vineri, 9 februarie 2018

Parfumuri și floriCea de-a cincea ediție AVON Inspiration Challenge a avut tema HER MANY FACES, care vorbește despre multilateralitatea femeilor și despre nenumăratele stări, sentimente și roluri pe care acestea le pot îmbrățișa. Tema a fost inspirată de colecția EVE Discovery, care cuprinde parfumuri potrivite unor momente, stări de spirit sau sentimente:

Eve Confidence este un parfum potrivit femeilor încrezătoare, extrovertite, care inspiră determinare în fiecare clipă. Confidence este o aromă proaspătă, care combină notele florale cu cele lemnoase.

Eve Alluring este aroma ideală pentru femeile seducătoare, pasionale și fascinante, un amestec de note exotice și lemnoase, întregite de mosc fermecător.

Ambele parfumuri sunt lansate oficial chiar astăzi în Broșura AVON și pe avon.ro, urmând ca în cursul primăverii să li se alăture Eve Elegance, o aromă care transmite rafinament prin fiecare notă.

„Cu Eva Mendes ca imagine și două arome contrastante - Eve Confidence, dinamică și efervescentă și Eve Alluring, cu note romantice și senzuale -, colecția Eve Discovery este o nouă expresie a complexității noastre. Ea ne-a servit ca inspirație în momentul alegerii temei evenimentului, Her Many Faces, și provocării pentru artiști. În lucrările expuse, puteți admira laturi, stări și expresii feminine care formează împreună tipul de frumusețe completă pe care suntem mândri să îl atribuim femeii AVON” ne-a povestit în cursul serii Andreea Moldovan, noul General Manager AVON România, Moldova, Bulgaria, Albania și Macedonia.
Astfel, implicarea artiștilor a depășit realizarea lucrărilor pornind de la parfumurile care le-au servit drept inspirație în cadrul Inspiration Challenge, aceștia fiind provocați, totodată, să ilustreze - prin lucrările lor - multilateralitatea femeilor și nenumăratele stări și sentimente pe care acestea le pot îmbrățișa.
Artiștii care au spus DA provocării Inspiration Challenge în acest an sunt:

Fotografie:

Adi Bulboacă, inspirat de Eve Alluring
Andrei Runcanu, inspirat de Premiere Luxe
Marta Popescu, inspirată de Eve Confidence
Nico Grigore, inspirată de Viva la Vita

Ilustrație:

Adriana Gheorghe, inspirată de colecția Rare (Pearls și Gold)
Alexandru Nimurad, inspirat de colecția Today, Tomorrow, Forever
Amina Burloiu, inspirată de colecția LUCK (For Her și La Vie)
Ana Ban Ana, inspirată de Little Black DressSi acum sa va arat si fotografiile realizate de mine cu telefonul (Samsung S6, daca sunteti curioase 😊)!
CristinaM spunea...

Cat de frumos arata totul!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search