marți, 29 mai 2018

La mulți ani, Elena Ciftci Academy!


Elena Ciftci, in prezent unul dintre cei mai cunoscuti si mai bine cotati make-up artisti din Romania, a aniversat trei ani de la deschiderea primei scolii de machiaj si automachiaj “Elena Ciftci Academy”. Evenimentul a fost unul de o importanta deosebita, prin faptul ca a avut loc si prezentarea oficiala a noului spatiu destinat Academiei, situat intr-o zona centrala si dotat cu camere speciale pentru cursante. 


La eveniment, au participat asa cum era de asteptat mai multe vedete din Romania, vedete care de-a lungul timpului au trecut pe la Academia de make up Elena Ciftci, fie ca modele, fie ca eleve, si a coincis si cu ziua de nastere a Elenei, astfel ca ea a primit foarte multe cadouri si, cum era normal, si buchete imense de flori! Printre vedetele care au tinut sa fie prezente s-au numart si cele mai bune prietene ale Elenei, Valentina Pelinel si Bianca Dragusanu. 



 

Valentina Pelinel si-a lasat pentru cteva ore baietelul in grija mamei si a dat o fuga la eveniment pentru a-si sustine prienea si pentru a-I ura la multi ani! Valentina i-a oferit un imens cos cu flori si un cadou special. Vedeta a fost printre primele eleve ale Elenei care a urmat cursurile Academiei de make-up Elena Ciftici avand si un certifiacat care atesta faptul ca este specialist in automachiaj.

Bianca Dragusanu a avut o aparitie specaculoasa, iar Miki de la ex-Kpital, una dintre cele mai fidele cliente ale salonului, nu a ratat ocazia de a participa la petrecere alaturi de prietena sa Louise Sabbagh. Sonia Trifan a venit insotita de mama sa, iar Roxana Nemes a fost impresionata de faptul ca s-a putut incrie pe loc la cursurile de automachiaj ale Elenei Ciftci. 




CURSURI DE MACHIAJ

Pe langa cursurile de automachiaj, Elena mai sustine acum in noua locatie si cursuri de baza in machiaj. Sunt cursuri intensive, care durează 2 săptămâni și pe care Elena le susține în fiecare zi, de luni până vineri, în doua grupe orare – una de dimineață și una seara, special pentru cursantele care vin să învețe după orele de serviciu.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, participantele obținând la absolvire o diplomă acreditată și putând lucra efectiv la makeup artist. Mai ales că, în timp ce studiază, ele beneficiază și de o ședință foto și au ocazia să practice toate detaliile învățate pe cele mai cool și mai renumite chipuri de vedete, precum Bianca Dragușanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici.

La cursurile de bază în machiaj ale Academiei de make up Elena Ciftci se pot inscrie toate cele care doresc sa pătrundă în tainele acestei arte a makeup-ului, să afle tehnicile de corectare sau cele de aplicare a fardurilor, să aleagă cosmeticele cele mai potrivite fiecărei persoane pe care o machiază, să îi pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală, să ascundă micile imperfecțiuni, să mascheze riduri pentru tenul matur, să aleagă nuanțele cele mai adecvate și să se joace creativ cu ele.

Pentru cursuri se fac inscrieri pe email ciftcielena@yahoo.com, sau la tel. 0754211021. 


Mai multe detalii și noutăți poți afla pe facebook-Ciftci Elena Make Up artist, Site-www.ciftcielena-makeupartist.ro.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search