joi, 8 februarie 2018

De ce să alegi fondul de ten L'OREAL True Match


Tocmai am gasit poza aceasta pe Desktop si am realizat ca NU v-am vorbit despre fondul de ten L'OREAL True Match. Mi-e atat de familiara poza pentru ca o vad zilnic, in timp ce scotocesc pe Desktop in cautarea pozelor pentru diverse stiri job related si eram absolut convinsa ca am folosit-o. Pe Instagram si Facebook am postat-o, asta stiu sigur, insa pe blog nu se regaseste si asta mi se pare o mare nedreptate, avand in vedere ca acest fond de ten este preferatul anului 2017 si acum, in a doua luna a lui 2018, tot pe el il folosesc. Ati putea crede ca nu mai am altele si din acest motiv. As rade zgomotos la o astfel de afirmatie si dupa aceea v-as spune ca am un coș (nu coșulet) plin cu fonduri de ten. Unul imi place pentru vara, pentru ca este fainos si matifiaza bine, altul pentru ca este hidratant, altul ca are o nuanta adaptabila, altul pentru ca da bine in machiajul de zi, adica este natural si nu incarca porii. Si pot continua cu motivele pentru care am un cos de fonduri de ten. Insa, un lucru este cert: True Match combina toate motivele de mai sus. 

🔼 Este perfect vara, in zilele caniculare, in zilele cu umezeala ridicata, in zilele ploioase, in zilele in care simti ca ti se scurge pielea intocmai ca o gelatina (da, stiu, comparatie, nu gluma - din filmele la care ma uit frecvent! haha), in zilele cand iti intra tocurile in asfalt. Deci, in cele mai nasoale momente din vara, intr-un cuvant. Fix atunci cand n-ai chef sa pui nimic pe fata, ci doar sa stergi. Plus dupa o zi de plaja, cand e pielea incinsa si rosie si sensibila. Atunci, da, atunci chiar n-ai nici o tragere de inima sa atingi tenul, daramite sa pui fond de ten, mai ales pentru ca tu avand o roseata ciudata atunci, fondul de ten care ieri ti se potrivea, astazi arata ca o branza. Nu si True Match pentru ca d-aia se si cheama asa. Este un produs care se adapteaza foarte bine nuantei pielii. L-as putea asemana cu un BB cream, cu o crema hidratanta colorata, adica. Nu ramane la suprafata tenului, ca o pelicula si nici nu arata inestetic, daca aveti pori dilatati, asa ca mine. Fondul asta de ten de la L'Oreal este ca un val de matase. Foarte, foarte, foarte fin si delicat. Nu lasa pielea grasa in urma lui, insa nici uscata. Hidrateaza ca un fond de ten hidratant si matifieaza ca unul matifiant. 

🔼 Este perfect si iarna, ca doar v-am spus ca l-am folosit aproape exclusiv in iarna ce tocmai se pregateste sa se care in tarile reci. Am folosit cateva produse pentru exfoliere in iarna asta, de aceea tenul s-a cam uscat si uneori s-a intamplat sa se si exfolieze in zona nasului. El oricum este deshidratat pentru ca nu beau suficienta apa, insa exfoliatoarele i-au pus capac. Am intervenit cu produse superhidratante si sunt ok acum. Anyways, pe o astfel de piele si cu gerul cel mai ger care a lovit ca un bici in anumite zile, numai fond de ten nu ti-ar trebui. Teoretic. Practic, insa, True Match a fost minunat si in aceste conditii de stres maxim. Anuleaza senzatia de piele care strange, poate si datorita glicerinei, vitaminei E si vitaminei B5 din compozitie.

elefant.ro

🔼 Il poti aplica in mai multe straturi, in functie de nevoi, fara sa dai impresia ca sarbatoresti Halloween in fiecare zi din an. De aceea se si recomanda "superblendable", pentru ca poti aplica mai multe straturi, daca ai nevoie de acoperire mai mare, fara sa se formeze o masca inestetica pe ten. Arata la fel de matasos, pielea este la fel de fina si aspectul este unul natural. 

🔼 Exista in multe nuante, 18 mai exact. Momentan, nuanta mea este 5N, insa mi se potrivesc si altele din aceeasi gama. V-am spus ca este un produs adaptabil. Daca nu stiti cum si in ce fel sa alegeti fondul de ten potrivit din marea de produse care exista pe piata, v-am scris AICI cateva informatii esentiale. 

🔼 Are un pret accesibil. Il pot compara lejer, ca si calitate, cu cele mai scumpe produse de make-up, insa este chiar si de 10 ori mai ieftin. Costa in jur de 70 de lei, iar acum am vazut ca se afla si la un pret 30 si un pic de lei in unele magazine, DM spre exemplu. Online, il puteti gasi si AICI.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search