joi, 13 septembrie 2018

4 creme anticelulitice care chiar funcționează (în cazul meu)


Cred ca stie toata lumea ca celulita are multiple cauze, nu tine doar de alimentatie, doar de lipsa sportului si a masajelor cu creme potrivite, ci de toate la un loc, plus ca este si mostenita genetica. Mai are legatura si cu o hidratare insuficienta, de unde si retentia de apa, cauze hormonale, multe si marunte, de aceea se intampla sa observam celulita inestetica la persoane foarte slabe. Metabolismul, distribuția țesutului adipos și problemele de circulație – toate influențate de moștenirea genetică – pot să ducă la formarea celulitei.

Exercițiile fizice sunt de mare ajutor pentru sănătatea ta. Mergi pe jos ori de câte ori poți, folosește scările în loc să iei liftul, ieși la jogging în parc sau mergi la sală. Orice tip de mișcare este binevenit – dansul, înotul, kangoo-jumps. Nu uita că mișcarea stimulează și producția de endorfine (hormoniii fericirii), care îți conferă o stare de bine.
În afară de alimentație, obiceiurile tale zilnice pot să fie și ele responsabile de apariția celulitei. Ea este mai des întâlnită în cazul fumătorilor, sau a celor care duc o viață sedentară. În plus, dacă petreci foarte mult timp stând pe scaun, fără să iei pauze pentru a te ridica și a face câțiva pași prin birou, cresc și mai mult șansele dezvoltării celulitei. - sursa revista Avantaje

Trecand peste cauzele celulitei, despre mine pot spune ca fac sport, dar nu la nivel profesionist si nu regulat. Merg mult pe jos, inot cand am unde, dansez cand pot, fac pilates si yoga acasa, cu programe de pe YouTube (ceea ce va recomand), alerg din cand in cand, mai drumetii la munca, mai vizitari de orase, mai stat in apa marii (si uneori a oceanului) cu orele. Nu sunt nici pe departe sedentara, insa nici sportiva nu ma pot numi.
Celulita e si mostenita, e si capatata pe parcurs, in urma actiunii mai multor factori pe care inca nu i-am identificat in totalitate. Dieta nu tin, imi place sa mananc. Sunt gurmanda, insa nu pot spune ca exagerez cu mancarea. Nu tin cont de ore si de ceea ce am in farfurie, dar nu mananc in cantitati astronomice. Am zile cand mananc 3 snitele (medii) odata si zile cand poate mananc doar  2 felii de pepene.
Anyways, cu toate astea, un lucru este cert: aplic zilnic, de vreo 20 ani incoace, un produs anticelulitic. Hai sa nu exagerez, poate nu zilnic de 20 ani, insa de pe la vreo 15 ani a inceput grija pentru celulita si de atunci este constanta. Cel putin de 4 ori pe saptamana imi fac masaj cu un produs anticelulitic si cred ca am testat majoritatea produselor inventate vreodata, de la naturiste la cele de lux.
De aproape doua luni, folosesc gelul de remodelare corporala Macrovita din magazinul Biospot. V-am mai povestit eu despre cateva produse bio de la acest brand, AICI.


Acest gel de remodelare corporala lupta eficient impotriva efectului de imbatranire a pielii, imbunatateste textura si elasticitatea pielii .

Conținutul de componente naturale atinge 92%. Formula fără parabeni, ulei mineral liber (parafină), vaselina, silicon, propilen glicol și fără extracte de plante modificate genetic.
 

Componenta - ingrediente naturale:
  • ghimpele paduret - trage, hrănește
  • celulele stem Rowan * - lupta impotriva celulitei, hidrateaza si regleaza microcirculatia
  • lupin alb - curata, stimuleaza recuperarea pielii
  • guarana - reduce tesutului adipos din organism, imbunatateste circulatia si are efect anti-inflamatorii
  • complex de vitamine E + C + F - antioxidant, rol anti-imbatranire, hidrateaza si netezeste
  • migdale dulci - calmeaza , hidrateaza, netezeste
  • provitamina B5 (pantenol) - are un efect de vindecare, amelioreaza iritatiile, roseata si hidrateaza perfect pielea, lasand-o moale si elastica. Panthenol nu prezintă proprietăți alergenice.
* Ingrediente BIO cu certificat organic

Mod de utilizare

Aplicati o data sau de doua ori pe zi pe pielea curata si uscata. Se aplica masand usor gelul pana cand este absorbit. Nu clatiti. Produsul nu lasa urme grase sau de alta natura, intra foarte bine in piele, cu masaj usor, miroase placut, natural, iar a doua zi (daca il aplic seara), pielea se simte foarte matasoasa si catifelata. Si ferma. Asta imi place foarte mult. Eu aplic gelul de la genunchi in sus, pana sub sani. Repet: cu masaj usor. Evitati sa trageti de piele, sa fiti agresive cu pielea pentru ca riscati sa spargeti vase de sange si nu e ok deloc. Nici mangaiere, dar nici masaj agresiv. Undeva la mijloc.

Eu cred ca sportul, cat ar fi el de discret in viata noastra, o dieta de bun simt (adica fara fast-food sau cat mai rar, fara bauturi acidulate, fara exces de grasimi si zahar si fainoase) si un masaj regulat cu un produs anticelulitic pot face schimbari serioase in aspectul nostru fizic, fara a se lasa cu frustrari.

Produsul nu contine alergeni si NU este testat pe animale! 💓


Anul acesta, am mai folosit si aceste trei produse cu efect anticelulitic pe care le vedeti mai jos. 

1. Gelul anticelulitic cu menta BIO Kräuter cu aplicator actioneaza local, incalzeste tesuturile si stimuleaza micro-circulatia, datorita cafeinei si extractului de menta, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala.
Datorita NOULUI design de ambalaj cu bile metalice rotative, beneficiezi de un masaj prin presopunctura care activeaza circulatia sanguina si terminatiile nervoase. Actioneaza in profunzimea pielii si accelereaza efectul gelului. Contine carnitina, cafeina, menta si rozmarin BIO. Imediat dupa aplicare, o sa simtiti ca va arde pielea, insa efectul dureaza cateva minute. Ma gandesc ca iarna este un factor de incalzire bio, foarte eficient. 😂😂 Insa, a doua zi, pielea se simte fina si ferma. Il gasiti in magazinul online LifeCare.


2. Pe de alta parte, daca gelul de la Krauter iti da senzatia ca ai picioarele in flacari, Collistar Special Perfect Body este un gel racoritor. Mult prea racoritor, daca ma intrebi pe mine. Si l-am folosit in zile de temperaturi extreme si tot simteam nevoia sa pun o patura pe mine pentru ca efectiv imi era foarte frig dupa ce il aplicam. Are o textura placuta, de gel usor verzului, miroase bine, permite un masaj usor inainte de a intra de tot in piele, lasa pielea foarte fina si ferma, insa nu pot spune ca m-a dat pe spate. L-am luat de pe Aoro, costa 207 lei acolo, in magazine si mai mult, insa nu pot spune ca isi merita atatia bani. Nu e cu nimic mai presus decat Supliform de la Hofigal, un gel destul de eficient care costa pana in 10 lei tubul mic. 


3. Serumul Intraderm Cellulite de la Mary Cohr mi-a placut foarte mult. Este foarte scump, in schimb, asa ca nu pot sa mi-l cumpar ca pe merdenele, insa daca va permite buzunarul, il puteti incerca.  Este un produs care are la baza un sistem foarte inteligent, in sensul ca substanta lipsolysin pe care o contine transforma adipocitele care depoziteaza grasime in adipocite care ard grasime, asa incat celulita este distrusa din interior, din celule.  Cellulysium, o alta substanta din compozitie, impiedica formarea celulitei si actioneaza ca o bariera in calea grasimii si a zaharului de a mai ajunge in adipocite. Stiinta, ce sa mai! 😊
Gasiti acest serum in magazinele Topline. 





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search