vineri, 21 septembrie 2018

Ce trebuie să știi dacă ACNEEA îți dă insomniiEu am avut probleme cu acnnea, tu ai avut probleme. Cel putin o data in viata ti-a aparut un cos. Imposibil sa nu. Sau, daca esti cel mai norocos om de pe planeta, e posibil sa nu stii cum arata un cos. Felicitari! Insa, daca esti un pamantean cu ceva mai putin noroc, te-ai trezit intr-o dimineata cand aveai acea intalnire importanta, cu tipul cu care tot planuiesti de un veac sa te privesti ochi in ochi si... bam: un mare cos iti ruineaza ziua! Mda, stiu, cunosc, suferit si trecut cu greu peste! Cauzele acneei nu sunt foarte bine identificate. Se poate da vina pe alimentatie, pe hormoni, pe o ingrijire ineficienta, pe cosmetice nepotrivite. In fond, se stie si nu prea de ce apar cosurile. Mai cu seama cand bifezi tot ce trebuie bifat pentru o piele frumoasa si ea totusi nu este! Anyways, important este sa nu disperi! O solutie exista, ca-i asta pe care ti-o prezint eu sau alta. Una trebuie sa fie in lumea asta mare! :)


1. Spală-ți fața de două ori pe zi

Primul pas pentru a avea o piele sănătoasă este să ai o rutină zilnică de igienă personală. E nevoie să-ți cureți fața atât dimineața, imediat după ce te-ai trezit, cât și seara, înainte de a merge la culcare. Spală-ți fața timp de cel puțin un minut, pentru a distruge bacteriile de pe piele. Înlătură machiajul înainte de a merge la somn. Folosește un demachiant fără ulei, înainte de a-ți spăla fața cu săpun. Mie imi plac lotiunile micelare din zona dermatocosmetica. Insa poti opta pentru produse care se adreseaza fix tenului cu acnee.

2. Încearcă produse pe bază de acid salicilic

Curăță și elimină celulele moarte, încurajând creșterea unui strat nou de piele.

3. Folosește produse de curățare pe bază de sulf

Se pare că săpunurile cu sulf reduc excesul de sebum.

4. Folosește un retinoid

Retinoizii sunt detergenți care conțin concentrații foarte mari de vitamină A, care, la rândul lor, ajută la purificarea porilor înfundați și la dizolvarea murdăriei.
În plus, pentru rezultate mai bune și un real confort, specialiștii Repêchage îți recomandă cu încredere HYDRA MEDIC FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER - Hydra Medic Demachiant tip spumă-gel pentru faţă, cu Acid Salicilic.

Știai că acidul salicilic controlează bacteriile ce provoacă probleme tenului? HYDRA MEDIC FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER este o formulă fără săpun ce curăţă, fără a provoca uscarea tenului. Amestecul antioxidant de ceaiuri calmează tenul inflamat, lăsându-l moale şi fin.

Pentru un efect vizibil, folosește produsul de două ori pe zi.

Gama Hydra Medic este răspunsul tău pentru acneea cu care te confrunți, la orice vârstă.

Formula unică curăţă şi purifică porii, controlând pustulele şi menţinând în acelaşi timp echilibrul de hidratare al tenului. De aceea, nu ezita, încearcă Repêchage HYDRA MEDIC FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER - Hydra Medic Demachiant tip spumă-gel pentru faţă, cu Acid Salicilic. 

Preț: 94 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search