miercuri, 13 iunie 2018

Nou de la Farmec: laptele DOINA cu ulei de gălbenele



In urma cu cateva luni, am postat pe Facebook mesajul pe care il primisem de la o prietena foarte incantata de descoperirea cosmetica abia facuta si anume laptele Doina destinat tenului gras, mai exact emulsia nutritiva cu extract de castraveti. Am primit sute de aprecieri si mesaje in care imi spuneati cat de mult iubiti si voi cosmeticele Doina, dar si alte produse Farmec. M-a surprins ca un produs care costa in jur de cinci lei poate fi atat de indragit, asa ca mi l-am cumparat si m-am felicitat pentru asta, iar prietenele care mi-au urmat recomandarea au fost si ele la fel de incantate. Recent am urmat programul intensiv de ingrijire al gamei Gerovital Premium Care si sunt extrem de incantata de beneficiile pentru piele ale acestui produs, iar crema CC din aceeasi gama este senzationala. Revin cu impresii detaliate!

Acum aflu ca Farmec a lansat un nou produs -laptele Doina cu ulei de galbenele pe care, fara doar si poate, mi-l voi cumpara indata ce-l vad prin oras.

„Doina este un brand de referință, atât pentru Farmec, cât și pentru consumatorii noștri. Valoarea acestuia este conturată de istoria de peste cinci decenii, în care produsele Doina au făcut parte din ritualurile de îngrijire personală a generații întregi de românce. Este o marcă de încredere, de tradiție, care oferă un raport corect calitate – preț și care își menține în continuare o cotă de piață avantajoasă. Pentru a rămâne în topurile preferințelor consumatorilor noștri fideli, dar și pentru a câștiga încrederea tinerelor generații, am avut grijă să revitalizăm gama Doina, din punct de vedere design și utilizare. De asemenea, ținând cont de nevoile identificate în piață, am extins portofoliul Doina cu un nou produs - Laptele cu ulei de gălbenele, care respectă în totalitate conceptul gamei, atât la nivel de ambalaj, cât și formulări pe baza unor ingrediente naturale”,  a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

Relansarea brandului presupune modernizarea ambalajelor, care acum au design sugestiv, cu combinații cromatice armonioase. Culoarea mov este reprezentativă, dominantă, iar fiecare sortiment este ușor de identificat la raft, datorită elementelor cromatice proprii produsului și specifice ingredientului de bază din compoziție.


Noile formate de prezentare sunt superioare și din punct de vedere al ergonomiei produselor. Astfel, toate produsele demachiante Doina sunt disponibile cu capace dotate cu flip-top, care permit dozarea corespunzătoare pentru utilizare și o sigilare mai bună a conținutului.

În ceea ce privește formulările produselor, brandul Doina păstrează rețetele tradiționale, care au câștigat încrederea consumatorilor de-a lungul a peste 50 de ani. 



De asemenea, gama Doina a fost extinsă cu un nou sortiment – Laptele cu ulei de gălbenele, și include în total 6 produse. Laptele este destinat îndepărtării cu delicatețe a machiajului și impurităților de la nivelul tenului. Datorită extractului de ulei de gălbenele, un ingredient extrem de apreciat de români pentru proprietățile sale calmante, epitelizante și antiimflamatoare, Laptele Doina cu ulei de gălbenele poate fi folosit și în calitate de produs de îngrijire corporală.

Pe lângă Laptele cu ulei de gălbenele, gama Doina are în componența sa alte 5 produse care completează linia destinată demachierii tenului.

Laptele Nutritiv Vitaminizant Clasic este primul produs din gamă, a cărei formulă de succes este în continuare apreciată pentru efectele sale de vitaminizare, revitalizare și protecție a tenului. 
Laptele Vitaminizant Antistres, Emulsia cu lăptișor de matcă și Emulsia cu extract de castraveți sunt alte produse dezvoltate pe bază de ingrediente naturale, care hidratează, tonifică și curăță în profunzime derma. 
Crema Nutritivă Vitaminizantă este destinată îngrijirii tenului și corpului, fiind concepută pentru hidratarea și emolierea pielii, cât și pentru redarea fermității și elasticității ei naturale. 

*************************************************

 

Pana cand imi voi face o impresie despre aceasta noua emulsie Doina cu ulei de galbenele, va las mai jos cateva impresii despre laptele Doina cu extract de castravete, despre care zeci dintre voi mi-ati spus ca o folositi de multi ani! Eu am intrebat specialistii Farmec despre ingredientele acestui produs si care sunt beneficiile lor pentru piele, asa ca iata ce a iesit:





Care sunt ingredientele din componenţa emulsiei Doina? Ce beneficii au aceste ingrediente pentru ten?

Brandul Doina reuneşte 6 tipuri de produse: Lapte nutritiv vitaminzant clasic, Lapte vitaminizant antistres, Emulsie cu laptișor de matcă, Emulsie cu extract de castraveţi, Lapte cu ulei de galbenele, Cremă nutritivă vitaminizantă. Fiecare dintre acestea au la bază câteva ingrediente principale, cu propriile lor beneficii şi proprietăţi.
De exemplu, Laptele nutritiv vitaminizant clasic Doina conţine uleiuri minerale, ceruri şi grăsimi naturale, care asigură emolierea, hidratarea și restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare a pielii, iar vitaminele A și F din compoziţia sa contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire cutanată şi previn uscarea şi deshidratarea tenului. Laptele vitaminizant antistres este bogat în vitaminele E şi C, recunoscute pentru efectele lor în combaterea proceselor de îmbătrânire cutanată, acestea fiind stimulate de acţiunile nocive ale radicalilor liberi.
În cazul Emulsiei cu laptișor de matcă, după cum sugerează şi denumirea produsului, ingredientul principal este lăptişorul de matcă. Acesta hrăneşte și hidratează dermul, iar asocierea sa cu vitaminele A și F contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire.
Extractul de castravete, regăsit în compoziţia Emulsiei cu extract de castraveţi, hrăneşte, hidratează, tonifiază, revigorează tenul şi activează circulaţia sangvină, fiind astfel recomandat pentru tenurile mixte şi grase.

Laptele cu ulei de gălbenele are la bază extractul uleios de gălbenele, care joacă un rol important în regenerarea celulelor, în epitelizarea rănilor superficiale și în calmarea pielii. Uleiul de soia şi vitaminele A și E din componenţa soluţiei demachiante oferă alte beneficii tenului, printre care combaterea proceselor de îmbătrânire cutanată, prevenirea deshidratării tenului și protecţia împotriva factorilor externi.

Pe lângă emulsiile demachiante, gama Doina cuprinde şi o Cremă nutritivă vitaminizantă. Glicerina din compoziţia sa este responsabilă pentru hidratarea pielii, iar grăsimile și cerurile naturale și sintetice protejează tenul de substanţele agresive, vânt, temperaturi scăzute, sau poluare.

În compoziția Laptelui Doina este inclus și alcoolul. Care este rolul acestuia și ce efecte are asupra pielii?



Singurul produs din gama Doina care conţine alcool este Emulsia cu extract de castraveţi. Produsul este adresat persoanelor cu tenul mixt sau gras, iar alcoolul are rolul de a degresa și curăţa în profunzime pielea, lăsându-i un aspect mat şi proaspăt. O altă proprietate a alcoolului este cea de prevenire a apariţiei comedoanelor – acele formațiuni care astupă uneori glandele sebacee ale pielii , ce apar ca manifestare a acneeii și la care sunt predispuse tenurile mixte sau grase. Cu alte cuvinte, eficienţa Emulsiei cu extract de castraveţi este asigurată şi de beneficiile pe care le oferă alcoolul din compoziţie.


De-a lungul timpului a fost schimbată rețeta Laptelui Doina?

Laptele nutritiv vitaminizant clasic, Emulsia cu laptișor de matcă şi Emulsia cu extract de castraveţi şi-au păstrat de-a lungul timpului reţeta tradiţională, renumită şi apreciată atât în ţară, cât şi peste hotare. Însă, pentru a se adapta trendurilor şi preferinţelor în continuă schimbare ale românilor, brandul Doina a fost extins cu noi sortimente, printre care Laptele vitaminizant antistres, Laptele cu ulei de gălbenele și Crema nutritivă vitaminizantă. Lansarea noilor produse pe baza reţetelor modernizate ne-au permis să oferim o paletă eficientă de produse Doina, adresată pentru toate generaţiile de români şi pentru toate nevoile de îngrijire.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search