miercuri, 18 iulie 2018

3 trucuri pentru coafuri rezistente de vară


Lunile de vară aduc cu ele mai multă liberatate, mai multă distracție, dar și mai multe bătăi de cap. Un aer ori prea uscat ori prea umed și prea multă căldură… Sunt detalii care pot afecta negative orice coafură și orice tip de păr.

Cum ții umezeala departe de părul tau?

Acum știi: umiditatea variabilă din timpul verii îți deteriorează firul de păr și îl predispune la rupere.

Iată 3 trucuri care te ajută să îți păstrezi coafura de vară cât mai rezistentă
1. Tunde-ți vârfurile regulat

Stiliștii Londa Professional subliniază că tunsul regulat ajută la împrospătarea coafurii. La îmbunătățitea stării sale de sănătate. ”Este foarte important să îți tunzi vârfurile regulat ca să previi ruperea și pătrunderea umezelii în interiorul firului de păr. Totodată, fii atentă să folosești întotdeauna un balsam de hidratare. Recomandarea noastră? Deep Moisture de la Londa Professional.

2. Un păr neted

Nu îți sufoca părul cu multe operațiuni de stilizare ci optează pentru produse profesionale de netezire și domolire a părului. Gama Sleek Smoother oferă efect anti-static pentru părul rebel și contine ulei de avocado și ulei din germeni de grâu.

3. Un ulei de păr face minuni

Mizează pe uleiul Velvet Oil de la Londa Professional. Te alegi cu o experiență de lux, care îți va revigora părul de la prima aplicare. Acesta conține ulei prețios de argan, un ulei hrănitor, renumit pentru beneficiile și proprietățile sale de a reface structura firului de păr.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search