vineri, 9 noiembrie 2018

Concurs HERBAGEN: 2 vouchere de cumpărături pentru cosmeticele preferate



Herbagen este unul dintre brandurile romanesti pe care le-am apreciat de-a lungul timpului si sunt convinsa ca fiecare dintre voi ati folosit cel putin un produs Herbagen, fie ca a fost vorba despre gel de dus, sampon, crema cu protectie solara sau o crema antirid. Impreuna cu Herbagen va ofer 2 vouchere de cumparaturi, cu o valoare de 75 de lei fiecare, pe care sa le folositi in magazinul online Herbagen pentru a va cumpara cosmeticele preferate.


Printre preferatele mele se numara gelul de dus exfoliant cu sfere de ceara Cirebelle, cu efect de exfoliere asupra celulelor moarte fara sa irite pielea. Asocierea extractelor de iedera si castan cu sfere de ceara Cirebelle contribuie la cresterea circulatiei periferice si la regenerarea celulara; laptele de corp cu ulei de macadamia, bogat in omega-7, ce hraneste pielea uscata actionand ca un hidratant natural. Imbogatit cu unt de shea, ofera o senzatie placuta de catifelare, parfumand epiderma intr-o nota proaspata.

Sunt curioasa daca voi cunoasteti gama cu extract de melc, care are drept efect refacerea tesuturilor deformate care pot sa apara sub diferite forme- cicatrici, riduri, iritatii, piele incarcata, pete, arsuri, vergeturi. Aici as putea sa va vorbesc despre Crema intensiva antiacneica cu extract de melc contine 99% ingrediente de origine naturala, care nu contine parabeni si parafina si este destinata tenului acneic ce prezinta inflamatii sub forma de cosuri, iritatii, puncte negre, datorate excesului de sebum si celule moarte. Interesant este si Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN contine 99% Polyhelixan un puternic ingredient natural si ecologic, obtinut din secretia melcului de gradina Helix Aspersa. Compozitia Polyhelixanului este extrem de complexa: alantoina, proteine, vitaminele A, C, E, acid glicolic, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastina.


Va las sa descoperiti voi restul produselor si sa va alegeti preferatele.

Ca si conditii de participare la concurs, mentionez:

- Apreciati paginile de Facebook PentruDive.com si Herbagen Romania
- Distribuiti concursul
- Lasati un comentariu (aici sau pe Facebook) in care imi spuneti ce produs va face cu ochiul din portofoliul Herbagen si invitati cel putin o prietena sa-si incerce norocul la concurs

Concursul se va incheia pe 15 noiembrie. Voi anunta aici cele 2 castigatoare. 

Va multumesc! 💗💗💗


UPDATE

Castigatoarele concursului sunt Ioana Nechifor si Cris Cristina. Astept un semn din partea voastra pentru a va trimite voucherele. Va multumesc tuturor pentru participare. Ramaneti in zona pentru ca urmeaza si alte concursuri simpatice. Pupici
Lorena Pintilie spunea...

Mie îmi place foarte mult gama lor cu extract de melc. Eu încă sper sa rămân veșnic tânără și apoi văd că apar riduri.. Deci de acum trebuie sa investesc în produse anti age... Și cele de la Herbagen sunt cele mai bune.

Unknown spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN

Www.cufarulcuemorii.ro spunea...

Uleiul de masaj

Unknown spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN

Agache Gheorghe spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN este super @Lucica Agache

Unknown spunea...

Serul Reparator cu extract din melc Herbagen.

Durac Mihaela spunea...

gelul de dus exfoliant cu sfere de ceara Cirebelle

Daniela Violeta Rafay spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN

Daniela Violeta Rafay spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN

anuta22 spunea...

Serul Reparator cu extract de melc HERBAGEN

anuta22 spunea...

Serul Reparator cu extract de melc HERBAGEN

Anonim spunea...

Gelul de dus exfoliant cu sfere de ceara Cirebelle

Avramescu Evelina Mihaela spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN.

Cxena Nicol spunea...

Imi place foarte mult Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN si invit pe @AnidoraAngy

rafay violeta daniela spunea...

Serul Reparator cu extract din melc HERBAGEN

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search