vineri, 22 mai 2020

Ce măști faciale folosesc în perioada asta și de ce


Consider că este foarte important să ai în rutina de îngrijire a tenului, alături de demachiante, serumuri și diverse creme, și măști de față. Am întâlnit persoane care le minimizează importanța și au impresia că sunt doar un moft. Nici vorbă! Există măști antiacneice, regenerante, antirid, pentru strălucirea tenului, altele pentru hidratare și tot așa. Sute de feluri de măști, fiecare cu efecte diferite asupra pielii și tot ce trebuie să faci tu este să le alegi pe cele potrivite nevoilor tale.

Pe Notino găsiți, în secțiunea dedicată măștilor, (v-am lăsat mai sus link direct) nu mai puțin de 32 de pagini a câte 23 de măști pe pagină. Faceți voi un calcul cam cât de bogată este oferta lor în zona asta!

Și-acum vă trec în revistă ce-am folosit eu în ultimul timp și mi-a plăcut. Pe toate le găsiți și pe www.notino.ro.

De la Garnier am trei măscuțe de tip șervețel: Aqua Bomb - super hidratantă și cu efect de umplere; Comfort - cu efect calmant, pentru pielea uscată spre sensibilă (o folosesc după expunerile la soare și este senzațională!); Freshness - mască de curățare și super-hidratare, pentru piele normală și mixtă.
N-aș putea spune care îmi place mai mult pentru că au efecte diferite, pentru nevoi diferite ale pielii mele, în funcție de anumite perioade prin care trec. Însă, dacă ar fi să aleg neapărat, Aqua Bomb îmi place la nebunie! Fiecare dintre ele costă 10 lei pe Notino.

 
Dacă n-ați testat până acum măștile de la Apivita, nu mai amânați o secundă! Sunt pur și simplu geniale!
Pe Notino găsiți atât măști Apivita la tub, cum vedeți în poza mea, cât și la pliculeț, pentru o singură folosire. Prețurile variază între 16 și 59 de lei.

Pomegranate este pentru revitalizarea și iluminarea pielii, Royal Jelly redă pielii elasticitatea și sentimentul de confort, Pumpkin este pentru detoxifiere...
La următoarea comandă pe Notino vreau să pun în coș și masca Express Beauty Propolis de la Apivita pentru că nu am încercat-o și sunt tare curioasă cum e. Este o mască neagră pentru curățare, destinată tenului gras și care echilibrează nivelul de sebum. Și mai vreau Avocado - pentru netezirea pielii.



Cu Academie am o relație lungă de dragoste! Este unul dintre brandurile mele preferate și nu există produs care să nu fie de la extraordinar de bun în sus. O mască de față Academie care îmi place mult este masca revigorantă cu caise. Nu doar miroase delicios și cu greu te abții să nu guști din ceea ce ai pe buze (da, eu îmi aplic mască și pe buze!), dar îți lasă un ten de bebeluș. Pielea este mult mai fermă, catifelată, luminoasă. 

Și cea cu miere este genială! Hidratează foarte bine tenul, o aplic uneori după ce îmi fac scrub sau îmi curăț punctele negre. Calmează pielea, ameliorează iritațiile. Foarte bună! 
Și Dehydration Radiance Mask, tot de la Academie, este senzațională. Nu o am în poză, dar o găsiți pe Notino, de asemenea. Este pentru luminozitate și hidratare!








Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search