marți, 25 ianuarie 2022

Cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea pielii în timpul iernii


S-ar putea să pară un pic clișeic să afirmăm faptul că nu numai garderoba ta trebuie modificată în timpul iernii, dar și întreaga rutină de îngrijire. Însă, această schimbare este foarte importantă pentru sănătatea pielii tale. Acele creme hidratante cu texturi ușoare s-ar putea să nu mai funcționeze atât de bine iarna. 

 

 Pe măsură ce temperaturile reci se apropie, aerul uscat, vântul friguros și expunerea constantă la încălzitoarele de interior absorb umezeala din piele, îndepărtând uleiurile esențiale pentru funcționarea sănătoasă a barierii pielii. Acest lucru poate provoca sensibilitatea pielii, roșeață și iritație. Concluzia: ai nevoie de o rutină nouă de îngrijire!

Astăzi, Life Care îți spune ce produse ar trebui să introduci în rutina ta zilnică pentru a obține și menține o piele catifelată, bine hidratată și ferită de factorii externi nocivi.

1. Un exfoliant delicat, hidratant

În timpul iernii, pielea ta devine mai sensibilă. De aceea, folosește un exfoliant mai puțin abraziv, care să-ți curețe pielea, dar care să lase o peliculă hidratantă. Exfoliantul cu acid hialuronic și ulei de cânepa Life Care conține cristale de zahăr învelite cu acid hialuronic, ulei de cânepă, ulei de migdale și vitamina E care îndepărtează celulele epiteliale moarte și hidratează intens pielea, lăsând-o fină la atingere.

Pielea trece permanent printr-un proces de regenerare celulară - celulele moarte se acumulează treptat pe suprafata pielii, ascunzând sub ele stratul de celule noi și sănătoase. Pentru a elimina acest surplus, exfolierea este cea mai simplă și eficientă metodă. De asemenea, exfolierea stimulează circulația sanguina și contribuie la o mai bună oxigenare, ceea ce îi oferă pielii o strălucire naturală. 



2. O cremă de corp mai densă

O cremă mai densă va asigura o hidrtare mai îndelungată. Crema pentru corp, cu ulei de cânepă și plante BIO, Life Care® hidratează și hrănește în profunzime pielea uscată și deshidratată.

Calmează pielea iritata si previne deshidratarea acesteia. Crema hidratantă are un complex de ingrediente BIO care oferă pielii un efect catifelat. Are o textură ușoară ce pătrunde rapid în piele. Uleiul din semințe de cânepă ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și poate fi eficient în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii. 

3. Un produs pentru picioare

Deși îndeplinesc o sarcină dificilă, sprijinind întreaga greutate corporală, nu putem nega faptul că picioarele sunt printre cele mai neglijate părți ale corpului. Picioarele sunt expuse la praf, impurități și alți factori din mediu ce deteriorează pielea care le protejează. Căldura sau frigul, mersul, statul în picioare vreme îndelungată, ca sa nu mai vorbim de capriciile modei în materie de încălțăminte - tălpile le suportă pe toate.

Oferă-le un moment de răsfăț prin aplicarea Măștii hidratante pentru picioare, FEET SPA. Aceasta formula pe bază de niacinamide, lapte de capră și unt de shea, hidratează intens pielea uscată și aspră a picioarelor, oferă protecție și îngrijire încă de la prima utilizare, pielea devenind netedă și delicată la atingere având o formulă pe bază de niacinamide, lapte de capră și unt de shea.

Corpul tău merită tot ce este mai bun și sănătos. De aceea, încearcă să ai grijă de el oferindu-i toată atenția ta!






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search