sâmbătă, 13 februarie 2021

Delicate Jasmine by Sabon sau cum arată SPA-ul meu de acasă

 

Delicate Jasmine a devenit a doua mea aromă preferată de la @sabonromania, după Patvhouli- Lavender- Vanilla! Asa ca ma bucur ca am primit un exfoliant uriaș si un unt pentru corp, uriaș si el, cu care tocmai ce mi-am încropit un SPA la domiciliu!

 
 
Nu va pot descrie parfumul care a rămas pe piele si nici cat de catifelată este. Trebuie doar sa le încercați si voi si sa ma credeti pe cuvant ca sunt geniale!!!! Aceasta de mai sus nu este baia mea, dar acolo ma simt cand ma bucur de toata rutina Sabon, începând cu scrubul și continuand cu untul pentru corp sau lotiunea hidratantă, în functie de ce nevoi are pielea mea în acel moment.
 
Iar noutatea Sabon din perioada asta este uleiul pentru piele si par, cu diverse arome.
Doamne, il ador! 
 
 
Si nu va gânditi ca este un ulei care lasa pielea grasă și păteaza hainele sau mai stiu eu ce. Nici vorbă! Este un ulei uscat, care se absoarbe in piele si par si lasa un efect satinat in urma.
 
Ce scrie pe site-ul Sabon despre el:
Formula unică a acestui ulei botanic este vegană, 93% de origine naturală, fără parabeni, fără uleiuri minerale, fără silicon, infuzată cu o combinaţie de patru uleiuri botanice preţioase din zona mediteraneană: Argan, Jojoba, Camellia şi Macadamia, conţinând acizi graşi esenţiali ce hrănesc şi catifelează pielea şi părul.
 

Textura sa delicată şi fină ca mătasea pătrunde instantaneu în piele lăsând un finiş non-gras, pentru a oferi nutriţie profundă şi pentru a îmbunătăţi tonusul şi textura pielii.
 




 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search