joi, 21 aprilie 2022

Colecția OPI Playground Station by Roxana Bența


Primăvara lui 2022 este momentul mult așteptat de noi toți pentru a simți din nou cu adevărat care este gustul libertății. Și ne referim aici la libertatea de a te mișca liber, de a călători, de a experimenta, de a reveni la stilul de viață sănătos și plin de culoare care ne oferă cei mai buni stimuli pentru a fi creativi și pentru a ne imagina lucruri noi, pentru a crea.

Așa a luat naștere colecția PLAYGROUND STATION by ROXANA BENȚA, care pune în evidență o gamă inedită de oje OPI, perfecte pentru acest sezon. 

Totul a pornit de la jocul creativ folosind culorile #OPIXBOX lansate recent și s-a transformat în ceva fabulos, o colecție vizuală care îți umple sufletul de bucurie și te face să îți dorești să mergi mai departe, să îți aduci propria contribuție la frumusețea celor din jurul tău… Totul e minunat atunci când unghiile reprezintă locul de joacă al culorilor de primăvară.

PORTRET DE NAIL ARTIST DIN ROMÂNIA

Cine este Roxana Bența? Este un nume binecunoscut în domeniul profesioniștilor care se ocupă de frumusețea unghiilor din România. Roxana a devenit Nail Artist acum opt ani și i se pare că a trecut o veșnicie de atunci pentru că în această perioadă s-au întâmplat multe lucruri minunate, pe care nu și le-a imaginat nicio clipă când a decis să urmeze calea aceasta. 

Talentul ei este subliniat de pasiunea cu care lucrează.

 “Iubesc ceea ce fac, nici nu aș putea lucra dacă nu aș avea acest sentiment că mi-am ales meseria care mă face cu adevărat fericită și, mai mult decât atât, faptul că pot oferi la rândul meu fericire clientelor mele și văd acest lucru pe chipul lor. Aceasta este misiunea pe care mi-am asumat-o încă de la început”, ne mărturisește Roxana. 

Acum trei ani Roxana s-a alăturat echipei de traineri OPI Romania și de atunci a participat la numeroase proiecte naționale, printre care merită menționate în mod special premiul câștigat la National Trend Vision Award 2021 - GOLD WINNER NAIL ARTIST OF THE YEAR, precum și participarea în juriul internațional la mișcarea aniversară OPI 40 ANI alături de alți profesioniști și influenceri din Europa de Est.  

“Mă bucur că destinul mi-a scos în cale această oportunitate, am ales acest drum pentru că îmi doresc ca prin educație să creștem acest domeniu al frumuseții și sănătății unghiilor și să-l ducem la cel mai înalt nivel în România”, declară sigură pe ea și cu un strop de mândrie Roxana. 

Culori și nail art-uri must-have în acest an. Află propunerile colecției OPI Playground Station


“Culoarea este cu siguranță punctul forte al colecției PLAYGROUND STATION. Am creat 4 nail art-uri în care predomină nuanța lila care este vedetă în trendul de anul acesta, adăugând un usor accent de verde. 

Pentru persoanele mai îndrăznețe propunerea mea este un nail art în degrade colorat cu imprimeu animal print iar pentru persoanele mai puțin îndrăznețe propunerea mea este un double french în culori pastelate. 

Iar la final, dar nu în ultimul rând, al patrulea nail art este reprezentat de un design cu look minimalist.” 

Colecția creată de Roxana Bența aduce în prim plan tușe nude, lila și rozulii pline de energie (Achievement Unlocked, Racing for Pinks, Baby Take a Vow) însoțite de corai delicat și foarte senzual (Suzi is My Avatar), accente verzi jucăușe (The Pass is Always Greener) și albastru senin (Can’t CTRL Me).

 Sistemul de culoare folosit este OPI Gel Color, care oferă un look perfect obținut în salon cu o purtare impecabilă până la trei săptămâni.

În noul context post-pandemic ne dorim cu toții culori vesele, pline de optimism și de viață, vrem să revedem bucuria de altădată, să ne conectăm cu prietenii, să petrecem frumos la locul de joacă, la serviciu sau în vacanță. 

Și sperăm ca propunerile Roxanei să inspire comunitatea OPI Lovers să-și exprime creativitatea și imaginația prin culoare și prin design-uri inedite de nail art.

Pe Roxana Bența o găsiți la noul salon din Cluj Napoca, Str. Petofi Sandor 10.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search