vineri, 29 octombrie 2021

Noua gamă Fudge All Blonde


Părul blond are nevoie de mai multă îngrijire față de nuanțele mai închise, deoarece firele de păr sunt mai sensibile la factorii de mediu (soare, apă, poluare), iar cu cât este coafat mai des, cu atât tinde să aibă un aspect uscat, iar firele de păr încep să se rupă.

Acum este momentul pentru o schimbare radicală a modului de îngrijire a părului blond! Pentru că gama Fudge All Blonde are cele mai bune soluții pentru tine! De la șampon și balsam pentru păr blond la ceară multifuncțională, noua gamă acoperă întregul spectru de nuanțe. Când vine vorba despre decizii curajoase în materie de look, chiar dăm tonul. Deși dificil de întreținut și de aranjat, părul tău blond vă arăta impecabil cu noua gamă Fudge All Blonde.

Noile game All Blonde din portofoliu Fudge sunt disponibile în toate saloanele GETT’S începând cu luna octombrie și online pe www.getts.shop.ro

 ALL BLONDE COLOUR LOCK SHAMPOO - Șampon pentru toate tipurile de blond pentru menținerea culorii

- Tehnologia de blocare a culorii împiedică estomparea acesteia și îmbunătațește strălucirea.

-Protejează blondul și toate tipurile de blond păstrând un efect de proaspăt vopsit timp de 10 săptămâni.

- Protejează-ți blondul indiferent de tonul acestuia. De la blondul natural, honey deschis și până la blondul cenușă, extractul de lămâie lasă părul vibrant cu strălucire orbitoare, blocând culoarea pentru 10 săptămâni.

-Îmbogățit cu Tehnologia Blonde Lock Colour care previne estomparea culorii în timp, oferă strălucire și păstrează blondul vibrant până la 10 săptămâni.

Preț online: 92 lei


· ALL BLONDE COLOUR BOOST SHAMPOO - Șampon pentru toate tipurile de blond pentru reîmprospătarea culorii

- Reîmprostătează și energizează blondul, îmbunătățind luminozitatea tuturor nuanțelor de blond chiar după prima spălare

- Energizează blondul și datorită extractului de lămâie îmbunătățește parul tern și ii oferă mai multă strălucire

- Blondul tău are nevoie de un impuls de culoare? Acest șampon care nu conține sulfat este salvarea ta pentru o culoare proaspătă cât mai mult timp. Transformând și îmbunătățind toate tipurile de blond din spectrul de culori, pentru un păr vizibil mai vibrant și mai strălucitor în doar două săptămâni.

Preț online: 92 lei


· ALL BLONDE COLOUR LOCK CONDITIONER - Balsam pentru toate tipurile de blond pentru menținerea culorii


- Restabilește hidratarea si repară de la interior la exterior netezind și blocând culoarea la interior pentru mai mult timp, oferind o manevrare mai ușoară a șuvițelor blonde.

- Infuzat cu tehnologia OPTIPLEX pentru a întări firul de păr blond din interior.

-Prelungește viața culorii. De la blondul natural, honey deschis și până la blondul cenușă, extractul de lămâie lasă părul vibrant și cu strălucire orbitoare blocând culoarea pentru 10 săptămâni

Preț online: 100 lei

ALL BLONDE 10 IN 1 CONDITION + SHIELD MIST - Spray 10 in 1 cu protecție pentru toate tipurile de blond

Beneficii:

-Prelungește viața culorii

-Previne ruperea

-Protejează împotriva poluării

-Ofertă protecție UV

-Oferă strălucire

-Protecție termică

-Hrănește

-Hidratează

-Repară părul degradat

-Îmblânzește frizz-ul


Preț online: 104 lei
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search