sâmbătă, 28 iulie 2018

Ai tenul sensibil, care are nevoie de hidratare? Îți recomand 2 produse senzaționale!


Mai potrivit era sa va arat aceste doua super cosmetice pentru fata, de la Macrovita, de pe o plaja din Grecia, incojurata de o apa de smarald, insa cum n-am ajuns inca in tara mea de suflet, a venit ea la mine. Macrovita este un brand pe care il cunosc de multi ani, de la prima vizita in Grecia, in insula Thassos mai exact, cand mi-am cumparat un ulei pentru plaja senzational. Acesta a fost primul produs Macrovita pe care l-am incercat, iar de atunci au urmat multe altele si va marturisesc faptul ca nu am fost dezamagita niciodata. Stiam ca sunt naturale in proportie de 95%, ca au ingrediente organice, ca nu contin parabeni, alergeni, parafina si altele, insa mai sunt branduri care se pot lauda cu toate astea si eu nu le-am regasit senzationale. Macrovita, in schimb, mi-a intrat la suflet, iar astazi vreau sa va povestesc despre aceste doua produse pe care le-am luat de pe Biospot.ro. Promit ca revin si cu recomandari pentru par pentru ca am descoperit la ei o masca absolut senzationala!!!



MACROVITA serum antiageing si lifting

Am 36 de ani, insa nu am ales acest serum pentru ca ma aflu intr-o lupta disperata cu ridurile, ci datorita proprietatilor sale hidratante, in mare parte. Sigur ca o ingrijire anti-ageing  este oricand binevenita, iar textura si aspectul tenului sunt diferite de la o persoana la alta. Astfel, nu judecati o crema de fata in functie de varsta pe care o vedeti pentru ca varsta tenului este diferita de cea din buletin. Am vazut fete de pana in 25 de ani cu o piele distrusa, deshidratata, imbatranita, terna si doamne trecute de 50 cu un ten de invidiat. Astfel, hidratati, hidratati si iar hidratati!


Serul anti-imbatranire MACROVITA poate fi folosit pentru toate tipu rile de ten si are efecte miraculoase in cazul pielii uscate, cu imperfectiuni, sensibile, dar si a celei care se confrunta cu cuperoza (eu inclusiv!).

 Are capacitatea de a hidrata intens, de asemenea concentratia de ingrediente naturale este absorbita rapid si asigura o ingrijire intensiva a pielii. ATENTIE: contine 95% ingrediente naturale!
Eu il aplic atat dimineata, cat si seara, pe tenul curat, inainte de a aplica crema de zi sau cea de noapte. Uneori nici nu mai simt nevoia de altceva si imi place tare mult ca dimineata tenul meu este luminos, catifelat si il simt hidratat. Pentru ca nu beau intotdeauna suficienta apa, tenul resimte asta si uneori simt ca ma strange. Stiti voi senzatia aceea! Ei bine, serumul este minunat. Ma scapa de situatia asta neplacuta si permite si aplicarea perfecta a machiajului.


Cateva picaturi sunt suficiente pentru a acoperi tenul, gatul si decolteul pentru ca da, nu uitati niciodata gatul si decolteul din rutina zilnica de ingrijire! Este foarte important, iar peste ani veti vedea rezultatul!

Principalele ingrediente ale serumului sunt uleiul de masline si Aloe Vera, despre care nu cred ca mai este nevoie sa povestim cat sunt de benefice pentru piele.
 




Crema - mască de față cu coenzima Q10

Daca aveti nevoie de hidratare intensa a pielii, incercati cu incredere aceasta crema-masca de la Macrovita, cu acid hialuronic si ulei de Cupuacu, care are si efect de regenerare a pielii datorita proteinei de orez, dar si antirid prin coenzima Q10.
Aceasta crema folosita corespunzator va poate ajuta sa intretineti pielea printr-o hidratare intensiva, avand de asemenea si proprietati anti-inflamatorii si de hranire a tenului, reusind sa protejeze pielea impotriva razelor UV si a efectelor nocive ale factorilor externi din mediu.

Continutul de componente naturale atinge 86%. 


ATENTIE: formula cremei este fara parabeni, ulei mineral (parafina), vaselina, silicon, propilen glicol si extracte de plante nu modificate genetic .

Ce rol au ingredientele naturale bio, cu certificat organic, din compozitie asupra pielii:


  • Orez - hraneste, regenereaza, previne exfoliere a pielii, antioxidant, stimuleaza echilibrul apei in celulele pielii, are proprietati de curatare si neutralizare a toxinelor, intareste pielea si datorita capacitatii excelente de penetrare, hraneste straturile profunde a pielii
  • Ulei cupuacu - calmeaza, anti-inflamator, ofera hidratarea de lunga durata a pielii , restabileste bariera de lipide a epidermei datorita concentratiei sale ridicate de vitamina E si fitosteroli cu un continut valoros de stigmasterol, beta-sitasterol si campesterol. Acest ulei reuseste sa produca in mod natural filtrele UVB . Datorita biocompatibilitatii cu tesutul uman, nu provoaca reactii alergice si poate fi folosit pe orice parte a corpului.
  • Coenzima Q10 - fermitate , anti-imbatranire, eliminarea ridurilor
  • Proteine ​​de orez - consolidarea si regenereaza structura pielii
  • Acid hialuronic - hidrateaza profund , este responsabil pentru hidratarea corecta a structurilor pielii
  • Struguri rosii - hidrateaza, hranesc, ca un antioxidant puternic pentru a lupta impotriva radicalilor liberi
  • Avocado - hraneste, hidrateaza, calmeaza, stimuleaza producerea de colagen, reduce formarea de noi riduri, fermitate
  • Ulei de susan- reduce pierderile de apa, regleaza secretia de sebum a glandele sebacee, netezeste pielea, ofera luciu si flexibilitate
  • Ulei jojoba - lupta impotriva radicalilor liberi, catifeleaza, calmeaza, hidrateaza, hraneste, actiune impotriva formarii ridurilor
  • Vitamina E - anti-imbatranire, actiuneaza impotriva radicalilor liberi, impiedica distrugerea membranelor celulare si stabilizeaza structura pielii
  • Provitamina B5 - hidrateaza, hraneste, catifeleaza si tonifica pielea
In plus, crema are si filtru UV.

Eu aplic crema seara, pe tenul curat, uneori dupa serum, alteori ca atare si trebuie sa stiti ca, desi se cheama crema-masca, aceasta nu se curata de pe ten. Este doar mai bogata in ingrediente benefice, in cantitati mai concentrate, intocmai ca o masca ce face minuni in acele 20 de minute din timpul aplicarii. 

ATENTIE: NU contine parabeni, parafina, silicon, vaselina, uleiuri minerale. 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search