marți, 1 februarie 2022

Givenchy lanseaza o editie limitata a best seller-ului L'Interdit



Începând un nou capitol inspirat de ediția originală din 1957, L’ Interdit Eau de Parfum, lansat în 2018, este tributul suprem adus de Givenchy curajului feminin. Semnătura sa: o inimă florală strălucitoare compusă din floare de portocal, tuberoză și iasomie, infuzată cu accentele întunecate ale unui acord lemnos intens. Un joc în clarobscur compus în jurul primei floare underground a Casei.

După prima ediție care celebra floarea de portocal, Givenchy dezvăluie acum o nouă interpretare a apei de parfum.

Voluptos și senzual, L’Interdit Édition Millésime Nocturnal Jasmine dezvăluie o iasomie noctură recoltată special pentru Givenchy.

O RECOLTARE EXCEPȚIONALĂ ȘI EXPERTIZĂ

Buchetul floral iconic al L’Interdit este acum subliniat prin nota de iasomie Grandiflorum culeasă din India, în regiunea Coimbatore a Tamil Nadu.

Provenind dintr-o recoltă dedicată exclusiv Casei Givenchy, este caracterizată printr-o semnătură olfactivă unică și are un parcurs complet identificat - din plantație până când ajunge în flacon.

De regulă, florile de iasomie Grandiflorum sunt recoltate dimineața devreme, în timp ce sunt complet înflorite. Așa-numita iasomie nocturnă aleasă pentru Edition Millesime 2022 este culeasă ca boboc după-amiaza. Această practică antică asigură că toată bogăția olfactivă a florilor recoltate este capturată în inima florii. 

Se dezvăluie doar atunci când bobocii se deschid la venirea nopții. În acest moment, florile sunt procesate în vederea extragerii absolutului cu un profil foarte distinctiv. Prin acest proces specific de extracție, iasomia Grandiflorum revelează fațete chiar mai senzuale și mai îndrăznețe. Dezvăluie note fructate, însă bogate de caisă și condimente, făcând-o mai feminină și mai intensă ca niciodată. 


O SEMNĂTURĂ SENZUALĂ

Îmbinată cu floarea de porotcal și tuberoza, iasomia Grandiflorum se află în inima unui buchet mai carnal ca niciodată.

Dar această putere florală nu pălește prea rapid. În primele secunde, ceaiul verde, migdala și ghimbirul se disting imediat: aceste note proaspete, vivace întâlnesc voluptatea unei inimi florale ce se dezvăluie subtil. Notele de bază de ambroxan, patchouli și vetiver intensifică senzualitatea iasomiei nocturne, purtând imaginația într-o călătorie interzisă.

UN LUX SUSTENABIL

Iasomia Grandiflorum din această ediție Millesime provine dintr-o sursă exclusivă, dedicată în întregime parfumeriei. Givenchy și partenerii săi au lucrat împreună cu un furnizor indian local timp de mulți ani. 

Împreună, lucrează să conserve expertiza și cunoștințele implicate în cultivarea iasomiei, în timp ce dezvoltă practici agricole care sunt mai prietenoase cu mediul. Fermierii beneficiază de suportul agronomilor pentru a optimiza utilizarea fertilizatorilor, pentru a reduce consumul de apă și pentru a îmbunătăți metodele de toaletare și plantare. 



Prin stabilirea acestui lanț de furnizare, Givenchy și partenerii săi sunt dedicați garantării unui venit stabil pentru fermieri și susținerii dezvoltării economiei locale, datorită colaborării strânse între producătorii locali și producătorul extractelor. Vizitele se desfășoară cu regularitate pe tot timpul anului, în special în perioada recoltării, pentru a asigura condiții de lucru sigure pentru fermierii și lucrătorii implicați în procesul de manufacturare.

UN FLACON NOCTURN

Cu silueta sa rafinată și detaliile Couture, noul design ce îmbracă sticla L’Interdit Édition Millésime Nocturnal Jasmine întruchipează toată expertiza Casei. Semnătura maestrului Hubert de Givenchy de culoare roșie iese în evidență pe eticheta albă texturată.

Parfumul ediție limitată L’Interdit Édition Millésime Nocturnal Jasmine va fi disponibil în parfumerii începând cu luna martie. 

Preț EDP 50 ml- 498 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search