marți, 1 februarie 2022

beauty news NINA RICCI: Nina Soleil

 

NINA, ETERNA GURMANDĂ

Un flacon irezistibil în formă de măr și arome delicioase...

Din 2006, Nina aduce poezia și accentul gurmand în lumea parfumeriei.


Cu aromele sale de măr caramelizat îmbinate cu note citrice și florale (gardenia), apa de toaletă originală a pavat drumul spre viitor, inaugurând o colecție de parfumuri, unul mai îndrăzneț decât celălalt.

Nina Rose, un concentrat compus din citrice și flori de portocal, a adus un accent pop de prospețime poveștii olfactive Nina începând cu 2020.

A fost urmat curând de Nina Extra Rouge în 2021, un parfum floral oriental ce vibrează cu un vibe intens gurmand.

Astăzi, brandul dezvăluie o nouă ediție limitată încântătoare: Nina Soleil. Având note gurmande lejere, acest parfum citric floral este o celebrare a spontaneității și poftei de viață.

CULOAREA OPTIMISMULUI

La Nina Ricci, eleganța îndrăzneață, spiritul jucăuș și poetic, abordarea feminității într-un mod tandru cu un ușor accent de impertinență se regăsește atât pe catwalk, cât și în parfumerie. Ambele împărtășesc, de asemenea, și iubirea pentru culoare.

Flaconul iconic Nina în formă de măr a adoptat acum o nuanță radiantă de galben, ca și cum a fost scăldat în razele soarelui de vară. O nuanță solară, optimistă care a luminat deja colecțiile create de Rushemy Botter și Lisi Herrebrugh, directorii de creație ai brandului. 


SCĂLDAT DE SOARE

Aroma Nina Soleil este o escapadă în deliciile verii. Te vei teleporta instant sub o umbrelă de soare, cu o stare de spirit excepțională și lipsită de griji…Un asortiment de delicii proaspete și picante apar acum în fața ochilor tăi: felii de citrice acompaniate de o cremă de vanilie.

Soarele la apogeul său. Bucuria de a trăi.

CREMA CREMELOR EDIȚIILOR LIMITATE

Creat de parfumierii Amandine Clerc Marie și Olivier Cresp, apa de toaletă Nina Soleil este un parfum floral citric care celebrează o plăcere tipic franțuzească: crema Chantilly.

Această cremă delicioasă ușor dulce infuzează parfumul cu o senzație gurmandă, catifelată. Notele citrice de mandarină și bergamotă accentuează prospețimea subtilă, în timp ce gardenia pudrată își dezvăluie dulceața. Creează dependență? Fără îndoială. În special pentru că lemnul de cedru și vanilia apetisantă completează această infuzie exuberantă de delicii.


Putere solară

Un răsfăț de vară

Yellow is the new pink

Cum pronunți “Chantilly”?

Cremă Chantilly+mandarină+gardenia+vanilie= Nina Soleil

Parfumul Nina Soleil va fi disponibil exclusiv în Marionnaud și online pe www.marionnaud.ro începând cu luna martie. 

Preț EDT 50 ml – 345 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search