. spunea...

Mie îmi place la nebunie CALI, K-064, deoarece asemănarea cu Hypnotic Poison, unul de parfumurile mele de suflet,mi_a făcut mai frumoasa fiecare zi în care i-am simțit mireasma pe pielea mea.

Radu Georgyan spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-barbati/infinite-love-pisa/p90

Marin Theodora spunea...

http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-bora-bora/p34
FB-Marin Theodora

Mirela-Liliana Ion spunea...

Unul dintre parfumurile mele preferate este Paris,pentru notele similare cu Love In Paris (Nina Ricci),este un însoţitor perfect pentru zilele frumoase de primăvară !!
http://infinitelove.ro/parfumuri-femei/infinite-love-paris/p21

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search