vineri, 10 septembrie 2021

3 metode eficiente de detox pentru o toamnă fără griji


Venirea toamnei nu este chiar un prilej de bucurie. Dupa o vara plina de distractie si relaxare, ne intoarcem la responasabilitatile de zi cu zi, ramanand cu gandul la concediul care tocmai a trecut. Insa, nu trebuie sa te intristezi! Tot ce trebuie sa faci este sa-i oferi corpului si mintii tale un moment de respiro, un detox fizic si emotional care sa te pregateasca pentru noul anotimp. Iar pentru un rezultat cat mai eficient, terapiile integrative reprezinta cea mai buna varianta, unde specialistii te vor indruma in functie de nevoile tale.

Country Spa Health & Beauty Retreat, centru complet de wellness si beauty vine cu 3 metode eficiente de detox astfel incat sa ai un inceput de toamna relaxant si echilibrat.

Retreat-urile holistice, metode de detoxifiere profunda


Un retreat bazat pe detoxifiere ajuta corpul sa se „reseteze”, imbunatateste nivelul de energie, contribuie la pierderea in greutate si, in cele din urma, ajuta la prevenirea bolilor, oferind o pauza sistemului digestiv si permitandu-i organismului sa-si concentreze eforturile asupra vindecarii. In fiecare zi suntem expusi la toxine - atat externe, cat si interne – iar specialisti din domeniul sanatatii considera faptul ca, daca sunt lasate necontrolate, aceste toxine submineaza si slabesc organele corpului, favorizand aparitia problemelor, de la artrita la sindromul intestinului iritabil.

Detox, Retreat Detox si Tranquility Retreat sunt cele trei retreat-uri destinate procesului de detoxifiere disponibile la Country Spa Health & Beauty Retreat. In cadrul acestora, vei beneficia de terapii personalizate, sesiuni de mindfullness si yoga, dar si de o alimentatie conforma cu nevoile tale nutritionale. De asemenea, pe tot parcursul sederii, cazarea este asigurata, iar specialistii se vor ocupa de tot ce este nevoie pentru ca tu sa te bucuri cu adevarat de beneficiile oferite.


Ritualurile corporale, aliatul procesului de dreanaj


„Ritualurile corporale ofera numeroase beneficii pentru persoanele care se confrunta cu diverse probleme estetice precum celulita sau chiar probleme de sanatate, reducand tensiunea musculara si stresul. Mai important, joaca un rol semnificativ in eliminarea toxinelor din tesuturile organismului. Country Spa Detox Ritual este un tratament intens de drenaj, detoxifiere si subtiere, impotriva celulitei caracterizata prin edeme, umflaturi, celulita prezenta mai ales in partile din fata si exterioare ale picioarelor, glezne umflate si picioare grele”, explica terapeutii Country Spa.

Secretul rezultatelor ritualului consta in produsele folosite. Gama de produse profesionale ayurvedice, Lakshmi, respecta principiile naturale de vindecare, contin ingrediente exclusiv organice, contribuind la calitatea absoluta a brandului. Produsele ayurvedice Lakshmi, abordeaza frumusetea conform conceptului de a echilibra armonia launtrica cu frumusetea exterioara.

Masajele japoneze, izvor de purificare a corpului


Masajul japinez, Yumeiho, consta in aplicarea metodica a unui ansamblu complex de procedee manuale si exercitii fizice cu scopul restabilirii echilibrului functional al organismului uman. In acest fel sunt eliminate sau ameliorate o gama variata de tulburari care pot genera atat imbolnaviri acute cat si suferinte cronice.

Yumeiho este o terapie de reajustare posturala a corpului, iar prin ea pacientii obtin o mai buna mobilitate si elasticitate a corpului. Cand apar aceste pozitii incorecte, ele sunt insotite de iritari ale traseelor nervoase ale organismului, ce pot afecta in timp organele interne. 

----------------------------------

Country Spa Health & Beauty Retreat este singurul centru Spa complet din apropierea Bucurestiului, avand la baza o abordare holistica, in cadrul acesteia lucrandu-se pe toate nivelurile – fizic, emotional, mental si spiritual, indepartand obstacolele care stau in calea maximizarii potentialului propriu.

Country Spa te gazduieste in conditii excelente de confort si rafinament si iti propune programe de sanatate si rejuvenare integrate, complet personalizate, in cadrul unei clinici dedicate. Toate acestea se petrec intr-un cadru natural de exceptie, pe malul lacului Snagov si in apropierea padurii Snagov, intr-un climat deosebit si nepoluat, in imediata apropiere a Bucurestiului.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search