marți, 4 septembrie 2018

Colecția de toamnă S-KARP, brand românesc de încălțăminte născut la Sinaia



Am cunoscut recent brandul S-KARP. Evident ca am fost curioasa de unde i se trage numele, nu-i tocmai unul banal. Am aflat, astfel, ca S-KARP este un brand romanesc, nascut in Sinaia, oras aflat la poalele muntilor Bugeci, asociat partiei KARP, cea mai abrupta din Romania, cu o inclinatie de 42.24 grade. Asadar, S vine de la Sinaia, iar KARP de la partia preferata a fondatorului brandului.

"Fabrica noastra de la Brasov, Romania, in care producem S-KARP, și-a început activitatea în martie 1998 iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioara.
Încălțămintea S-KARP îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experienta, fiind realizată pentru a-ti proteja picioarele și pentru a te duce oriunde vei dori. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate și un confort deosebit.", scrie pe site-ul S-KARP.


La S-KARP, toamna e bogată și colorată. Ea trăiește în ritm Urban si alege linia Confort Line. Toamna 2018 este verde, roșie, maro, muștar, dar are și negru în galantar. Așa ca să placă tuturor. Modelele de toamnă de la S-KARP sunt realizate din piele naturală hidrofobizată și au o talpă ușoară, din spumă.

Și mai avem câteva detalii pe care vrem să le ştii: S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi. Modelele S-KARP sunt structurate în 3 categorii: URBAN, OUTDOOR și MOUNTAIN şi îmbină tehnologii performante, materiale de cea mai bună calitate (piele naturală sau sintetică, piele hidrofobizată, material tip Cordura, membrană impermeabilă și respirabilă Sympatex sau eVent, tălpi cu aderență foarte bună pentru modelele de outdoor, tălpi extra light pentru modelele de urban), alături de multă experiență, pasiune și grijă pentru detalii.

Colecția de toamnă S-KARP nu ar fi completă fără modelele speciale create de Mihaela Glăvan. 5 modele de pantofi, fiecare disponibil în câte trei culori. Alb, verde military, albastru regal, roz sau galben muștar. O microcolecție în care poți găsi atât modele unisex, cât și modele speciale de damă. Pantofii creați de Mihaela Glăvan pentru S-KARP adoptă un stil non-conformist, fashion, destinat celor care vor să iasă din tipar sau să fie conectați cu moda și cu stilul. Celor care vor să fie cool, actuali, dar care nu vor să renunțe nici la comoditate. 



Ghetele mele S-KARP, create de Mihaela Glavan sunt galben-mustar, extrem de comode si bine lucrate si abia astept sezonul in care sa le pot purta. 



Produsele din noua colecție de toamnă S-KARP sunt disponibile atât online, pe www.S-KARP.com, cât și în magazinele S-KARP din București (Mega Mall și Plaza Mall) și din Brașov (Barițiu, vis-à-vis de Piața Sfatului).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search