marți, 18 septembrie 2018

Coc de toamnă


Atunci, când ai părul lung, e mai ușor să jonglezi cu coafurile, cu împletiturile, cu suprapunerile. Toamna e sezonul favorit al cocurilor la baza gâtului pentru ca se potrivesc perfect puloverelor sau maletelor. Sau gecilor de piele.

Un coc dublu la baza gâtului este alegerea perfectă pentru zilele în care nu ai timp să îți speli părul. Să îl pui în valoare. Așa că ia aminte! Uite cum faci: aplică puțin șampon uscat la rădăcini, apoi piaptănă-ți bine părul. Acum e rândul produsului de styling pentru textură și susținere. Ce alegi? Poți opta pentru un spray cu zahăr sau pentru o spumă de păr care oferă volum și fixare.

Cum continui? Simplu! 


”Ordonezi părul și îl prinzi într-o coadă joasă, la baza cefei. Pulverizezi fixativ și iei pe rând câte o șuviță pe care o răsucești în jurul cozii. O poți prinde cu agrafe sau cu elastice fine. Dacă părul este prea lung pentru a fi răsucit în coc – îndreaptă suvițele cu ajutorul unui styler înainte. Astfel vei îndrepta părul și îl vei putea coafa mai ușor,” atrage atenția Oana Motoi, Trainer ghd România.

Preț recomandat ghd Gold Platinum: RON 1125


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search