marți, 19 mai 2020

Produsele de skincare Kylie Skin by Kylie Jenner, din 22 mai la Douglas


Kylie Jenner a creat linia sa de produse de îngrijire Kylie Skin de la zero, lansându-și prima colecție pe 22 mai 2019. Scopul lui Kylie a fost acela de a crea o linie accesibilă  de produse de îngrijire sigure și eficiente pentru toate vârstele. 

Linia de bază, care s-a epuizat în câteva minute de la lansare, conține 6 produse care fac parte din ritualul zilnic de îngrijire al lui Kylie –spumă de curățare facială, scrub cu nucă, hidratant facial, cremă pentru zona din jurul ochilor, toner cu lapte de vanilie și ser cu vitamina C. 


Toate produsele sunt crueltyfree (nu sunt testate pe animale) și au formule vegane, nu conțin gluten, sulfați și parabeni și sunt testate dermatologic. 




Viziunea lui Kylie este aceea de a educa, inspira o întreagă generație de tineri printr-o mantra a îngrijirii de sine și de a le furniza acestora o linie de produse de îngrijire care să devină parte a vieții lor zilnice în următorii ani. Concentrându-se pe o piele îngrijită ca bază a unui machiaj reușit, Kylie dorește să schimbe modul în care tinerii se gândesc la pielea lor.

 

Ce produse Kylie Skin by Kylie Jenner vom găsi la Douglas România


Spumă de curățare facială


Spuma luxoasă de curățare facială este infuzată cu ulei ultra-nutritiv de semințe de kiwi și încărcată cu vitaminele C și E pentru menținerea nivelului de hidratare și îmbunătățirea elasticității pielii. Formula delicată curăță pielea, înlăturând impuritățile, machiajul și uleiul pentru un ten cu aspect proaspăt și luminos.
149 lei




 

Scrub facial cu nucă

Scrubulfacial delicat, dar eficient, este încărcat cu un cocktail de ingrediente antiinflamatorii și extracte de fructe ce îndepărtează celulele moarte și netezesc pielea, pentru a dezvălui un ten luminos.
139 lei



 Hidratant facial

Hidratantul facial conține un mix de umectanți și emolienți  care ajută la hidratarea pielii, fără să o încarce ori să îi confere un aspect uleios. Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Această formulă îngrijește pielea, lăsând-o catifelată, fără urme de ulei.
149 lei





Crema pentru zona din jurul ochilor


Crema revitalizantă este o rețetă de ultimă generație pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor. Această formulă unică conține un mix de extracte de cafeină, ceai verde, rodie și vitamina E care hidratează, conferă luminozitate și reduce pungile de sub ochi. Reduce aspectul liniilor și al ridurilor fine.
149 lei


 




Toner cu lapte de vanilie

Toner-ulfacial delicat, fără alcool, ajută la refacerea pielii. Formulat cu ulei de avocado, ulei din semințe de kiwi și extract de măr ajută la tonifierea, calmarea și restaurarea nivelului natural de hidratare a pielii.  Acest toner ajută la deblocarea, purificarea și minimizarea porilor.
139 lei


 




Ser cu vitamina C

Serul nostru cu vitamina C este încărcat cu ingrediente care penetrează pielea, conferindu-i luminozitate și ajutând la îmbunătățirea generală a sănătății acesteia.
175 lei






O descriere mai buna a produselor este facuta chiar de Kylie AICI.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search