miercuri, 18 iulie 2018

Manichiură de nota 10 în vacanță

Pleci la mare sau la munte? Ai ales cumva o destinație însorită? Eu ma pregatesc pentru o vacanta la plaja! Daca si tu mergi la mare, sa stii ca unghiile îți vor mulțumi si vor fi mai frumoase și mai puțin casante. De ce? Ei bine, se pare că lor le place mediul mai puțin umed.

Si totuși ce pui în bagaje atunci când pleci la mare? Ce alegi să iei cu tine astfel încât să nu fi un salon de unghii ambulant?

● Primul pe lista: un degresant de unghii sau un săpun natural care să îți curețe bine unghiile. Dacă nu esti lămurită care e necesitatea acestui produs în bagaj, fii atentă. Pentru că lacul de unghii să adere unghia trebuie să fie curata și non-grasa. E logic, da?

Apoi, să ai musai în bagaj un buffer. El vine să uniformizeze suprafața unghiei. Și uite ce mai pui în beauty case-ul destinat unghiilor. O bază care să îți protejeze luciul natural si calitatea unghiei ( Life Jakcket). O ojă în sine, precum și un top ( produs de sigilare a culorii) sau un produs de uscare rapidă ( Quick Dry de la Jessica Cosmetics).

De altfel, Jessica Vartoughian, Fondatoarea & CEO Jessica Cosmetics International, ne sfătuiește să nu băgăm mâna în apă timp de 3 ore dupa aplicarea culorii. Si să insistam zilnic cu un strat de top ca sa menținem culoarea fresh.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search