marți, 28 august 2018

Sfaturi importante pentru relaxarea ochilor

Te trezești cu ochii umflați? Cauza? Circulația limfatică care încetinește în timpul nopții. Încearcă să dormi cu o pernă puțin mai înaltă. De asemenea, pentru a avea grijă de ochii tăi, ține cont de câteva sfaturi:

- Dormi suficient – Un adult are nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte pentru a evita problemele de vedere sau alte afecțiuni;

- Nu privi direct într-o sursă de lumină puternică;

- Bea mai multa apă și mănâncă mai multe fructe și legume - mai ales morcovi;

„Amintește-ți să clipești! În fața unui ecran avem tendința să clipim mai rar, dar acest lucru ne usucă ochii. Încearcă să clipești la fiecare 30 de secunde, când ești la calculator, pentru a evita să ai ochii uscați.”, ne sfătuiește Nicoleta Ion, trainer Repêchage România.

- Când lucrezi la computer, e indicat să urmezi regula 20-20-20. La fiecare 20 de minute, uită-te la un obiect aflat la 6 m distanță, timp de 20 de secunde. Îți poți aminti să faci o pauză, setând un memento pe telefon. 




Pentru ochi calmi și relaxați, specialiștii Repêchage recomandă EYE RESCUE PADS WITH SEAWEED AND NATURAL TEA EXTRACTS - Discuri pentru Ochi cu alge marine şi extracte naturale din ceai.

Ce conțin și ce beneficii oferă discurile pentru ochi cu alge marine şi extracte naturale din ceai?

Discurile pentru ochi conțin ceai verde şi negru, ceaiuri bogate în polifenoli naturali, antioxidanţi care acţionează ca o barieră puternică împotriva radicalilor liberi, pentru a obţine beneficii anti-îmbătrânire. Aceste infuzii naturale, combinate cu puterea de hidratare a algelor marine, oferă ochilor o „vacanţă” perfectă de 10 minute. În plus, aceste discuri miraculoase, reci, combat pungile de sub ochi, redau hidratarea naturală și calmează pielea din jurul ochilor.

Cum aplici?

Aplică discurile peste pleoape şi relaxează-te 10 minute sau mai mult.

Recomandare pentru ochi relaxați, hidratați, fără pungi în zona sensibilă: Repêchage EYE RESCUE PADS WITH SEAWEED AND NATURAL TEA EXTRACTS - Discuri pentru Ochi cu alge marine şi extracte naturale din ceai. 

Preț: 139 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search