marți, 31 iulie 2018

I LOVE MY PLANET



Imi plac mult initiativele care au drept scop protejarea planetei, in orice fel s-ar intampla asta. Apreciez chiar si intentia, stiu ca-i greu sa se mute muntii din loc, stiu ca nepasarea e mare, stiu ca suntem sufocati de gunoaie si poluare si exista mult rau si egoism in lume, insa imi zambeste sufletul cand intalnesc companii si campanii care incearca sa schimbe ceva in bine!

Si imi amintesc cu drag ca acum cativa ani, am mers cu Yves Rocher in Rezervatia Comana si am plantat stejari. Eu, cu mana mea, peste 100 in ziua aia. Tin minte ca am sapat atatea gropi si am infipt puieti si am acoperit, ca o saptamana dupa aceea am avut febra musculara. Daaaar, a fost senzationala acea zi! M-am simtit minunat. M-am simtit utila, importanta catusi de putin in economia asta mare a Universului, dar am facut ceva. 
Poate putin raportat la nevoi, dar mult fata de cei care isi ingroapa mucul de tigara in nisip, pe plaja. Si stiti ce a fost si mai minunat? Ca in toamna am revazut stejarii plantati demult. Si sunt copacei in toata regula. Au 2-3 metri inaltime, par rezistenti si fericiti.
Acel loc pe care atunci l-am intalnit golas, acum e o padure minunata, asa cum toate locurile golase din tara asta ar trebui sa fie. Si iarasi ma doare sufletul cand ma gandesc la defrisarile ilegale care au dezgolit muntii.

Ma super bucur, concluzionand, cand un brand isi intoarce fata spre bunastarea naturii!
Yves Rocher este unul dintre ele si are un mare respect pentru asta!



Daca anul trecut descopeream cu bcuurie gelurile de dus concentrate de la Yves Rocher (pe care le-am purtat, apropo, in toate city break-urile de atunci incoace, dupa mine), anul acesta, noutatea gamei I Love MY Planet este un sampon concentrat, cu peste 98% ingrediente de origine naturala, fara conservanti, parabeni si coloranti.


Contributia Yves Rocher la fericirea planetei consta, cu acest nou produs, in aceea flaconul samponelului este reciclabil si conține plastic reciclat, dar si prin faptul ca fiind atat de micut si totusi eficient, are 39% mai puțin plastic față de ambalajul samponului pentru strălucire de 300 ml. 
Samponul este foarte simpatic, foarte spornic si placut parfumat, ca si gelurile de dus lansate anterior, tot in varianta aceasta micuta, dar concentrata. Doar o picatura ajunge pentru o samponare ca la carte a parului, chiar si a celui de lungime medie. In plus, are 98% ingrediente de origine naturala, NU contine parabeni, silicon, conservanti!
Le puteti comanda pe toate si online, daca nu aveti magazine fizice pe aproape! 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search